Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Marky na to nám na kurzu radili ty mořské vody nebo osvěžující spreje.PRej to stačí a nevypěstuješ si na normální kapky návyk.
Nachlazení to je hned, taky by mě zajímalo kde jsem to chytla ![]()
aha - hm tak to zkusím tu mořskou vodu
a uvidíme a kapky už právě nepoužívám, zatím mi jde dobře smrkat, tak do sebe kapky necpu a díky ![]()
Berus, já mám malinko oteklé nohy, fakt trochu, ale cítím to, hlavně, když jsem celý den na nohách, tak je to hned. Do rána je to dobrý
Mám to při každým těhotenství tak nějak stejně
Bude hůř ![]()
Mě taky příjde, že je mám občas ale spíš takový těžký než nateklý. tak je chvilku šupnu nahoru a je to ok:)
ale spíš by mě zajímalo jak se pozná když trvrdne břicho.Někdy mě příjde, že ho mám jak šutr ![]()
Kaspi, tvrdnutí poznáš, pokud si při tom sáhneš na břicho, fakt bude tvrdý jako šutr… Prostě se to tak nějak na pár vteřin stáhne a je tvrdé…
já mám večer tvrdnutí břicha, ale jestli to není nějak extra často, tak říct jen doktorovi, napíše magnesium…
nesmí to být celý den, to jsou stahy dělohy.
Tak celý den to nemám, ale večer jo. Jen mě to přišlo nějak brzy. Díky ![]()
Kaspi, já to teřba u prvního a druhýho těhu neznala vůbec… Ono je to jak u koho. A tvrdne, protože roste mrňousek a zvětšuje se děloha. To magnésko /magnesii lactici/ si klidně kup sama, rozhodně neublížíš
Prý je lepší Magnosolv, ale ten je na předpis a můj MUDr. píše to prvně jmenované v tabletách
Ale upřímně je to stejně spíš pro dobrý pocit ![]()
ahoj holky,tak jsme doma z KO. Dr. dělal podrobný UTZ,měřil nožičky,hlavičku,počítal prstíky…Bylo to krásný vidět mimi z každé strany. A dokonce mi řekl,že to vidí na holčičku,prý chlapeček by tam toho měl víc
Ale ještě mi to potvrdí na velkým UTZ. Takže budeme mít asi malou princeznu Jůlinku
Malá je prý zdravá, dr. nevidí žádnou odchylku,dobře prospívá,srdíčko vypadá taky dobře. Mám takovou radost,dokonce i pár slzyček štěstí ukáplo.
fragola píše:
Myšpulko, takže intuice nezklamala?Bude holčička
Moc gratuluju
![]()
Opět jsem si potvrdila,že moje intuice je správná.Děkuji
Teda, Myšpulko, jak ty to děláš?
![]()
To já si tentokrát stojím za chlapečkem
, ale kdo ví, že ![]()
fragola píše:
Teda, Myšpulko, jak ty to děláš?![]()
To já si tentokrát stojím za chlapečkem, ale kdo ví, že
Nevím,prostě jsem to cítila
Ale i kdyby to byl kluk,tak by to bylo jedno,nejvíc mě potěšilo,že dr. neviděl nic špatného,ještě nás čeká velký UTZ příští čtvrtek,ale věřím,že to dopadne dobře.
Fragi já bych to taky asi moc neřešila, ale občas jsem četla že s tím později bývají problémy tak ať něco nezanedbám
Je to trochu nepříjemné ale jinak nic ![]()
Tak mně natýkají nohy, i když ležím, to je strašný, jestli se mi už teď začíná zadržovat voda, tak to nechci vidět. Jsem si říkala, jestli není něco na podporu ledvin, vždycky jsem je měla slabší. Nějaká homeopatika nebo tak. Někde radí pijte dostatečně, někde pijte co nejméně max 1l, jinde odvodňujte se : čaje (ale ty se myslím moc nemůžou ) nebo dokonce cola. Včera jsem něco četla dokonce o ananasu a sirovátce. Já už fakt nevím, cítím celý den tlak v lýtkách - pnutí, ale i v obličeji, boty mi začínájí být někdy malé. ![]()
tvrdnutí bříška mívám, ale přesvědčila jsem se, že v době stresů je to horší (zkouškové, to mi ztvrdlo často)a nebo při námaze. Ale je to v normě. Beru právě ten Magnosolv.
myspulka : gratuluji k Jůlince, snad se to ještě nezmění. My dneska viděli našeho Aleška na vyšetření srdíčka, přítel zaznamenal opět pindíka
Takže u nás je to stoprocentní a zítra se to určitě potvrdí potřetí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat