Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2185
16.8.10 13:59
Justýnka

Justýnku už skoropubertální má kámoška, hezké jméno :palec:

• načítám...
13837
16.8.10 15:13

Mně je dneska zase zléééé :poblion: se nato už … kdybych se alespoň :poblion: bylo by hnedka líp, ale to nutkání je šílený :zed:

• načítám...
853
16.8.10 15:30

ahoj :mavam: holky po strasne dlouhe dobe§
Koukam, ze nas zase pribylo, to je fajn, bude spousty miminek.
ja hlasim, ze nt screeninng naprosto vporadku, takze je to parada :dance:
rada se pripojim k debate o jmenech fragoli Tobe se libi krystof, muj manzel neustale basni o krystufkovi a ja to nejak nemuzu skousnout :lol: , tak uvidime, ja mam favorita Bětušku nebo Rozarku, klucici me moc nenapada
myspulko- julinku schvaluju :-D my ji uz mame a je to krasne jmeno, jsem stale nadsena, ze jsme ji dali jinak matouš ted pořad mluvi o Simonovi- nevim proc, asi se mu to jmeno libi, tak to mozna nakonec bude Šimon :lol:

• načítám...
12429
16.8.10 15:32

Grepi vím, že je to hnusný, ale ono to jednou přejde :wink: Taky jsem dneska nezačala nejlépe a spravil to až oběd:)

Holky neslyšela jste některá o možnosti nějaké injekce „proti alergii“, která se dává v těhotenství, aby se u miminka snížila pravděpodobnost alergie?Má to snad prý 80% úspěch.Říkala mi švagrová, že je to nějaká novinka ale nevěděla jestli se ještě testuje nebo už je to v oběhu.

• načítám...
853
16.8.10 15:32

grepiku drz se, uplne s tebou soucitim, jeste si zive pamatuju, jak jsem lezela v krecich a nebylo mi pomoci, uvidis za chvili to prejde, me uz to nejhorsi taky preslo, drzim pesti, at je to co nejdriv :hug:

• načítám...
853
16.8.10 15:35

kaspi ty chces justynku?, me se moc libi, ale mit justynku a julinku moc nejde, ale jinak bych ji taky dala :lol:

• načítám...
12429
16.8.10 15:47

Dahli chtěli jsme, ale bude to Beník:)

• načítám...
24837
16.8.10 17:39

Grepi, tak to je mi líto, že takhle trpíš :-? Já jsem si min. týden juchala, jak je mi dobře a ejhle, už blé taky :roll: Já nechci zvracet zase do 6. měsíce jako se Simčou :zed:

• načítám...
494
16.8.10 17:57

tak to jsme na tom s těma nevolnostma tak podobně, já jsem si po třínáctým týdnu výskala,že mě to přešlo a ve 14. jsem začala trávit rána na záchodě. To teď přešlo, ale že by mi bylo nějak extra dobře, to se teda říct nedá. A únava taky neustupuje, když si nejdu odpo lehnout s malou,tak téměř nemůžu fungovat…
jinak jména ještě nemáme, začneme vymýšlet až podle pohlaví :-)

• načítám...
725
16.8.10 18:49

Dobrý večer, zdravíme ze zatažených rakouských alp.
Dneska nám ráno trošku zapršelo, ale pak to nějak vyšlo a už jsme moc nezmokli.
Viděli jsme zase kus světa, jsem totálně grogy, byli jsme ve 2245m.n.m. Takže paráda, ale kolem byla mlha.
Zítra máme zase program na celý den,takže snad se počasí umoudří,…

• načítám...
12429
17.8.10 08:59

ahoj holky, tak se dneska máte? :)

• načítám...
13837
17.8.10 09:41

ahojky

dneska mi je krapet líp, venku to vypapdá nic moc a tady práce jak na kostele. Mám tady šílenej binčus na PC stole a tak jsem se zařekla to uklidit, ale vůbec nevím kde mám začít :zed: Už aby bylo za týden, to jdeme na ko už jsem taková celá nesvá :think:

• načítám...
24837
17.8.10 09:56

Ahoj, já byla včerá úplně mrtvá :roll: Tak jsem se přes noc dala trochu dohromady :wink:

A jinak je mi dneska zase blivno :roll: Bych vyla jak šakal :wink:

Pěkný den :mavam:

• načítám...
2578
17.8.10 12:12

Ahojky holky
tak se hlásím, z domu mám dovču :pankac:

včera jsem byla na KO a dobrý, vzal nám krev a za týden budu volat na výsledky…tak snad budou OK. Jinak moje přání je stále tajné: miminko se opět nechtělo ukázat - tak stále nevím co budeme mít :-( to mi dělá schválně a manža se mi ještě směje :mrgreen: :mrgreen:

Jinak skrz ty jména : Tak můj výběr byl Tadeáš a Natálie. Ale udělala jsem tu chybu že jsem to řekla známým a oni si je dali :twisted: takže už je nechci…
A s manžou jsme se totálně nemohli shodnout, tak sme si to rozděli - já vybírán kluka a on holčiku - z toho tedy vzniklo Barbora nebo Tobiáš :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
24837
17.8.10 12:15

Market,mně se ta Barborka líbí víc :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital