Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Kaspinka : vybíráme mezi několika byty, rozhodujeme se, jestli podnájem nebo koupě, zatím máme vyhlídlé byty kolem Novolíšeňské.
A na jaký kurz jsi se to přihlásila? ![]()
Tak jsme byli na kontrole,jsme 12+3 tt a vše je v pořádku.Pan doktor říkal,že to vypadá na kluka,tak uvidíme. Jinak na mě už bříško vidět je.I když jsem čekala malou,tak jsem měla bříško brzy.A pak jsem před porodem vypadala jak slon
![]()
ja taky gratuluju
no ja jsem u dcerky mela taky bricho brzo, jenze je pravda, ze ted jsem mela vychozi vahu o dost nizsi, od zacatku tehu jsem jeste zhubla a ted mam nahore kilo, takze porad v minusu, zatimco u dcerky jsem mela nahore uz ctyri. Taky jsem pred porodem pak byla uz jak sud, nosila jsem jen jednu satovku a uz jsem ji pak nemohla ani videt ![]()
marocka píše:
ja taky gratulujuno ja jsem u dcerky mela taky bricho brzo, jenze je pravda, ze ted jsem mela vychozi vahu o dost nizsi, od zacatku tehu jsem jeste zhubla a ted mam nahore kilo, takze porad v minusu, zatimco u dcerky jsem mela nahore uz ctyri. Taky jsem pred porodem pak byla uz jak sud, nosila jsem jen jednu satovku a uz jsem ji pak nemohla ani videt
Nóó,tak já jsem sice u holky nabrala „jen“ 7 kilo,ale za to jsem byla tak oteklá a „roztáhlá“ do stran,že jsem se taky vešla jen do jedněch těhu kalhot a dvou triček - to bylo vždy dilema - zelené tričko,nebo černé?
Po porodu letěly do koše,jak píšeš ty,taky jsem je už nemohla ani vidět
![]()
no, v tomhle je ten konec těhu náročný, a pak ještě ten šok po porodu, když jsem zjistila, že do svých kalhot ani halenek se ještě nějakou dobu nedostanu, dítě, placenta a voda opravdu neměli 16kg ![]()
Tak já když jsem porodila a zmizlo mi to mega břicho,tak jsem si připadla úžasně štíhlá
Z omylu mě vyvedl fakt,když jsem manžovi řekla, ať mi na odchod domů přinese rifle z doby před těhu.Noo,co vám budu povídat,přes ty roztažené boky a povolené břicho jsem je nenatáhla a když natáhla,tak zase nezapnula
Takže jsem tiše sáhla po těhu riflích,ve kterých jsem přijela do porodky a zarmoucená tím,že nejsem krásně štíhlá jsem jela domů
![]()
Doubovko, gratuluju ke KO
![]()
Holky, při 6. těhotenství za posledních 7 let mám těhotenské oblečení jako civil a netěhotenské nosím málem jako sváteční
![]()
fragola píše:
Doubovko, gratuluju ke KO![]()
Holky, při 6. těhotenství za posledních 7 let mám těhotenské oblečení jako civil a netěhotenské nosím málem jako sváteční
![]()
![]()
Tak to mě tedy pobavilo.Šesté těhotenství?To jako že už máš doma 5 dětiček?Tak to klobouk dolů,to já bych asi nezvládla ![]()
Tak se alespoň určitě doma nenudíte
Já vědět,že bych na to měla nervy,tak si taky pořídím dětiček víc.Ale myslím,že dvě mi budou bohatě stačit ![]()
Ale jo, na rozjezd 2 stačí, teď mít doma dva ve věku 6,5 a 5 let, tak se nudíme ![]()
Taky budu muset něco udělat se svýma kalhotama, vždycky jsem nosila extra úzké a ještě si je nechávala zužovat, ted uz mi kolem boků těsní o něco víc a je rto krajně nepohodlné.Ještě je fígl s gumičkou, ale chodit s rozeplýma kalhotama, nevím, nevím.. S těhu kalhotama bude u mě asi problém, jsem extra drobna, malokdy jsem na sebe něco našla, budu muset najít nějaké alternativy, ale v teplákách nebo elasťákách fakt chodit nebudu. ![]()
Na rozjezd? To nééé u mě musí být definitivní numero
Kolik chcete celkem dítek?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat