Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
20.9.10 09:30

ahojky zdravím do nového týdne, frčím na 4 dny na relax tak se mějte hezky, venku je krásně tak jdeme využít pěkného počasí. Mějte se hezky :mavam:

• načítám...
24837
20.9.10 09:32

Grepi, užijte si to :-D

Marocko, honem uzdravit :-) Já už jsem vycukaná z toho, až zase všichni popadáme, jak mouchy :roll:

• načítám...
12429
20.9.10 09:53

ahoj holky a přeji krásné pondělí :mavam:
Marocko zvládněte to v pohodě :wink:
TAdy je zase hezky slunečno ale ráno už bývá pěkná kosa, takže podzim už je znát :wink:

• načítám...
758
20.9.10 10:54

jeste jednou dekuji vsem za gratulace, diky moc holky.

jinak my predelavame kuchyn, no spise tu starou jsme vybourali a ted montujeme novou i s novou deskou a bude mit uplne jine usporadani, takova kuchyn na miru, samozrejme vymyslena mym nesmyslnym mozkem (pak jsem si nadavala co jsem si to na sebe usila za bic) a dre se na tom samozrejme kdo jiny - muj milacek, je mi ho lito…stravil nad tim cely vikend do pulnoci a dnes zase do prace a po vecerech to bude dodelavat…z bytu mam absolutni ale absolutni skladiste, nadobi myju v koupelne, varit se neda absolutne nic, a vsude je prach, cement odrezky a trisky no konec…uz aby to bylo za nami, cely byt pak musi byt komplet vygruntovan, mame prach snad i v loznici…hruza, ale uz se tesim, udela mi tam i pultik pro miminko az bude sedet na zidlicce a ja budu varit.zitra jdeme na ten velky utz, uz se nemuzu dockat…preju vsem krasny slunecny den:)

• načítám...
13837
20.9.10 11:00

fragol díky :wink:

• načítám...
2149
20.9.10 12:01

Ahoj holky, taky vás zdravím :kytka: U nás je taky slunečno, ale celkem chladno, sluníčko klame, ale aspon je to hezké počasí a neprší. Dneska se vrhnu na vyklízení skříněk, abych měla kam dávat věci pro mimčo, zatím to dávám do kufru :roll: Mějte se moc krásně.

• načítám...
3968
20.9.10 12:25

Dobré poledne :-D
před chvilkou jsem vylezla z postele, je mi strašně špatně-bolí mně v krku, špatně polykám a začínající rýma :cert: chtěla jsem se zeptat, jestli některá nevíte, co můžu za nachlazení za prášky anebo co pomáhá děkuju moc :-(

• načítám...
725
20.9.10 12:38

Vím že v prvním těhotenštví, jsem měla na rýmu pinosol(je to na přírodní bázi), na bolavý krk jsou dobré mülerovy pastilky tak jsou na přírodní bázi.
A nebo mořskou sůl ve spreji při ucpaném nosu, je taky fajn. je toho omezené množství co můžeš brát, ale v lékarně ti určitě poradí,..

• načítám...
12429
20.9.10 12:39

V těhu se můžu jen paralen nebo panadol, těžko říct co speciálně na nachlazení.Radši zavolej svému dr, teď by ti měl říct. V lékárně se neptej, tam ti na všechno řeknou že se v těhu nesmí :roll:

• načítám...
24837
20.9.10 12:42

Hromnice, Sinupret, Pinosol, Bioparox, na teplotu Panadol, paralen :wink:
Ať jsi brzo fit :-D

• načítám...
494
20.9.10 12:50

tak koukám, že už tu máme lazaret…já se cpu mandarinkama, vařím čaje s citronem a udělala jsem si odvar z cibule, tak kéž by to pomohlo. Letos ty virózy udeřily nějak moooc brzo. Tak přeju i ostatním marodům brzké uzdravení!

• načítám...
4395
20.9.10 12:58

Ahoj holky me doktorka poradila se vylezet a pit caje na nachlazeni a pokud neni teplota pres 38, tak radeji zkusit bez leku, ze do 38 by to nemelo mit na mimi zadny vliv. Jinak ja uz jsem teda zdrava a zase v praci, ale nakazila jsem manzela, tak doufam, ze mi to zase nevrati.

• načítám...
3946
20.9.10 13:10

Hezké pondělí,

dnes jsme byli na srdíčku a dobrý :palec: Zítra nás ještě čeká velký UTZ.

Marocka, hromnice : Brzo se uzdravte!

Nevíte náhodou , jak je to s otoky ve 20. týdnu? Je to normální a do jaké míry? Často mám nateklé nárty, a hlavně lýtka, nejsou to žádné velké otoky, ale i tak, přijde mi to dost brzo. :nevim:

• načítám...
3968
20.9.10 13:18

děkuju moc za odpovědi :-) včera my nic nebylo a dneska mně to skolilo :cert: a to jsem nebyla nemocná ani nepamatuju kdy naposled :cert:

• načítám...
2578
20.9.10 13:23

všem dobrou chut k obědu - já už jsem po o dobrý, jen teda kdybych nemusela zpátky do práce :roll:

: nemocným přeji brzké uzdravení, já mám od začátku těhu rýmu a ptala jsem se na to dr. a vypadá to že mám těhotenskou rýnu 8-o tak že se jí do porodu nezbavím :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+