Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
30.8.10 11:20

ahoj holky po delší době:) než vás dočtu tak jen to, že jsem dneska byla na ko, všechny testy negativní, mrňous v pořádku, přikládám utz - asi bude gymnasta tak má nohy za hlavou :lol: já mám akorát nižší tlak jinak spokojenost 8-)

• načítám...
2578
30.8.10 13:29

Kass: tak jak jste se měli na dovči? a ty doklady? dopadlo ti to dobře :think:

• načítám...
12429
30.8.10 13:44

to jedeme až teď v pátek, já byla teď jen u mamky :)

ale dneska mě zase pěkně nas..... :cert: přišla mi nová karta tak jsem naběhla do banky a tam mi ji samo nedali, že mám neplatnou občanku a že vydávají místo toho náhradní doklad který platí měsíc. Tak jsem se rozčílila na magistrátě jak to že nám to neřekli atd. Tam mi řekli, že ten se vydává jen v případě ztráty a odcizení a že i ustřižená občanka je podle zákona platný doklad. Tak jsem si našla příslušný zákon a fakt že je!!!!!Tak mi řekni co je v tomhle státě za bordel???? :pocitac:

Mimochodem Marky ty taky děláš v bance ne?

• načítám...
2578
30.8.10 14:00

Kass: :oops: jojo dělám a my teda karty normálně vydáváme i když někdo má ustřiženou OP ale hodně záleží na každým pracovníkovi :nevim: už jsem se stím setkala - jeden dá a druhý ne :zed:

Já jsem si říkala, že by ta dovča byla celkem krátká :think:

• načítám...
12429
30.8.10 14:06

No vidíš, kdybych to věděla už ráno tak se tam s ní hádám :zed: ale ještě jí pošlu email, protože hlavně do zahraničí by se mi teď fakt hodila :roll:

Nene teď mám dovču od tohoto pátku až do 5.9. :) už se moc těším, koupila jsem si nové plavky, protože do těch starých se mi nějak nevešla prsa :lol:

• načítám...
2578
30.8.10 14:41

jo tak to jsme na tom podobně - mě už jsou jen 2podprsenky :nevim: :mrgreen: za chvíli budu muset něco přikoupit :think:

:to víš jen jí napiš - třeba se umoudří :kytka:

• načítám...
12429
30.8.10 14:50

Do podprdy to ještě strčím, ono pod tričkem to není taková tragédie ale v těch pidi plavkách to už fatk bylo legrační :mrgreen:

• načítám...
12429
30.8.10 16:06

Marky tak mi napsala, že se ptala kolegyně a ta by mi to prej dala, tak se tam stavím ještě jednou :mrgreen:
tak co v těch bankách děláte :lol:

• načítám...
2578
30.8.10 16:44

no vidíš - no ani nevim :mrgreen: prostě někdo je puntičkář a někdo to bere s rozumem :think:

• načítám...
3221
30.8.10 19:03

Ahoj holky… 8-)
Tak jsem přes víkend a dneska začala shánět nějaké těhu oblečení, zjistila jsem že opravdu vlezu do posledních pár kousků… sehnat nějaké košile, trička není problém, ale narovinu koupit si nějaké kalhoty do práce, co nebudou vypadat jak na babičku za druhé světové a velikostí připomínat slona - a aby toho nebylo málo tak cena lidová - 1500,– :poblion: To je teda síla…
Nevím v čem budu v zimě chodit. do práce rifle nesmím a kalhoty nemůžu nikde sehnat… ony ani ty ryfle nejsou teda nic moc… buď neumím nakupovat, nebo spíš nevím kde!!! :zed:
Kaspi moc gratuluju ke kontrole, i ostatním kdo byly…
Market, přiznám se, že nedokážu spočítat kdy začíná opravdický 5-tý měsíc… Trochu mě matou ty počty, lunární a kalendářní… :nevim:
Jo, a včera jsem rozhodla, že to teda budeme mít holčičku a koupila růžové šatičky… :potlesk:

• načítám...
2578
31.8.10 08:23

vvv: no já to poznám dle kalendáře, ten mi poslala Irenka a ten se řídí dle PM.
A s hadrama jsme na tom podobě - vrchní oblečení mi problém nedělám než nastoupím na mateřskou tak si snad vystačím se svým - mám něco větší ale ty kalhoty jsou fakt síla - bud drahé nebo hnusné :think: a s kočáčka to mám to samé - to co se mi líbí - tak stojí majlant :nevim: :zed: : Ted mi slíbila sestřenka od manžy že mi nějaké kalhoty dovoze - mají malé miminko, tak snad mě to zachrání od šílené investice 8-)

• načítám...
12429
31.8.10 09:11

Ahoj holky taky jsem zjistila, že kalhoty mi jsou už trochu natěsno ale ještě zapínám:)naštěstí mám jedny větší takže pohoda:)Ale tak na konci září už asi přejdu na těhu.Objednala jsem si jedny manžestráky a jedny rifle a s těma si hodlám vystačit. Dost na tom, že budu muset kupovat zimní bundu :roll:

• načítám...
24837
31.8.10 09:17

Ahoj holky,

tak kalhoty už dávno ne :lol: Ale naštěstí si celkem vystačím, s tím, co mám :wink: Jen jsem si včera objednala podzimní bundu, bo mi z té, co mám leze břicho a moc teplá teda není :wink: Na zimu mám vystaráno, no jo, není nad to, být permanentní těhule :mrgreen:

Mám depku, zítra jde Věrka do školy, tak to zítra nechci vidět :wink: Teda, Věrka je natěšená, já míň, ale musí to být, že :wink:

Mějte se, :mavam:

• načítám...
4395
31.8.10 09:21

Já mám poslední kalhoty, které ještě zapnu, takže už taky pomalu přejdu na těhotenské kalhoty.

• načítám...
12429
31.8.10 09:37

No jo všem školákům hezký začátek a maminkám pevné nervy :)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+