Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky
Asi bych potřebovala konkrétní návod, jak pohyby rozpoznat. Občas dole cítím jednorázové píchání, tlaky. Mám to tam dost natěsno, jak už jsem psala, mimi tam má málo místa. Nevím, jestli to mohou být pohyby
Asi si ještě počkám, nebudu si nic namlouvat
Ale bylo by to fain.
Jinak se chystám na KO v úterý. Těším se, ale je pravda, že jsem tam byla nedávno.
Hlavně aby bylo vše v pořádku.
gratuluji k pohybům a tiše závidím…
Náš mrňous se buďto tak moc nehýbe, nebo to prostě nepoznám…
Břicho mám pěkně nafouklé… ![]()
ahoj holky, tak hlasim, ze KO take dobre, sice mi neudelala utz, coz me zklamalo, ale asi dobry…chtela jsem odmitnout tripl testy, a divila se, ze pry je to jine vysetreni nez nt screening, a ze to nema logiku to odmitat
pritom vsude rikaji, jak jsou triply zastaraly a mnohem lepsi je nt screening v 12tt, tak me rozladilo to jednani - ze drahy nt screening si zaplatim a zdarma triply nechci - a divala se na mne jak na blba, jsem si myslela, ze kdyz vysel nt screening ok, tak uz muzu byt klidna a nic neresit, co si o tom myslite holky? odmitl jste nekdo triply a byl to problem???dik
fragol gratuluji k dobre KO, a gratuluji vsem k pohybum!!! vy se mate!!!
ja tedy pred dvema dny take neco jako pohyby citila, ale nejsem si jista, na pohmat teda zatim nic ![]()
Ahoj holky!
Gratulka všem k pohybům ![]()
Myspul a fragol moc pěkný bříška ![]()
dahlia2 já bylana nt screeningu na genetice a na triply jsem taky normálně šla.Aspoň budu mít 100% jistotu.
My byli včerana výletě v ZOO v Plzni a ještě v muzeu strašidel a celý den mi bylo dost zle.Večer jsem slabě špinila a bolelo mě bříško,tak jsme byli na pohotovosti.Mimi je naštěstí v pořádku a mám naordinovaný klid na lůžku.Tak dnes ráno vzal chlap děti ajeli na výlet.Jo a čekáme holčičku,tak snad se to nezmění ![]()
Hezké pondělí holky ![]()
No a s těma pohybama jsem na tom jako Beruška bud je nemůžu rozpoznat nebo se nic neděje
![]()
ahoj holky
Z těch pohybů si nic nedělejte, malej se taky od té doby neozval
Je ještě relativně brzo, tak jim dejte čas ![]()
Ahoj holky, zdravím po víkendu ![]()
Lolly, dávej na sebe pozor ![]()
Užijte si pěkný den ![]()
Hezký den,holky!
Já se právě vrátila z úřadu práce a malej šel ven jezdit na kole,Bára ta je u babičky.Večer se chystáme do letního kina na bobule2,tak snad nebude pršet. ![]()
Co vaříte k obídku?Já budu dělat obalovanou rybu a br.kaši tosi poručil malej a nějakej zeleninovej salátek.
Já jsem měla masíko a opeč.brambory ale teď jsem tak akorát na spaní ![]()
Marky jak ty to zvládáš v práci?
Kass: no co se týčem mě a miminka tak je to v pohodě. Ale přemýšlím jestli se na to nevykašlu - protože neustále někomu vycházím vstříc a když potřebuji k blbému lékaři - tak nemůžu protože všichni mají předem naplánovanou dovču
tak ted nevim co mám dělat - k doktorovi prostě půjdu - abych věděla jestli je miminko v pořádku
a do toho mám školu a také potřebuji dovolenou - kterou už mají ostatní zamlouvenou-
A s prominutím a stará baba škaredá mě taky pořád jen prudí - nechápu jak s neustále hloupou náladou může žít ![]()
já jsem také vždycky po obědě tak hodku unavená a zralá na spaní ![]()
Marky s doktorem si starosti nedělej, ze zákona na něj máš právo a vyhrazeno až 4hod z pracovní doby, navíc ti musí umožnit těhotenské prohlídky, to je taky v zákoně
Takže bych jí oznámila, že jdu k dr a víc to neřešila ![]()
Kass: jojo to vím ale myslela sjem že to půjde tak nějak v pohodě a ne že se na mě všichni budou vymračovat že musí do práce víš
no uvidíme. A jak to vzládáš ty? neláká tě byt doma
já se přiznám že mě jo
a o to víc když mě tady na..rou ![]()
Ahoj,
já jsem dneska byla u zubaře a zítra mě čeká KO, jak jsem už psala, mám strach, abych nemusela nakonec do nemocnice, včera jsem měla opět bolesti,je to v tomto týdnu ještě normální? Na miminko se těším.
Marketa14 : na kontrolu určitě jdi, kašli na babu. Chodíš taky ještě do školy- studuješ dálkově nebo prezenčně nebo máš jen nějaký kurz? Jsem trochu zvědavá, protože taky studuju a je to a hlavně bude dost náročný, chodit v prosinci s velkým bříškem po fakultě.
A to jsem ještě nepostoupila ani do zimního semestru, protože se to v červnu s těmi nevolnostmi a spavostí nedalo všechno utáhnout.A ani netuším, jestli zvládnu další semestr dokončit, jestli porodím předčasně, nedej bože v 7. měsíci, tak to nedodělám.
Studujete tady ještě některá? A jestli jo, tak kdy plánujete návrat po porodu, za rok, za dva nebo snad hned?
V pátek se snad konečně stěhujeme do nového, jsem zvědavá jak pobalíme
, zatím to vázne.
A k obědu si chystám udělat fazole s vajíčkem nebo těstoviny.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat