Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
al3da píše:
Holky pražandy už máte jasno kde se budete registrovat?
Já jsem si dneska vzpomněla že příští týden asi budu muset někam dojít
Ahojky
já jdu ve středu zkusit apolinářskou porodnici, tak dám vědět, jak jsem dopadla
přinejhorším my řeknou přijďte příští týden ![]()
Ahojky, tak se zase po nejake dobe hlasim. ![]()
Dnesni screening dopadl dobre, tak mame moc velkou radost.
Mudra se nas i ptala jestli chceme vedet co by to mohlo byt, my ze samo a pry ze se ji to pozdava na holcicku. No uvidime, ale ja mam nejaky vnitrni pocit, ze se nespletla.
Jo a ve FN jsem za ten screening zaplatila jen 30 Kc regulacni poplatek a 50 Kc za fotku. Je fajn, ze uz je to zdarma.
Teda, holky Pražandy, tu registraci fakt nezávidím ![]()
DP, gratuluju k dobrým výsledkům
![]()
DP taky gratuluji k výsledkům ![]()
My to teda bohužel zdarma nemáme a budu platit 600,– ale pořád mi to přijde přijatelné ![]()
Ahoj holky, všechny vás zdravím, gratuluji k úspěšným KO a vítám nové příchozí ![]()
Já jsem se teď vrátila po celodenním lítáním po doktorech se závěrem, že mám ráno nastoupit do nemocnice k hospitalizaci. Jak mi se nechce
O víkendu mě začala hrozně bolet ledvina a začaly problémy při močení.Tak dr. říkal, že vzhledem k tomu častému zvracení a velkému váhovému úbytku, to vypadá, že ledviny nefungují jak by měly a k tomu se tam rozjel zánět. Tak mi nasadí infuzi a nejspíš i antibiotika. Doufám, že tam nebudu dlouho
Ale hlavní je, že mimi je v pořádku a čilé, to jen maminku to těhu nějak ubíjí ![]()
Radčo, jejda, tak se nám dej do kupy a ať jsi brzo doma
Hlavně, že je i miminko v pořádku
Držíme pěsti
![]()
Radčo tak se pořádně opatruj a snad tě brzo propustí
Miminko je šikovné, že se má čile k světu, akorát maminka zlobí
![]()
Děkuji holky, snad budu brzy zpátky. Mějte se tu hezky a opatrujte sebe i proďolky
Papa ![]()
Holky zkuste se zeptat na vašich pojišťovnách, jestli nejhradí ten screnning, mě hradí plnou částku tj. 1400 a ještě 100,– mi zbyde.
Radčo, brzy se uzdrav ![]()
Nevím jestli je screening to samí co genetický testy, ale já za genetiku platila 2000,–, mudr, řekl, že to pojišťovna neproplácí, pouze jen v případě, že by to nedopadlo dobře. A nám to naštěstí vyšlo všechno OK
Holky, pořád myslim na to, jestli je mimísek v pořád a srdíčko mu pořád bije. Jsem nějaká teď vyplašená. Ale na druhou stranu, když mi genetika vyšla dobře, tak by se nemělo nic stát, co myslíte?
![]()
Ahoj holky
ropusko a co máš za pojišťovnu?
Teda řeknu vám, že v těch screeningách (? jak to napsat česky:) ) už mám docela zmatek, co kdo platí, vyžaduje atd ![]()
Radco brzo se uzdrav.
Kaspi jsem na tom stejne jako ty, taky se v tech vsech vysetrenich ztracim.
zdravím holky ![]()
u nás je zataženo a krásně prší a vypadá že to vydrží na celý den
aspon porostou houby ![]()
: gratuluji ke kontrolám ![]()
Radča: to je blbý, ale určitě to bude brzy dobrý
- hlavně že mimísek v pořádku a maminka holt musí vydržet vše ![]()
Vybav se nějakým čtením at se tam nenudíš a brzy ti to uteče ![]()
Ahoj,
uj nás leje a leje, Už od večera
To budu dneska zase na mrtvici, protože pro mě je za trest sedět s dětma celý den doma
No, třeba se to vybere ![]()
Užijte si pěkný den ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat