Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10949
3.8.10 19:55

market, zatim vsechno v poradku. Mam i z dnesni kontroly fotku,ale jelikoz nemam scaner a ani fotak po ruce tak ji sem nemuzu dat :-( az to bude mozny tak se pochlubim. i kdyz mimi bylo asi nejak divne dany, jsou tam jen takovy dve koule pod sebou. takze si myslim ze to je hlavicka a telicko. vsichni maji tak hezky fotky, ale co priste urco budu mit taky.a jak se dari tobe?

• načítám...
3221
3.8.10 20:00

ahojky. ten vtip je parádní :lol: … Vítám všechny nově příchozí. A gratuluji ke KO :huban:

• načítám...
986
3.8.10 20:36

Ahojky holky,vidím,že řešíte emoce..já jsem zatím o.k,žádné hádky ani pláč..tak uvidíme později..
nikolika-tak to je fajn,že je vše v pořádku :-P
zdravím a vítám všechny nově příchozí těhulky a gratuluji. :potlesk:
Jinak v noci chodím čůrat 4 krát i vícekrát,je to fakt síla..a přes den každé dvě hodinky..neumím si předstvit co přijde později teda :zed: pohyby ještě necítím,ale zato jsem neustále nadýmnutá..je to děs..bez espumizamu ani ránu. :nevim:

• načítám...
24837
3.8.10 20:41

Nikolito, gratuluju, že vše probíhá v pořádku :kytka:

Zuzo, vítej :kytka:

A vtípek je super :lol:

• načítám...
4395
4.8.10 07:19

Ahoj holky.
Vitam nove prichozi :mavam:

• načítám...
2578
4.8.10 08:11

Niky: jojo u nás taky zatím všechno v pořádku, 16tého jdu na kontrolu a další obděry tak snad to dopadne dobře a snad se mám miminko ukáže, minule se mu nechtělo :kytka:

• načítám...
1475
4.8.10 08:24
:potlesk:
  • načítám...
2578
4.8.10 08:49

Přeji hezkou středu :mavam:

:již delší dobu koukám na internetu co vše budem na miminko potřebovat. Tak mě napadlo že v koupelně nemám mimi na čem přebalovat, tak čumim na netu na komody a nestačím se divit - ty ceny mě trošku zarazilil 8-o pobybují se tak od 4 až do 8tis. :think: (a to jsem koukala i na bazarové :-( ) což mi příjde dost nebo jsem stím aspon nepočítala :nevim: no co se dá dělat - budu už muset tyto dražší věci začít pomali kupovat - najednou by mě to asi zrujnovalo :think:

• načítám...
12429
4.8.10 09:09

ahoj holky :mavam:
marky do koupelny stačí podložka na pračku, ale řeším přebalovák do pokoje. Ale ty ceny jsou fakt děsný. Zatím to vypadá tak, že bude další podložka na normálním psacím stole a potřebné věci prostě budu mít někde po ruce :wink:

• načítám...
24837
4.8.10 09:18

Ahoj holky,

Market, zbytečně se neděs :wink: My třeba komodu s přebalovací podložkou neměli, nemáme a ani neplánujeme :wink: To se vždycky nějak sfoukne 8-) Stejně je ta komoda na přebalování na chvilku, jakmile je prcek pohyblivej, je to hubu :wink:

Já třeba miminko přebaluju v postýlce, pak na gauči a batole jak kde :lol:

• načítám...
1475
4.8.10 09:19

Tak já taky koukala na ty ceny teda ..Ale ségra bydlí kousek od Německa a umí značkové věci sehnat za levní penízek a ještě to pak můžu prodat zrovna ten přebalovák do litru umí sehnat a tak hodně věcí jiných… :hug: Prodává na mimiaukcích …Ale krásné věci :huban:

• načítám...
2578
4.8.10 09:38

No právě: pračku máme ve sklepě v prádelně :roll: a v koupelně zatím jen sprcháč, takže když ho vykoupu tak ho musím někam položit :think: Jinak počítám že klasicky přebalovat budu v postýlce :palec: Ale v tý koupelně ho fakt nemám kam dát a přenášet ho do postýlky - mám strach aby mu nebyla zima? :think:

Karinka: prosím tě a ty mimiaukce najdu kde? má to i na Mimibazaru? :oops: díky

• načítám...
24837
4.8.10 09:42

Market, já koupu v kychyni - podložku mám na stole a na židli vaničku 8-) Mrněti je teplo a nemusím je nikam stěhovat :wink:

• načítám...
1718
4.8.10 09:42
Marketa14 píše:
Přeji hezkou středu :mavam::již delší dobu koukám na internetu co vše budem na miminko potřebovat. Tak mě napadlo že v koupelně nemám mimi na čem přebalovat, tak čumim na netu na komody a nestačím se divit - ty ceny mě trošku zarazilil 8-o pobybují se tak od 4 až do 8tis. :think: (a to jsem koukala i na bazarové :-( ) což mi příjde dost nebo jsem stím aspon nepočítala :nevim: no co se dá dělat - budu už muset tyto dražší věci začít pomali kupovat - najednou by mě to asi zrujnovalo :think:

Ahoj, já taky koukala na netu,je to opravdu dost drahé,ale já budu mít vyrobenou na míru od přítele,takže to neřeším :wink:

• načítám...
12429
4.8.10 11:30

Marky tak by stačil třeba jen nějaký stoleček s tou podložkou ale záleží jak se ti to tam vejde.

Holka chci se zeptat jak jste na tom s výtokem?Já ho mám celou dobu od začátku, někdy málo a někdy dost. Trápí vás taky?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+