Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
128
26.8.10 14:16

ahoj holky, já se tady v tom nevyznám :-) . Jsem tady nová :). můžete mi říct, ve kterém týdnu teď přibližně jste ? Jsem v práci a nějak se tady tím nemůžu probírat :roll: Jen čtu o těch triple testech… ty se dělají i když se dělal screening ? Díky za info :oops:

• načítám...
1718
26.8.10 14:21
Alena_Agi píše:
ahoj holky, já se tady v tom nevyznám :-) . Jsem tady nová :). můžete mi říct, ve kterém týdnu teď přibližně jste ? Jsem v práci a nějak se tady tím nemůžu probírat :roll: Jen čtu o těch triple testech… ty se dělají i když se dělal screening ? Díky za info :oops:

Ahoj, já jsem v 15ttplus 6dnů.To znamená konec 16tt. někteří doktoři posílají ještě i na triply,když jdeš na screning ve 12tt. měl můj dr. neposlal,protože mi screning vyšel výborně a triply vychází dosti špatně i když to nemusí být pravda a pak se budoucí maminka jen stresuje.
Přeju hezké těhulkování.

• načítám...
2578
26.8.10 14:27

ahoj,
tak já jsem 17 + 2 a když si pod nápisem Únor 2011 vlevo, zadáš zobrazovat podpisy tak uvidíš ve kterém jsme týdnu :kytka:

a já na výsledky triple testů zrovna čekám protože jsem nebyla na screningu :wink:

• načítám...
5542
26.8.10 15:24

Ja už taky chci mít za sebou triple testy, ale na tu krev jdu až v pondělí :(

• načítám...
1718
26.8.10 16:09

Holky,máte taky hororový sny? Občas i nějakej pěknej,ale většinou jsou ty sny hororový a strašně živý.

• načítám...
3946
26.8.10 16:17

ahoj

myspulka : já takové sny nemívám

Holky, nevíte jestli je v 2. trimestru běžné nechutenství a popř. návrat nevolností? Už asi 2 týdny nemám téměř na nic chuť, dopoledne nejsem schopna nic pojíst, popř. zvracím. Před tím to bylo v pořádku.Trochu mi chybí železo, tak nevím, jestli to může být tím.

• načítám...
1718
26.8.10 16:22

Někomu bývá špatně celé těhu a někomu není špatně vůbec. Je to individuální. Mě bylo blbě v prvním trimestru a teď jen zářím a mám energie na rozdávání. Na pachy jsem citlivá pořád a je mi celkově mnohem líp.

• načítám...
5542
26.8.10 16:27

Mě se dělá špatně z hladu a z přejedení, takže musím jíst pravidelně v malých dávkách i když nemám hlad :-) to ze mě bude pěkná koule… ale na štestí nejsem moc zvracecí, tak to nějak ustojím, jen čistění zubů mi dává zabrat…

• načítám...
24837
26.8.10 16:28

Myšpulko, já mám děsný sny :roll:

Beruš, jak u koho, v 1. těhu jsem nevěděla, co jsou nevolnosti, u 5. mi bylo blbě do 6. měsíce a čekám, co bude teď :nevim: A znám i takový případy, kdy je hokám blbě až do porodu :-? Spojitost s železem bych v tom neviděla :wink:

• načítám...
3946
26.8.10 16:32

Holky, moc díky

mně bylo právě v 1. trimestru dost zle, vadily mi pachy atd. Teď jen to nechutenství a zvracení. Takže je to něco úplně jiného. No, co nadělám.

• načítám...
494
26.8.10 16:59

no, tak mě je taky blbě pořád, vlastně po 12. týdnu se to zhoršilo, stejně jako v prvním těhu a vypadá to, že to zatím jen tak nepřestane. Sice nezvracím, ale to je spíš silou vůle. Takže takový ten klasický druhý trimestr plný energie, dobré nálady apod. opravdu neznám :roll:

• načítám...
3221
26.8.10 17:28

Ahoj holky, tak dnešní kontrola dopadla podle všeho dobře, :dance: brali mi krev a na velký UTZ jdu až za měsíc!!! :nevim: Snad to zase rychle uteče.. :kytka: Pořád doktorka nic neviděla mezi nožičkama, takže nejspíš to vypadá na tu holčičku… :mrgreen: Bylo perfektní sledovat na tom monitoru, jak kope nožkama, pak si je frajersky dala přes sebe a šla asi spinkat… :hug:
Beruško: Tvou nechuť k jídlu Ti trochu závidím. já bych snědla i kolegy v práci, od poslední kontroly mám nahoře 3 kg!!! budu za chvíli jak tank… :zed:
Teď zase další měšíc čekat, na ultrazvuk. sestra mi říkala, že je to na něm všechno perfektně viditelné, rozeznatelné, že mám vzít přítele. Tak uvažuju, jestli pak objednat ten 3D, když tady ten velký, co bude, je podle ní super… Co myslíte?

• načítám...
3524
26.8.10 17:45

Ahoj holky, tak já jsem dneska po větším utz v Podolí…miminko podrobně měřil a zkoumal, říkal, že je vše v pořádku, akorát měl mrňous nohy přes sebe, takže bohužel taky ještě nevím co to bude :-( a já se tak těšila, že už mi to dneska řekne…Zítra jdu ještě do poradny ke svýmu, tak možná, že budu mít větší štěstí :-) Jinak výsledky triple testů mi dopadly dobře :dance:
Já jsem 17+2.
Všem gratuluju ke KO a samozřejmě k dvojčátkům, je to mazec :lol:

• načítám...
4354
26.8.10 19:06

vvvv - krááááááááááááááááása :srdce: ! Opravdu ukázková fotka :palec: . A samozřejmě gratulace, že je vše v pořádku!

klaaras - taky gratuluju :kytka: a zítra, ať se mrňous pěkně ukáže!

• načítám...
3221
26.8.10 20:24

Žá-bi, moc děkuji :-).
:dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí