Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myšpul, zkus projet tuhle diskusi
http://www.modrykonik.cz/…orodne-2011/
tak je to 2,4 násobek
Grepi, přesně tak, na úřadě kolikrát pravá ruka neví, co dělá levá
My řešili převod rodičáku na manžela a věděli jsme o tom víc, než úřednice, a to to zase taková novinka nebyla ![]()
Ahoj holky, diky za podporu, je mi uz fajne, lezim na pohovce nic nedelam, pani doktorka mi vytiskla 2 fotky a hned mi zvedla naladu… priste uz pojedu do Neratovic, dal to neresim…preji krasny pohodovy vecer vsem… ![]()
Fragol, mě to vůbec neudivuje, obyčejnej člověk ví kolikrát fakt víc než oni ![]()
Hezký pátek ![]()
Ahoj holky, jsem dneska nějaká mrtvá ![]()
No, řekla bych, že ty změny stihnou od ledna 2011, takže se nás to už týkat bude. Ale je fakt, že zatím to jsou jenom dohady ![]()
KO mám za týde, skaryš, nějak se to vleče
Už bych potřebovala zase nějakou jistotu, že je mrně v pořádku ![]()
Pěkný den ![]()
Fragol: mě se taky dnes do práce vůbec nechtělo - jak je pátek tak bych už nejradši byla doma
ale příští týden mám dovču a v pondělí jdu na KO tak doufám že to bude OK a taky že se nám mrně už ukáže
minule se mu nechtělo ![]()
Market, pátek, to už je skoro sobota, viď?
Já jsem se v pondělí probudila a měla jsem intenzivní pocit, že je pátek
Ježíši, to bylo zklamání
Já jdu až v ten pátek a hrozně se mi nechce čekat na výsledky tripple testů
To budu mít zase týden špatný spaní ![]()
Nad vodou tě musí držet to, že jsi dneska v práci naposled
Prtě se snad ukáže
No, jsem sama zvědavá ![]()
: až před 17tou tak to bude OK. Já jdu také na nějaké krevní odběry - přesně co to je nevím - ale taky budu nervozní co nám tam vyjde a snad to nebude dlouho trvat
Jo a mrněti jsem dala ultimátum - si prostě počkám až se ukáže - já mám čas a klído tam budu ležet třeba 2hodiny
![]()
Market, tak to si vem rovnou stan a spacák, kdyby se miminko nechtělo pořádně natočit ![]()
V tom 16tt se bere krev na krevní obraz a právě na ty tripple testy
Začínám z toho být nervní
Doufám, že do toho nevleze ještě MUDr. dovolená, to se mi stalo posledně a čekala jsem o týden dýl ![]()
Ja jdu na krev v pondeli, tak doufam, ze az pujdu 25. na kontrolu, tak uz budou vysledky a dopadnou dobre.
Fragi:
no to by mě asi ostatní tehulky a holčiny asi ukamenovali - protože bávají fronty a čekám klido i hodku a to bývám objednaná
je nás moc.
NO tak to už jsem nervozní také - snad budou dobrý, nejvíc se ale těším až zase mrně uvidím
.......
Pet: držím
aby dopadly na výbornou ![]()
Market ja taky drzim, vsem tady aby nam vse dopadlo dobre a v unoru jsme se vsechny radovali ze zdravych miminek.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat