Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
497
14.9.10 08:42

Dobré ráno holky :mavam:
Já se mám dneska úplně fajn, nic mě nebolí a jsem spíše hyperaktivní :lol: od rána jsem uklízela jak fretka :-D
Pupíčky máte krásný :palec:
Jinak počasí se nám tu vyjasňuje a nakonec bude ještě pěkný den :dance:

• načítám...
1996
14.9.10 09:03

To u nás je mlha a zataženo :-( Já chci sluníčko.

• načítám...
886
14.9.10 09:30

dobré ráno holky !!!

já jsem dneska taky od rána aktivní, asi to bude tím, že jdu za chvíli domů a pak do poradny :-D

u nás to taky vypadá na slunečné odpoledne :mrgreen:

• načítám...
2578
14.9.10 09:39

jé taky bych šla domů :think:
ale ještě dnes to vydržím a zítra mám volno celý den - jedem na ten UTZ - to manžel poprvé uvidí miminko tak jsem na něj zvědavá :mrgreen:

• načítám...
886
14.9.10 09:48

to si zítra užijete oba dva :-)

hezký zbytek dne :-D

• načítám...
12429
14.9.10 09:59

Dobré dopoledne holky :mavam:
Mám nové těhu kalhoty a jsem z nich úplně na větvi :lol: Pořád jsem si říkala jak je to dobré, že se vejdu ještě do svých, ale to pohodlíčko v těhu kalhotách......... :dance:

Brňandy Jinak před dovčou jsem tu zmínila brněnský srazík těhulek, tak dejte vědět jestli o něj máte zájem a případně který den by vám vyhovoval (přes týden, přes víkend, příp. od kolika hodin atd) :-)

• načítám...
138
14.9.10 10:16

co se týká srazíku v Brně, tak bych se přimlouvala za nějaké večernější hodiny - třeba kolem šesté (dojíždím do práce) a spíš všední den (víkendy jsou u nás tak nějak rozplánované dopředu). Máte někdo tip třeba na nějakou nekuřáckou kavárničku nebo třeba cukrárnu, kde se dá posedět? Jinak bohužel nemůžu ve čtvrtek - to mám až do 18. hodin těhu cvičení.

• načítám...
12429
14.9.10 10:32

Hani ještě že jsi mi to připoměla, já mám v úterý taky těhu:)

Jinak jsem našla krásnou kavárnu na Svoboďáku, sice je menší ale pokud nás nebude 50 tak se tam vejdem:)
 http://www.galeriecaffe.cz/…affe_Vitejte

Jinak jsem taky pro týden po 17hod.

• načítám...
138
14.9.10 10:57

ta kavárnička vypadá sympaticky. tak co třeba předběžně navrhnout středu 22. září v 17:30 hodin? Kolik těhulek by přišlo? :-)

• načítám...
5542
14.9.10 11:07

Markét už se ti to krátí :-) já už chci taky na velkej UTZ :-))

• načítám...
986
14.9.10 11:14

Ahoj děvčátka..všechny máte krásné bříška..já to své taky vyfotím a hodím tady slibuji..
s kalhotama to řeším taky rozepnutým knoflíkem..fungují jen na zips:-)ale těhu už mám doma tak už je budu nosit..teplátky na doma mám taky těhu a jsou moc pohodlné..vejdu se sice ještě do těch normálních,ale ty těhu jsou více pohodlné :srdce:
Pohyby už cítím krásně přes týden..dneska i bez dotyku ruky..pěkně se tam mele:-)
Jestli se rozhodnete pro uzavřenou diskuzi tak nebudu mít nic proti :huban:
Vysadila jsem mamavit..bývalo mi po něm zle tak jsem jen na zelenince a ovoci tak snad to stačí :andel:

• načítám...
12429
14.9.10 11:18

Hani datum bych zatím ještě neřešila, ale zkusíme středu:)
Tak holky jak jste na tom? :wink:

• načítám...
2578
14.9.10 11:32

alda: jojo moc se těšíme :lol:

Kiki: já jsem taky vitamíny už vysadila a o to více si kupuji ovoce a zeleninu, ptala jsem se na to dr. a vůbec to nevadí :palec:

• načítám...
1718
14.9.10 12:43

ahoj holky, taky už jsem vitamíny vysadila.Papkala jsem mamavit,ale bývalo mi po něm špatně. Nejedla jsem ho každý den. Teď papkám ovoce a zeleninu,jogurty.

• načítám...
853
14.9.10 13:58

Ahoj holky, take zdravim po delsi dobe, my take byli minuly tyden na dovci, docela aktivni, tak jsem nejaka jeste unavena :mrgreen:
Diskuzi bych klidne uzavrela, preci jen tu davame fotky a rikame si kde co…ale je mi to fuk :-)
pro sraz v Brne jsem, toho 22. 9. bych zrovna mohla :wink:
jinak mate vsechny krasna briska a vitam nove tehulky, ani nevim kolik nas je, ale uz hodne, ze?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+