Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2000
14.9.10 20:06

holky z Brna neznate nekdo pana doktora Vlašína, ma byt na Veveří 39??? Mam jit k nemu na ultrazvuk kvuli tem atypickym genetickym testum

• načítám...
494
14.9.10 20:11

Markito, neboj, je to vyhlášený odborník, zvlášť prý co se týká srdečních vad, ale zřejmě i jiných a prý je moc milý, tak přeju ať to dopadne dobře!

• načítám...
2000
14.9.10 20:29

no musim se tam objednat, uz mam v ruce alespon vysledky testu, ale stejne se z nich nic nedoctu, nejaky hodnoty MS-AFP, uE3, a hCG a nejaky cislo ale co je normalni a ne to nevim, akorat nevim jestli mam mit strach s Downa pac ten me vysel 1 z 620 a NTD 1 z 3800,tak nevim jestli je to normalni nebo ne, nikdo mi k tomu nic nerekl. jen to ze mam jit na ultrazvuk

• načítám...
494
14.9.10 20:34

nevím jestli tě to utěší,ale jedni známí čekali druhé miminko a v tripple testech jim vyšlo riziko Downa 1:7!!! Samozřejmě jim byl doporučen potrat, nevím jestli měli ještě zvýšené riziko i na něco jiného, každopádně potrat pro ně nepřipadal v úvahu a mají zdravého chlapečka…

• načítám...
2000
14.9.10 20:40

ja vim, ze jsou i horzi vysledky a nakonec je vse v poradku, jen mam spis blbej pocit, ze tem cislum nerozumim a nevim co to vlastne znamena, ze se mnou zatim nikdo nemluvil a nerekl, treba je to riziko zvysene o 20procent nez je normalni, nebo alespon co znamenaji ty vsechny hodnoty, ale treba mi to vysvetli ted ten pan doktor Vlašín. Hlavne doufam, ze me objednaji brzy, uz nechci cekat.

• načítám...
4354
14.9.10 20:52
marocka píše:
Markito, neboj, je to vyhlášený odborník, zvlášť prý co se týká srdečních vad, ale zřejmě i jiných a prý je moc milý, tak přeju ať to dopadne dobře!

Markita, přesně, jak píše marocka… Taky jsme u něj byli na NT+ ve 12. tt, prý je kapacita.

• načítám...
4354
14.9.10 21:05

Holky, tak sraz vypadá nadějně, co? Už se těším, snad to vyjde. A sejde se nás, doufám, co nejvíc… Pokud dobře počítám, Brňaček je tady celkem 8 vč. mě.
Marocka (a ostatní druho/více rodičky) - já právě malou brát nebudu, ze stejného důvodu jako Ty, nevydržela by sedět, nudila by se a navíc je to už fakt pokročilá hodina. Naštěstí manžel pohlídá. Ale asi polovina z nás už aspoň jedno dítko doma máme, tak si můžeme pak klidně uspořádat sraz někde v dětské kavárně a v lepším čase. Je fakt, že až budeme doma na MD všechny, bude se to snad organizovat líp :wink:

• načítám...
4354
14.9.10 21:08

No a my máme dnes po velkém UTZ, mimi váží 345 g, což prý odpovídá 20+1, takže OK, má vše, co by mít mělo :-D a co vidět bylo, tak je v pořádku, jen se nám nechtělo ukázat ksichtíkem (jsem dokonce musela vstát a poskakovat, pak ležet na boku, nic nepomohlo, tak jsem se byla párkrát proběhnout po schodech… :roll: a stejně prd, musíme znova v úterý - přitom bylo vzhůru, mrskalo se, ale jinak, než jsme potřebovali :mrgreen: ).
Zítra jdeme na kardiologii, takže drobka uvidíme znova, snad bude taky všechno OK.

• načítám...
494
14.9.10 21:32

Žá-ba, gratuluju k ultrazvuku, no jo, mimčům je celkem jedno, že se mají nějak natočit :-D mě mrzí, že jsem se tenkrát dr. nezeptala, kolik asi malá váží, jen říkal, že to zhruba odpovídá, ale vypadala menší, stejně jako naše první.
Co se týká toho srazu tak fakt uvidím, manžel nikdy přesně neví kdy přijde, asi to znáte, ale souhlasím pak s nějakým srazem i s dětma :lol:
jinak holky, možná už jste to tu probíraly, ale nosíte nějaké těhotenské spodní prádlo? Myslím hlavně podprsenky.Mě ty moje už dost tlačí a dnes jak jsem si kupovala tu sukni, tak jsem dostala katalog prádla Anita, no je krásný, jen je taky dost drahý, tak teď přemýšlím, jestli do toho jít, ale možná je lepší investovat než mít pak zničený prsa, mám pocit,že jsem to v prvním těhu trochu podcenila a už to není co to bývalo a to mi je teprve 22 :-?

• načítám...
853
14.9.10 21:46

Kaspi a brnandy na sraz bych moc rada, ale manzel naplanoval jakousi seslost u nas doma, zrovna na 22.9., ale jeste nevi, zda to urcite probehne, ja to vidim tak 50:50, takze dam za sebe jeste vedet, jen netusim, kdy to manzel vedet bude… :cry: uz jsem se na vas tesila, ale snad to vyjde…
Ja klidne muzu taky dopoledne do baby kavarny s detma, kdykoli.
markita Dr. Vlasinovi bych verila, je znyma kapacita po brne! marocko ja prave mam dve podprsenky od anity, jsou drazsi, ale me teda sedi a jsem spokojena, ja jsem si tedy ted poridila uz kojeneckou podprsenku a ty uz nosim :wink:

• načítám...
2000
14.9.10 22:51

tak mi holky drzte palecky, zitra budu volat a snad bude vse ok :-?

• načítám...
24837
14.9.10 22:54

Jen zdravím, jsem dneska nějaká mrtvá :-?

ŽÁ-BO, gratulace k UZ :kytka:

Markit, držím pěsti :-)

Tabulku jsem dodělala, kdyžtak na ni mrknětem snad jsem na nikoho nezapomněla, kdyby se stalo, nebylo to úmlyslné a stačí mě troch nakopnout :wink:

Dobrou :mavam:

• načítám...
725
15.9.10 06:37

Ahojte, hlásím se před zákrokem, snad to v poho zvládneme.
Markitko to máš ještě lepší výsledky jako já, já mám riziko downa 1 ku 200 a riziko NTD 1 ku 5000, a k věku 1 ku 1300 takže buď v klidu, buď ti doporučí odběr plodové vody, nebo když nebudeš chtít, tak jen ten ultrazvuk + echo

• načítám...
24837
15.9.10 08:04

Ahoj,

Ropusko, držíme pěsti, ať to dobře zvládnete :-D :kytka: :-D :kytka:

• načítám...
2185
15.9.10 09:26

Žábo gratuluju k UTZ, :kytka:
Ropusko budem na tebe myslet at´je vše v pořádku :wink: :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat