Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré ráno holky ![]()
Já se mám dneska úplně fajn, nic mě nebolí a jsem spíše hyperaktivní
od rána jsem uklízela jak fretka ![]()
Pupíčky máte krásný ![]()
Jinak počasí se nám tu vyjasňuje a nakonec bude ještě pěkný den ![]()
dobré ráno holky !!!
já jsem dneska taky od rána aktivní, asi to bude tím, že jdu za chvíli domů a pak do poradny ![]()
u nás to taky vypadá na slunečné odpoledne ![]()
jé taky bych šla domů ![]()
ale ještě dnes to vydržím a zítra mám volno celý den - jedem na ten UTZ - to manžel poprvé uvidí miminko tak jsem na něj zvědavá ![]()
Dobré dopoledne holky ![]()
Mám nové těhu kalhoty a jsem z nich úplně na větvi
Pořád jsem si říkala jak je to dobré, že se vejdu ještě do svých, ale to pohodlíčko v těhu kalhotách......... ![]()
Brňandy Jinak před dovčou jsem tu zmínila brněnský srazík těhulek, tak dejte vědět jestli o něj máte zájem a případně který den by vám vyhovoval (přes týden, přes víkend, příp. od kolika hodin atd) ![]()
co se týká srazíku v Brně, tak bych se přimlouvala za nějaké večernější hodiny - třeba kolem šesté (dojíždím do práce) a spíš všední den (víkendy jsou u nás tak nějak rozplánované dopředu). Máte někdo tip třeba na nějakou nekuřáckou kavárničku nebo třeba cukrárnu, kde se dá posedět? Jinak bohužel nemůžu ve čtvrtek - to mám až do 18. hodin těhu cvičení.
Hani ještě že jsi mi to připoměla, já mám v úterý taky těhu:)
Jinak jsem našla krásnou kavárnu na Svoboďáku, sice je menší ale pokud nás nebude 50 tak se tam vejdem:)
http://www.galeriecaffe.cz/…affe_Vitejte
Jinak jsem taky pro týden po 17hod.
ta kavárnička vypadá sympaticky. tak co třeba předběžně navrhnout středu 22. září v 17:30 hodin? Kolik těhulek by přišlo? ![]()
Ahoj děvčátka..všechny máte krásné bříška..já to své taky vyfotím a hodím tady slibuji..
s kalhotama to řeším taky rozepnutým knoflíkem..fungují jen na zips:-)ale těhu už mám doma tak už je budu nosit..teplátky na doma mám taky těhu a jsou moc pohodlné..vejdu se sice ještě do těch normálních,ale ty těhu jsou více pohodlné ![]()
Pohyby už cítím krásně přes týden..dneska i bez dotyku ruky..pěkně se tam mele:-)
Jestli se rozhodnete pro uzavřenou diskuzi tak nebudu mít nic proti ![]()
Vysadila jsem mamavit..bývalo mi po něm zle tak jsem jen na zelenince a ovoci tak snad to stačí ![]()
Hani datum bych zatím ještě neřešila, ale zkusíme středu:)
Tak holky jak jste na tom? ![]()
alda: jojo moc se těšíme ![]()
Kiki: já jsem taky vitamíny už vysadila a o to více si kupuji ovoce a zeleninu, ptala jsem se na to dr. a vůbec to nevadí ![]()
ahoj holky, taky už jsem vitamíny vysadila.Papkala jsem mamavit,ale bývalo mi po něm špatně. Nejedla jsem ho každý den. Teď papkám ovoce a zeleninu,jogurty.
Ahoj holky, take zdravim po delsi dobe, my take byli minuly tyden na dovci, docela aktivni, tak jsem nejaka jeste unavena ![]()
Diskuzi bych klidne uzavrela, preci jen tu davame fotky a rikame si kde co…ale je mi to fuk ![]()
pro sraz v Brne jsem, toho 22. 9. bych zrovna mohla ![]()
jinak mate vsechny krasna briska a vitam nove tehulky, ani nevim kolik nas je, ale uz hodne, ze?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat