Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12982
9.8.10 18:39

Radčo já jdu taky ve čtvrtek, tak neboj, určitě to bude den dobrých zpráv :palec:

• načítám...
5542
9.8.10 18:53

Radčo, hledala jsem si nějaké info o tom do kdy se to vlastně má dělat a na stránkách londýnského- Fetal medicine, kteří udělují ty certifikáty píšou: Optimální dobou pro měření NT plodu je 11.–13+6. týden.
Temeno-kostrční délka plodu by měla být nejméně 45 mm a nejvýšše 84 mm.
Tak snad se tam vejdete, držím palce.

• načítám...
146
9.8.10 19:32

Tak gratuluji k úspěšným kontrolám,já jdu zítra. A všem akčním těhulím závidím,já jsem pořád unavená a nemám na nic náladu.Už aby ta únava přešla :-? :-D

• načítám...
2149
9.8.10 20:27

Werusko, tak snad nám to dobře dopadne.
Al3do, taky jsem si to zjišťovala, ale právě mi jde o to, že podle mého dr bych měla být ve čtvrtek 13+3, což by bylo ještě dobré, ale jak jsem byla v nemocnici, tak mi v pondělí naměřili, že mimi odpovídá 13+2 a podle mého dr jsem měla být 12+0, takže vlastně nevím, co mám brát, ptž. kdyby to bylo podle nemocnice, tak by to ve čtvrtek bylo 14+5 a to by už bylo pozdě:(

• načítám...
725
9.8.10 20:41

Radčo, doktor hleděl na ty týdny stejně blbě jako já…volal si tam pro jistotu, a nakonec jsem z vás všech asi nejvíc a jsem 16+1
Ale on i dneska na kontrole naměřil podle svého ultrazvuku stejně jako předtím, tak nevím komu mám víc věřit.
Ale 6.9. jdu na kontrolu a hned 9.9. jdu na kontrolní ultrazvuk a echo do toho omlíku…Tak uvidíme

No snad se moc nesekli a ale v klidu moc nejsem…
To abych rychle šla na odběr krve na štítnou žlázu,…

• načítám...
494
9.8.10 20:43

ahojte holky, moc gratuluju k úspěšným kontrolám, myspulce zvlášť, vím, jaký to jsou nervy jít po potratu na tu osudnou ko. Já jdu až příští pondělí, už odběry na tripply, ale ještě uvažuju, jestli to neodmítnu. Jinak je mi pořád dost zle, každé ráno trávím nad záchodovou mísou, ach jo, ale vypadá to, že apsoň špinění je díky ascorutinu na ústupu, tak snad…

• načítám...
2149
9.8.10 20:49

Ropusko, no je to nějaké divné, já jsem taky v nemocnici na utz popředu oproti valešovi. A pak si vyber, ve kterém tt jsi. Ty už jsi vlastně nakonci 4. měsíce. A termín porodu máš kdy? A řekl ti v olmíku co budeš mít? Na kolik hodin jsi tam jela? Promin, že se tak vyptávám, ale jsem z toho nervozní. :zed:

• načítám...
725
9.8.10 20:55

Nejlepší hned po sedmé aby jsi tam byla, bývá tam dost nával…
chtěl mi to říct, ale malé leželo jako přímka a nohy u sebe…
O termínu jsme se nebavili…Asi to nechá na olomouci ať to určí…
Pohlaví mi slíbil v to září.

• načítám...
5542
9.8.10 21:13

Já se na to ptala i švagra a ten mi řek že po 12 týdnu se ty délky těhotenství dle UTZ už neberou moc v potaz protože potom mimina rostou různě rychle a termíny porodu se tím neupravují. Mě se to každou kontrolou šoupe asi o 3dny.

• načítám...
2149
9.8.10 21:36

Ropusko a měla jsi i žádanku od valeše nebo jen výsledek krve?

• načítám...
3138
10.8.10 05:29

ahoj holky dlouho jsem tady nebyla,doufam ze se muzu zase pripojit :lol: ja jsem byla na screeningu v olomouci a rekla mi mudr ze to vypada na holcicku,ikdyz si myslim ze je to jeste brzy :-D genetika dopadla super jsou tam vsichni hodni jeto ted misto stare psychiny je opravena naoranzovo :dance:

• načítám...
4395
10.8.10 06:33

Dobry rano holky.
Vsem gratuluju k vcerejsim kontrolam, je super, ze vsem vychazi dobre.
Ja jdu v pondeli na krev a az 25. na kontrolu, uz se taky tesim az mimi uvidim.

• načítám...
2578
10.8.10 08:02

ahojky :mavam:

Myšpulka: to je mooc dobře že ti to tak skvěle dopadlo :kytka: tak jen tak dál :palec:

všem ostatní také moc gratuluji :kytka:

• načítám...
3221
10.8.10 08:46

Moc gratuluji ke všem KO :dance: … Já mám 14 dní dovolenou, to je pohoda. Ve čtvrtek letíme do Bulharska, tak doufám, že bude všechno v pohodě a let zvládnem bez problémů… :palec: na kontrolu jdu až 26.8. - to je strašně za dlouho, nevydržím čekat… co když není něco v pořádku… :pocitac: Hrůza. nejradši bych na KO chodila nejlépe každý týden… Nebo si pořídila UTZ domů a každý den kontrolovala srdíčko… :srdce:

• načítám...
1996
10.8.10 09:06

Ahoj holky!

Jdu Vás jen pozdravit.Včera jsem ses malým vrátila předčasně z tábora.Nějak jsem tam nastydla :-? Zatím Vás nemám dočtené a popravdě to asi ani nezvládnu. :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+