Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
9.8.10 07:38

Hezké Pondělí :mavam:

také přeji úspěšné kontroly :kytka:

• načítám...
12429
9.8.10 09:47

Pěkný nový týden holky :mavam:
jak budete mít po ko tak dejte vědět jak se vám vede :wink:

• načítám...
22585
9.8.10 10:51

Ahoj holky, taky přeju pěkný nový týden :mavam:
Já jsem po 14 dnech v práci, takže docela mazec :) :dance:

• načítám...
1475
9.8.10 12:10

Ahojky tak já mám vše ok zítra si jdu pro fotečku a dám ji do kompu..Držím palečky ostatním :huban:

• načítám...
13837
9.8.10 12:31

ahojky
též přeji dobré kontroly :kytka: a vítám novou těhulku :kytka: :mavam:

• načítám...
4354
9.8.10 13:03

Taky vítám doubovku a držím pěsti všem na kontroly :hug:

Heč, já včera umyla všechny okna, vyprala potahy na sedačkách a vyžehlila kopu prádla… Jsem na sebe tááák hrdá :wink: - páč jsem poslední dobou nebyla schopná ani vysát :roll: … Fakt mám radost. Jen kdybych se ještě v blízké době dokopala k osprchování všech kytek, k vyklizení komory, umytí linky, vyleštění obkladů v koupelně atd. :twisted:

• načítám...
13837
9.8.10 13:11

žá-ba to jsi dobrá, my se činíme taky, ale nějak dneska je mi ble a tak teda fakt flákám všechno :-?

• načítám...
2185
9.8.10 13:13

Ahoj po týdnu,

všem držím palce na kontroly, těm co už byli gratuluju :palec: :kytka:

Dneska jsem taky byla i se Štěpánem :lol: mimi se mrskalo jak o život, ani nešlo změřit :lol: nicméně odpovídá 12+2 . :wink:

Byli jsme na Slovensku, tam jsme jeli autovlakem přes noc(jeli jsme na sraz veteránů, máme auto z roku 1954 :mrgreen: :-D ), pak jsme byli na horách, já jsem teda nikam nelezla. Ale bylo tam krásně. Na zpáteční cestě nám ale kamínek nat´uknul přední sklo :roll: :-? takže bude problém sehnat jiné.
Takže tak od nás :wink:
Jo průkajdu jsem taky už konečně dostala.

• načítám...
3946
9.8.10 15:00

gratuluji k úspěšným KO ! :kytka:
Já se chystám až 24.8. :-? strašně dlouhá doba

• načítám...
986
9.8.10 15:02

Ahoj holky..všem co mají kontroly úspěšně za sebou tak moc gratuluji..já jdu příští pondělí a nemůžu se dočkat až zase uvidíme svoje miminečko :srdce: :hug: vítám novou maminku čekatelku a gratuluji.
Karinka-to je fajn,že je vše v pořádku :-)

• načítám...
13837
9.8.10 15:02

beruška, já jdu taky 24.8. :wink:

• načítám...
24837
9.8.10 15:22

Ahoj,

gratuluju ke KO :-D :kytka:

ŽÁ-BO, taky jsem poslední dobou nějaká akční :wink: Dozařizovali jsme druhé patro, takže poklidit, přestěhovat věci, no, doma je pořád co dělat :wink:

• načítám...
12429
9.8.10 15:41

Holky já vás obdivuju :-o my pořád ještě zařizujem ale v sobotu jsem uklízela a měla jsem to na celej jak jsem byla hotová a večer ještě na manžu protivná:(
Já teda energii vůbec nemám…

• načítám...
24837
9.8.10 15:46

Kaspi, však já už jsem v sobotu večer ještě strčila v 21.30 buchtu do trouby a houkla na manžela, že už nic nedělám a do postele mě nese třeba na zádech :lol:

• načítám...
3946
9.8.10 15:49

já energii taky nemám !!! :-o Celý den ležím v posteli, občas si odskočím k zubaři. Pořád beru ATB a zatím nic moc, pořád bych spala a je mi po nich dost zle. Uklízí přítel :oops:
Jsem se těšila na druhý trimestr, jak budu akční a zatím teda nic moc. :nevim:

Plánujeme stěhování v brzké době, tak snad se vzpamatuju.

Za pár mi začíná prodloužené zkouškové, takže mám před sebou hory práce. Když jsem většinu zkoušek dělala v červnu, byl to boj, šílená únava, nevolnosti, žádný kofein, žádný povzbuzováček ani uklidňováček :lol: moc se na to těším. :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+