Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fragi to bude ono, díky ![]()
Pet my jsme ještě přemýšleli o Filipovi, ale nakonec jsme se shodli na Benďovi:)A už mu tak říkáme, akorát teď je trochu problém to nevykecnout ![]()
Al3da my asi budeme brat v uvahu, kdy se mimi narodi. Nerada bych aby mel vanoce, svatek a narozeniny behem dvou mesicu.
Ahoj holky po víkendu ![]()
Ropuško užijte si dovču!
Fragol to máte teda fofry jak popisuješ, všechno skoro naráz ![]()
U nás to bude se jménama asi jako minule
čili měsíc před termínem ![]()
Asi pohlaví budem chtít vědět, tak pak podle toho. Na holku by mně pár napadlo, to mám v hlavě, u kluka byl problém už poprvé. Vybírali jsme podle kalendáře. Aby to mělo všechno najednou taky nějak nechcem.
Včera odpoledne jsme byli jen tak nezávazně na houbách a našli jsme poměrně dost
ještě štěstí že Štěpán odjel s babičkou na chatu na zahradu na druhý konec Prahy, takže má plný pokojík sušících se hub
![]()
Přespříští víkend jedem k našim, mamka má narozeniny, tak jim to už řeknem. Zatím to skoro nikdo neví, jednak se bojím po to ZT, jednak bohužel potřebuju ještě nějakou práci, páč už mi skončil rodičák.
Štěpán chci aby se to dozvěděl co nejpozději, jinak se pořád dokola bude ptát a taky se ho pořád někdo bude ptát: „Těšíš se na miminko? Chceš bratříčka nebo sestřičku?“
Ve třech letech ještě úplně nechápe, co to pro něho bude znamenat, takže až mu začne být divné že mám velké břicho, se mu to pokusím vysvětlit ![]()
Ahoj holky, my jsme se po dlouhém sobotním debatování rozhodly,že chlapeček bude Šimon. Holčičku máme vybranou už dlouho Julinku.
Mě dneska čeká praní,žehlení a vysávání. Nechce se mi,ale musím.Víkend jsem proflákala, už se na to nemůžu dívat.
Tessy, no, fofry to jsou
Mám rodit v březnu a dubnu
A když nám to konečně vyjde na květen, tak si Ondru porodím na vlastní narozky
Holt nám to nějak nevychází ![]()
U nás se děti nemůžou dohodnout, co by chtěly
Věrka s Míšou holčičku a Davča chlapečka
Tak nevím. Ondrovi je to šumák ![]()
Jé, to dělala Věrka, když jsme čekali Davču, že mi píchala do břicha, že je tam miminko a pak šla za taťkou a šťouchala ho do břicha taky, že je tam miminko
Manžel to nějak těžce nesl ![]()
Tessy taky jsme se včera byli jen tak projít do lesa a nakonec aby člověk na ty hříbky chodil s kosou
Teď je sušíme všude kam se podíváš a dneska ještě budem smažit, mňam:) A ještě jsme si donesli hafo borůvek, ale ty asi sežerem jen tak ![]()
Dobre rano devcata ![]()
Teda tady v Praze byla v noci bourka, ja se strasne bojim, takze jsem byla celou noc nalepena na pritelovi jako kliste
. My jmena mame od zacatku, pritel chce uz asi od svych 15 let Jennifer, malem mne omylo, kdyz mi to poprve rekl, ale nakonec proc ne, je z 50% jeho, no tak at tu Jenni ma. A ja bych chtela Tobiase, vzdycky byl u me Matthias favoritem, jenze pritelova sestra nas predbehla, rodila pred mesicem a na posledni chvili si jmeno miminka zmenily na Matyaska, takze to u nas pada. Takze budeme mit Tobika, nasi to nejak nemohli rozdychat, ale kupodivu babicky (vlastne budouci prababicky} ty to meli sesumirovany hned, jen zkoumali jak jim budou rikat zdrobnele a kazda si neco vymyslela a jsou spokojeny ![]()
A jak se vám zamlouvá myšlenka, že by se miminko jmenovalo po mamince, tatínkovi, babičce, apod. ? My s tím problém nemáme, ale okolí se na to moc netváří. ![]()
Jé, to dělala Věrka, když jsme čekali Davču, že mi píchala do břicha, že je tam miminko a pak šla za taťkou a šťouchala ho do břicha taky, že je tam miminkoManžel to nějak těžce nesl
To je krásný
Moje mamka je taky Věrka
Pěkný jak se mezi sebou nemůžou dohodnout.
Já bych řekla že Štěpán pak taky něco vymyslí. On byl se mnou minule na kontrole, babička byla zrovna pryč, naštěstí u UTZ nepobral informaci, že to je miminko, když mu to pan doktor říkal
asi mu to přišlo nepravděpodobné
a já jsem to pak taky zakecávala ![]()
Kaspi no jo, onon se v zimě pár sušených hříbků bude hodit ![]()
Eviku Jennifer by se mně moc nelíbilo, ale proti gustu, že ![]()
Beruška, nám to upřímně nevadí, dcera má jméno stejné jako já, manžel rozhodl, no abych řekla pravdu, kdybychom měli druhou holku, škoda, že nemůžou mít stejné jména
páč u hočičích jmen je to fakt na vraždu… nám se to jméno líbí takže proč ne, nám osobně pokud se jméno líbí, nemá ho někdo koho fakt nemáme v lasce tak nám je jedno že ho má někdo v rodině, absolutně nám to nevadí, co bych nedokázala dát je Eva nebo Adam aby měli svátek na štědrý den ![]()
Berusko ja jsem proti pojmenovavat deti po rodicich, ale kdyz vam se to libi, tak vam do toho okoli nema co mluvit.
Já sem Evička po mamince a babičce, nikdy jsem netrpěla žádnou ujmou,že mám svátek na Štědrý den. Navíc moje příjmení je Šebestová a taky jsem z toho žádné mindráky neměla
![]()
A u nas by to i bylo hodne divny, protoze my s manzelem uz se jmenujeme stejne (samozrejme ze on ma muzskou verzi jmena a ja zenskou), takze jeste deti by fakt neslo ![]()
Ahoj holky, no s těmi jmény je to zajímavé. My to pořád měníme, jelikož co se nám jména líbila, už je mezitím někdo dal z přátel nebo rodiny
U holčičky jsme chtěli Viktorii, ale bohužel ji má sestřenice, tak to nakonec bude Valinka (Valerie) nebo Sára. Ale u kluka fakt nevím, možná ten Davídek. Musím doufat, že to bude holčička, i když si myslím, že právě klučík to bude
Tak snad mu nějaké pěkné jméno vybereme ![]()
Benjamínka jsem chtěla taky, bohužel to neprošlo ![]()
Beruško, já moc nejsem urvaná ze jmen po rodičích
Jen Věrka je čestná vyjímka, ta je po manželově mamince, která už bohužel dávno nežije
A já jsem Martina, manžel je Martin a mít ještě Martinku a Martínka, tak by mě kleplo
Ale u ostatních je mi to šumák a vám do toho příbuzní nemají moc co kecat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat