Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
market, zatim vsechno v poradku. Mam i z dnesni kontroly fotku,ale jelikoz nemam scaner a ani fotak po ruce tak ji sem nemuzu dat
az to bude mozny tak se pochlubim. i kdyz mimi bylo asi nejak divne dany, jsou tam jen takovy dve koule pod sebou. takze si myslim ze to je hlavicka a telicko. vsichni maji tak hezky fotky, ale co priste urco budu mit taky.a jak se dari tobe?
ahojky. ten vtip je parádní
… Vítám všechny nově příchozí. A gratuluji ke KO ![]()
Ahojky holky,vidím,že řešíte emoce..já jsem zatím o.k,žádné hádky ani pláč..tak uvidíme později..
nikolika-tak to je fajn,že je vše v pořádku ![]()
zdravím a vítám všechny nově příchozí těhulky a gratuluji. ![]()
Jinak v noci chodím čůrat 4 krát i vícekrát,je to fakt síla..a přes den každé dvě hodinky..neumím si předstvit co přijde později teda
pohyby ještě necítím,ale zato jsem neustále nadýmnutá..je to děs..bez espumizamu ani ránu. ![]()
Nikolito, gratuluju, že vše probíhá v pořádku ![]()
Zuzo, vítej ![]()
A vtípek je super ![]()
Niky: jojo u nás taky zatím všechno v pořádku, 16tého jdu na kontrolu a další obděry tak snad to dopadne dobře a snad se mám miminko ukáže, minule se mu nechtělo ![]()
Přeji hezkou středu ![]()
:již delší dobu koukám na internetu co vše budem na miminko potřebovat. Tak mě napadlo že v koupelně nemám mimi na čem přebalovat, tak čumim na netu na komody a nestačím se divit - ty ceny mě trošku zarazilil
pobybují se tak od 4 až do 8tis.
(a to jsem koukala i na bazarové
) což mi příjde dost nebo jsem stím aspon nepočítala
no co se dá dělat - budu už muset tyto dražší věci začít pomali kupovat - najednou by mě to asi zrujnovalo ![]()
ahoj holky ![]()
marky do koupelny stačí podložka na pračku, ale řeším přebalovák do pokoje. Ale ty ceny jsou fakt děsný. Zatím to vypadá tak, že bude další podložka na normálním psacím stole a potřebné věci prostě budu mít někde po ruce ![]()
Ahoj holky,
Market, zbytečně se neděs
My třeba komodu s přebalovací podložkou neměli, nemáme a ani neplánujeme
To se vždycky nějak sfoukne
Stejně je ta komoda na přebalování na chvilku, jakmile je prcek pohyblivej, je to hubu ![]()
Já třeba miminko přebaluju v postýlce, pak na gauči a batole jak kde ![]()
Tak já taky koukala na ty ceny teda ..Ale ségra bydlí kousek od Německa a umí značkové věci sehnat za levní penízek a ještě to pak můžu prodat zrovna ten přebalovák do litru umí sehnat a tak hodně věcí jiných…
Prodává na mimiaukcích …Ale krásné věci ![]()
No právě: pračku máme ve sklepě v prádelně
a v koupelně zatím jen sprcháč, takže když ho vykoupu tak ho musím někam položit
Jinak počítám že klasicky přebalovat budu v postýlce
Ale v tý koupelně ho fakt nemám kam dát a přenášet ho do postýlky - mám strach aby mu nebyla zima? ![]()
Karinka: prosím tě a ty mimiaukce najdu kde? má to i na Mimibazaru?
díky
Market, já koupu v kychyni - podložku mám na stole a na židli vaničku
Mrněti je teplo a nemusím je nikam stěhovat ![]()
Marketa14 píše:
Přeji hezkou středu:již delší dobu koukám na internetu co vše budem na miminko potřebovat. Tak mě napadlo že v koupelně nemám mimi na čem přebalovat, tak čumim na netu na komody a nestačím se divit - ty ceny mě trošku zarazilil
pobybují se tak od 4 až do 8tis.
(a to jsem koukala i na bazarové
) což mi příjde dost nebo jsem stím aspon nepočítala
no co se dá dělat - budu už muset tyto dražší věci začít pomali kupovat - najednou by mě to asi zrujnovalo
Ahoj, já taky koukala na netu,je to opravdu dost drahé,ale já budu mít vyrobenou na míru od přítele,takže to neřeším ![]()
Marky tak by stačil třeba jen nějaký stoleček s tou podložkou ale záleží jak se ti to tam vejde.
Holka chci se zeptat jak jste na tom s výtokem?Já ho mám celou dobu od začátku, někdy málo a někdy dost. Trápí vás taky?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat