Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
138
6.9.10 07:40

Tak tak nějak zjišťuju, že mám oproti většině z vás „zpoždění“, protože jsem „teprve“ v 16. týdnu a sice mám termín porodu v únoru, ale až na konci…Takže proti některým i 4 týdny pozadu :-( . No nic, na pohyby si prostě ještě chvilku počkám, navíc při prvním mimču asi ještě o něco déle. Ale těším se moc, hlavně až bude moct „sledovat“ provoz v bříšku i manžel :hug: . Jinak sraz brňaček je super nápad - jen prosím někdy navečer, protože dojíždím do práce. Mějte se fajn.

• načítám...
1996
6.9.10 08:50

Ahoj holky!

Zdravím po víkendu.My byli o víkendu na výletě v Olomouci v ZOO.Jsem teda z tý cesty KO a ještě jsem nastydla a trápí mě rýma.No není se čemu divit v tomhle počasí. :-?

grepíku hlavně,že je vše OK a odpočívej.

• načítám...
24837
6.9.10 08:51

Ahoj, hlásám, že žijeme, jen jsem nějaká převálcovaná :wink:

Grepi, hlavně, že jste všichni tři OK :hug:

Pěkné pondělí přeju :mavam:

• načítám...
22585
6.9.10 09:03

ahoj holky :mavam: , po dlouhé době na vás házím oko a to je něco vás dočíst :lol: dneska tak krásně svítí sluníčko, člověk má hned lepší náladu.. jen doufám, že to vydrží do té doby než vypadnu z práce :lol:
Přeji všem hezký den :lol:

• načítám...
494
6.9.10 11:22

ahojte holky, přeji pěkný den, i když v Brně už zase nějak pošmourno…jinak mimčo se asi o víkendu nějak probralo, už se v bříšku pěkně protahuje a už ho začínám cítit i vsedě, výjimečně i vestoje :lol:

• načítám...
725
6.9.10 13:01

Zdravím vás, sice ne moc z vesela, ale tak nějak jsem s tím počítala.
Dneska jsem byla v poradně, došly výsledky krve, opět mám zvýšené riziko Downova syndromu, ve čtvrtek jdu na genetiku a podle toho se rozhodne jestli půjdu na plodovku nebo ne.
Takže opět pár dní nejistoty, ale snad bude vše v poho, jsem 18+6 podle mého doktora, tak uvidíme co řeknou ve čtvrtek na genetice… :-?
Jinak u nás svítí sluníčko ale je zima.

• načítám...
138
6.9.10 13:10

Z té krve to prý často vychází jako rizikové… a jen v opravdu minimálním množství případů se to potvrdí. Snadno se to řekne, ale: NENECH SE VYNERVOVAT :palec: Bude to dobrý.

• načítám...
5542
6.9.10 13:11

Ropusko, to bude určitě dobré, ty testy jsou opravdu v dost připadech falešně pozitivní!
Já dneska byla taky na kontrole a u nás vše v pořádku i triply negativní, tak jsem o maličko klidnější. Ale trošku mě zklamalo že doktorka neměřila tak nevím tak prcek vyrostl…

• načítám...
725
6.9.10 13:22

Vynervovat, jsem celkem v klidu, podstoupila jsem to i s Nikčou, takže vím co mě čeká…
Když tak zajdu na plodovku, ať je to stoprocentní…

• načítám...
2185
6.9.10 14:08

Ahoj holky,

vrychlosti se hlásím po kontrole, mimi je o.k., mám žádanku do Gennetu na velký UTZ ve 20. týdnu, nabrali mi krev. Co to bude dr. neviděl :wink:

Ropuško držím palce, určitě to bude dobré, nervy chápu.

Hani 81, já jsem taky „pozadu“ a tiše závidím těm co mají už testy za sebou :-D

Jinak kdo měl úspěšné kontroly gratuluju :kytka: :mavam: a kdo jde držím palce :palec:

Pohyby mám pocit že malinko někdy cítím, ale nějak nemám čas se na to soustředit, takže s jistotou to říct nemůžu.

A já musím letět, mějte se hezky holky.

• načítám...
138
6.9.10 14:49

Tohle jsem prostě musela přeposlat… :lol: To jen že nejen maminky mají bříška… :lol: (nic jinýho v tom nehledejte) :-D Na to svoje bříško se už moc těším, tak si asi víc všímám těch ostatních :mrgreen:
 http://www.novinky.cz/…irozeni.html

• načítám...
5542
6.9.10 15:03

Hani maj o moc větší pupky než já :-) to mě těší :-)

• načítám...
138
6.9.10 15:31

no, to mě těší taky (i když už se na pupík těším), nejsrandovnější je můj manžel, když si před zrcadlem (a přede mnou samozřejmě) pochvaluje, jaký má plochý bříško, že v jeho věku (cca 30) má spousta kluků už pupek :potlesk: No a pak si dělá srandu z mého rostoucího (a bohužel nejen z bříška, že, i když některé partie mu dělají větší radost než jiné). :dance:

• načítám...
5542
6.9.10 16:14

no, tak to můj manžel na břicho skoro stejný jako já, ale myslím že ho brzy trumfnu :))

• načítám...
1996
6.9.10 20:18

Holky,chci se zeptat dneska mi tak hrozněbušilo srdce.Cítila jsem ho až v krku a bylo to dost nepříjemný a trvalo to tak 10minut.Nevíte co by to mohlo být a nebo stává se to některé?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+