Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak tak nějak zjišťuju, že mám oproti většině z vás „zpoždění“, protože jsem „teprve“ v 16. týdnu a sice mám termín porodu v únoru, ale až na konci…Takže proti některým i 4 týdny pozadu
. No nic, na pohyby si prostě ještě chvilku počkám, navíc při prvním mimču asi ještě o něco déle. Ale těším se moc, hlavně až bude moct „sledovat“ provoz v bříšku i manžel
. Jinak sraz brňaček je super nápad - jen prosím někdy navečer, protože dojíždím do práce. Mějte se fajn.
Ahoj holky!
Zdravím po víkendu.My byli o víkendu na výletě v Olomouci v ZOO.Jsem teda z tý cesty KO a ještě jsem nastydla a trápí mě rýma.No není se čemu divit v tomhle počasí. ![]()
grepíku hlavně,že je vše OK a odpočívej.
Ahoj, hlásám, že žijeme, jen jsem nějaká převálcovaná ![]()
Grepi, hlavně, že jste všichni tři OK ![]()
Pěkné pondělí přeju ![]()
ahoj holky
, po dlouhé době na vás házím oko a to je něco vás dočíst
dneska tak krásně svítí sluníčko, člověk má hned lepší náladu.. jen doufám, že to vydrží do té doby než vypadnu z práce ![]()
Přeji všem hezký den ![]()
ahojte holky, přeji pěkný den, i když v Brně už zase nějak pošmourno…jinak mimčo se asi o víkendu nějak probralo, už se v bříšku pěkně protahuje a už ho začínám cítit i vsedě, výjimečně i vestoje ![]()
Zdravím vás, sice ne moc z vesela, ale tak nějak jsem s tím počítala.
Dneska jsem byla v poradně, došly výsledky krve, opět mám zvýšené riziko Downova syndromu, ve čtvrtek jdu na genetiku a podle toho se rozhodne jestli půjdu na plodovku nebo ne.
Takže opět pár dní nejistoty, ale snad bude vše v poho, jsem 18+6 podle mého doktora, tak uvidíme co řeknou ve čtvrtek na genetice… ![]()
Jinak u nás svítí sluníčko ale je zima.
Z té krve to prý často vychází jako rizikové… a jen v opravdu minimálním množství případů se to potvrdí. Snadno se to řekne, ale: NENECH SE VYNERVOVAT
Bude to dobrý.
Ropusko, to bude určitě dobré, ty testy jsou opravdu v dost připadech falešně pozitivní!
Já dneska byla taky na kontrole a u nás vše v pořádku i triply negativní, tak jsem o maličko klidnější. Ale trošku mě zklamalo že doktorka neměřila tak nevím tak prcek vyrostl…
Vynervovat, jsem celkem v klidu, podstoupila jsem to i s Nikčou, takže vím co mě čeká…
Když tak zajdu na plodovku, ať je to stoprocentní…
Ahoj holky,
vrychlosti se hlásím po kontrole, mimi je o.k., mám žádanku do Gennetu na velký UTZ ve 20. týdnu, nabrali mi krev. Co to bude dr. neviděl ![]()
Ropuško držím palce, určitě to bude dobré, nervy chápu.
Hani 81, já jsem taky „pozadu“ a tiše závidím těm co mají už testy za sebou ![]()
Jinak kdo měl úspěšné kontroly gratuluju
a kdo jde držím palce ![]()
Pohyby mám pocit že malinko někdy cítím, ale nějak nemám čas se na to soustředit, takže s jistotou to říct nemůžu.
A já musím letět, mějte se hezky holky.
Tohle jsem prostě musela přeposlat…
To jen že nejen maminky mají bříška…
(nic jinýho v tom nehledejte)
Na to svoje bříško se už moc těším, tak si asi víc všímám těch ostatních ![]()
http://www.novinky.cz/…irozeni.html
no, to mě těší taky (i když už se na pupík těším), nejsrandovnější je můj manžel, když si před zrcadlem (a přede mnou samozřejmě) pochvaluje, jaký má plochý bříško, že v jeho věku (cca 30) má spousta kluků už pupek
No a pak si dělá srandu z mého rostoucího (a bohužel nejen z bříška, že, i když některé partie mu dělají větší radost než jiné). ![]()
no, tak to můj manžel na břicho skoro stejný jako já, ale myslím že ho brzy trumfnu ![]()
Holky,chci se zeptat dneska mi tak hrozněbušilo srdce.Cítila jsem ho až v krku a bylo to dost nepříjemný a trvalo to tak 10minut.Nevíte co by to mohlo být a nebo stává se to některé?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat