Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
18.8.10 10:24

ahoj holky tak jsem dneska byla na krvi a jelikož na lačno, tak jsem málem nepřežila :poblion: Nevím jak to udělám s tou cukrovkou:(

Pak jsme vyrazili změnit trvalé bydliště a až nám paní ustřihla občanky tak nám řekla, že na ně nemůžem jet do zahraničí. pasy samozřejmě propadlí a nechat si dělat pas 2×1500Kč se nám teda moc nechce. Sem myslela, že mě fakt omejou :zed:

• načítám...
5542
18.8.10 10:31

Kaspi jo to jsme měli loni taky, a navíc jsme nestíhali si nechat udělat normální, ale jen ten na půl roku a to jsou vyhozený peníze. Nakonec jsme zjistili že manželovi ještě pas nepropadl tak jsme vyrazili stejně a tím že nejsou hranice jsem svou ustřihlou opčanku nikde neukazovala a manžel v hotelu ukázal zatím platný pas. Takže jsem to zvládla i bez platného dokladu :-) Myslím že i záleží kam se chystáte vyrazit.

• načítám...
13837
18.8.10 10:33

ahojky

Kaspi jak to že tolik peněz za pas 8-o :?: :?: :?: Já si ho nechala dělat na jaře, už elktronickej a stál 800 mám otisky atd. a byl za 3 týdny hotový, teda už byl za 14 dní, ale já se pro něj dostala dýl. A dceru jsme nechali zapsat do pasu J. páč od příštího roku stejně každý prcek musí mít svůj pas a tak je necháme dělat společně až bude druhý prcek na světě.

• načítám...
12429
18.8.10 10:36

Je to za pas, který ti udělají do 15 dnů nebo rychleji.

al3da taky přemýšlíme, že pojedem asi na „černo“ :)Jedem do Itošky a tam by to snad taky nikdo nechtěl.Ale víš jak náhoda je blbec.Já ještě svůj starý mám ale se starým příjmením a starým trvalým bydlištěm. Ale kdo to v Itálii zjistí že:)

• načítám...
758
18.8.10 11:05

Ahoj holky, no my meli krasny vcerejsek, nasemu pejskovi (shiba inu) bylo zase hrozne zle, v jednu chvili jsem myslela ze o nej prijdeme - tak jsem jela na veterinu a pan doktor mi rekl ze je to spatna funkce slinivky, ted bere denne 5 prasku a bude na celozivotni diete, hrozny chudacek nas…ale nejak to zvladneme…jinak cetli jste ten clanek o te holcicce s tim rostepem na uvodni strance? - ja jsem si u toho pekne poplakala, ale holcicku maji krasnou - docela mi to pomohlo v tom, ze kdyby se to stalo treba nam, neni to zase az tak obrovska tragedie… ze to ma reseni

• načítám...
13837
18.8.10 11:11

Kaspi aha. Tak to je fakt prekérní, já bych na černo asi nejela, nikdy nevíš co se stane :think:

• načítám...
13837
18.8.10 11:13

Evi to mě mrzí s pejskem, tak snad mu už bude lepší

• načítám...
1718
18.8.10 11:22
Evik001 píše:
Ahoj holky, no my meli krasny vcerejsek, nasemu pejskovi (shiba inu) bylo zase hrozne zle, v jednu chvili jsem myslela ze o nej prijdeme - tak jsem jela na veterinu a pan doktor mi rekl ze je to spatna funkce slinivky, ted bere denne 5 prasku a bude na celozivotni diete, hrozny chudacek nas…ale nejak to zvladneme…jinak cetli jste ten clanek o te holcicce s tim rostepem na uvodni strance? - ja jsem si u toho pekne poplakala, ale holcicku maji krasnou - docela mi to pomohlo v tom, ze kdyby se to stalo treba nam, neni to zase az tak obrovska tragedie… ze to ma reseni

Ahoj,ten příběh je krásně dojemný. Brečela jsem ,jak želva.
Na malé není vůbec poznat,že se narodila z roštěpem. Je krásná.

• načítám...
12429
18.8.10 14:01

Grepi asi to risknem, protože 3tis za pas dávat nebude a občanky nejspíš nestihnou:)

• načítám...
4395
18.8.10 14:05

Kaspi a kdy jedete? Nam taky rikali, ze obcanky az za mesic, ale at si zkusime zavolat a meli je tam uz za 14 dni.

• načítám...
13837
18.8.10 14:26

Kaspi třeba občanky budou, zkusila bych je popohnat a jinak držím palce ať se nic nepřihodí :wink:

• načítám...
12429
18.8.10 14:31

Volala jsem tam a borec mi řekl, že jestli to stihnou do začátku září tak jedině zázrakem:) Ale my prostě pojedem a je to:)

• načítám...
4395
18.8.10 14:34

Kaspi to jste z meho pohledu dost odvazni. Ja bych se toho bala, jet bez platneho dokladu.

• načítám...
12429
18.8.10 14:46

Pet9 to já se taky budu bát, ale naštěstí jedem autem tak kdyby něco tak pěšky domů nepůjdem :)

• načítám...
5542
18.8.10 15:23

Kaspi, tak ty to máš v pohodě, pas platný a jméno nikdo nezjisti a v pasu bydliště není, ale teď mi dodatečně došlo že mi taky jeli autem a já řídila a kdyby nás zastavili chtěli by vidět doklad a řidičák, ale třeba v italii nevědí že s ustřiženým rohem OP neplatí :)) A já bych do toho taky určitě šla stejně jako loni :)) hodně štěstí ať si vás tam nikdo moc nevšímá a nic se nepřihodí.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+