Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12982
5.8.10 09:44

Ahoj holky, já vás zdravím :mavam:

ropusko to s tím screeningem je na prd, doufám, že mě něco takového nečeká taky. Ale aspoň sis krásně užila pohled na prcka :palec:

Já mám taky v plánu kupovat přebalovák. Minimálně koupíme komodu a na to ten nádstavec či jen tu podložku. V koupelně koupat nebudu, máme ji malou a pračku máme taky ve sklepě, naštěstí mi do takových věcí chlap moc nekecá :mrgreen:

Navíc ten můj pracuje z domu, takže jak já, tak on budeme s dítkem 24h. denně a jsem i ráda, i když kdo ví, jak se mi to bude líbit potom :mrgreen:

• načítám...
24837
5.8.10 09:50

Werusko, já jsem pro to, poslat manžela co nejdřív po porodu do práce :lol: Aby nedošlo k omylu - máme se rádi a klape nám to, ale manžel je schopný mi za těch pár dnů, co strávím v porodnici rozvrátit mnou pracně vybudovaný systém a já pak přijdu do bordelu a anarchie :mrgreen:

• načítám...
12429
5.8.10 09:52

Fragoli ty už jsi zkušená matka :wink: já budu ráda když se mnou manžel pár dní po porodu zůstane ať se z toho nezbláním:)Vím já co nás čeká? :lol:

• načítám...
24837
5.8.10 09:56

Kaspi, však jo, já si dělám srandu :wink: On chlap stejně nemůže zůstat nějak dlouho doma. Přivezl nás ve čtvrtek z porodnice a odpoledne se šel kouknou do práce - on je tam na své oddělení sám, takže jakmile vypadne, tak se z toho pak vyhrabává hodně dlouho :roll:
A já se pak fakt vždycky uklidním, že toho jednoho prcka na víc zvládám 8-)

A třeba budeš mít hodný miminko, které tě nechá spát :wink:

• načítám...
12982
5.8.10 10:00

Fragol kolikrát bych ho taky nejraději poslala do práce :lol: Ale tím, že jsme neustále spolu už jsme zvyklí, takže v nejhorším si každý zalezeme do svého a je klid :mrgreen: :lol:

• načítám...
2578
5.8.10 10:02

ahojky :kytka:

tak v tomhle to mám celkem dobrý - manžel přes zimu do práce moc nechodí, takže semnou bude doma tak 2měsíce, za což jsem moc ráda, protože na to budem dva :think: :palec:

• načítám...
4395
5.8.10 10:05

Muj manzel dela taky z domova a myslim, ze za to budu po poradu rada, ze nebudu sama doma.

• načítám...
1718
5.8.10 10:43

Ahoj holky, u nás je krásný slunečný den, není moc teplo,tak je příjemně. Dala jsem si celkem vydatnou snídani, od včera mi zbyla buchta,tak jsem si ukrojila docela velké tři kusy, jogurt a banán, završeno čajem. A je to hodina,co jsem jedla a už mi kručí v břiše.Nevím kam to dávám,mám rychle šrotovací žaludek :lol:

• načítám...
22585
5.8.10 10:47

ahoj myspulko je dobře, že ti takhle chutná :lol: horší, kdyby nechutnalo.. U nás je dneska taky příjemně.. takže jsem ráda :lol:

• načítám...
758
5.8.10 15:47

Ahoj holky,
tak jsem se stastne vratila vcera z Ceskych Budejovic, cesta zpet byla ponekud narocna :poblion: nejak ty busy nedavam, kazdopadne saty mam:) budou bile s cervenym vysivanim na prsou. Dneska dobra nalada a nejak citim ze se zacinam prejidat - dneska 2 talire halusek se zelim a uzenym jen k obedu - uz to na me asi taky padlo… :-D

• načítám...
986
5.8.10 15:54

Ahoj holky,všechny Vás zdravím..S tím přejídáním to začíná i u mě..od rána pořád něco baštím a valím..každé dvě hodinky něco žvýkám :-D no jo,tak alespoň mi konečně naroste bříško,protože už mě to štve,že žádné nemám.Každý ho chce vidět a já ho mám akorát tak jako bych se dobře najedla..nic víc :cry:

• načítám...
12429
5.8.10 16:15

Kiki s tím jídlem jsem na tom jak ty, ale vzhledem k tomu že toho sním opravdu málo tak zatím jím tolik co před tím a břicho taky žádné nemám:)

• načítám...
3946
5.8.10 16:25

Ahoj :)
Dneska je vážně fain počasí, jsem na chatě, grilovali jsme pstruhy, takže pohodička :-D

Nákupy pro miminko chystáme na podzim, ještě ani nemám představu, který kočárek, postýlku… nic. Času dost :-P

• načítám...
24837
5.8.10 16:46

Evi, tak hlavně, že máš šaty :-D

A dneska jsem zbodla na oběd křenovou omáčku a teď jsem to zajedla utopencem :lol: A to jsem si ráno říkala, že mi není nic moc :wink:

• načítám...
494
5.8.10 17:04

ahojte holky, přidávám se do klubu jedlíků:) teda, mě se zase vrátilo zvracení, takže každá snídaně končí v záchodě, přes den mi není nic moc,ale večer si to užívám:) Nejvíc mám teď pořád chuť na kvašáky, uzený maso, sýry apod. ale nepohrdnu ani čokoládou:)břicho ale taky zatím moc nemám, ale to se dožene:)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+