Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3968
2.8.10 17:16
al3da píše:
Holky pražandy už máte jasno kde se budete registrovat?
Já jsem si dneska vzpomněla že příští týden asi budu muset někam dojít :(

Ahojky :-D já jdu ve středu zkusit apolinářskou porodnici, tak dám vědět, jak jsem dopadla :-D přinejhorším my řeknou přijďte příští týden :-D

• načítám...
DP
462
2.8.10 17:27

Ahojky, tak se zase po nejake dobe hlasim. :-)
Dnesni screening dopadl dobre, tak mame moc velkou radost. :dance: Mudra se nas i ptala jestli chceme vedet co by to mohlo byt, my ze samo a pry ze se ji to pozdava na holcicku. No uvidime, ale ja mam nejaky vnitrni pocit, ze se nespletla. :-) Jo a ve FN jsem za ten screening zaplatila jen 30 Kc regulacni poplatek a 50 Kc za fotku. Je fajn, ze uz je to zdarma.

• načítám...
24837
2.8.10 17:37

Teda, holky Pražandy, tu registraci fakt nezávidím :zed:

DP, gratuluju k dobrým výsledkům :-D :kytka:

• načítám...
12982
2.8.10 17:40

DP taky gratuluji k výsledkům :potlesk:

My to teda bohužel zdarma nemáme a budu platit 600,– ale pořád mi to přijde přijatelné 8-)

• načítám...
4395
2.8.10 17:56

DP taky gratuluju k vysledku :potlesk:

• načítám...
2149
2.8.10 18:31

Ahoj holky, všechny vás zdravím, gratuluji k úspěšným KO a vítám nové příchozí :kytka:
Já jsem se teď vrátila po celodenním lítáním po doktorech se závěrem, že mám ráno nastoupit do nemocnice k hospitalizaci. Jak mi se nechce :zed: O víkendu mě začala hrozně bolet ledvina a začaly problémy při močení.Tak dr. říkal, že vzhledem k tomu častému zvracení a velkému váhovému úbytku, to vypadá, že ledviny nefungují jak by měly a k tomu se tam rozjel zánět. Tak mi nasadí infuzi a nejspíš i antibiotika. Doufám, že tam nebudu dlouho :think: Ale hlavní je, že mimi je v pořádku a čilé, to jen maminku to těhu nějak ubíjí :mrgreen:

• načítám...
24837
2.8.10 19:10

Radčo, jejda, tak se nám dej do kupy a ať jsi brzo doma :hug: Hlavně, že je i miminko v pořádku :-D Držíme pěsti :kytka: :-D

• načítám...
12982
2.8.10 20:00

Radčo tak se pořádně opatruj a snad tě brzo propustí :kytka: Miminko je šikovné, že se má čile k světu, akorát maminka zlobí :mrgreen: :lol:

• načítám...
2149
2.8.10 22:28

Děkuji holky, snad budu brzy zpátky. Mějte se tu hezky a opatrujte sebe i proďolky :huban: Papa :mavam:

• načítám...
725
3.8.10 07:42

Holky zkuste se zeptat na vašich pojišťovnách, jestli nejhradí ten screnning, mě hradí plnou částku tj. 1400 a ještě 100,– mi zbyde.

• načítám...
88
3.8.10 08:25

Radčo, brzy se uzdrav :palec:
Nevím jestli je screening to samí co genetický testy, ale já za genetiku platila 2000,–, mudr, řekl, že to pojišťovna neproplácí, pouze jen v případě, že by to nedopadlo dobře. A nám to naštěstí vyšlo všechno OK :lol: Holky, pořád myslim na to, jestli je mimísek v pořád a srdíčko mu pořád bije. Jsem nějaká teď vyplašená. Ale na druhou stranu, když mi genetika vyšla dobře, tak by se nemělo nic stát, co myslíte? :nevim: :think:

• načítám...
12429
3.8.10 08:52

Ahoj holky
ropusko a co máš za pojišťovnu?
Teda řeknu vám, že v těch screeningách (? jak to napsat česky:) ) už mám docela zmatek, co kdo platí, vyžaduje atd :roll:

• načítám...
4395
3.8.10 08:57

Radco brzo se uzdrav.
Kaspi jsem na tom stejne jako ty, taky se v tech vsech vysetrenich ztracim.

• načítám...
2578
3.8.10 09:26

zdravím holky :mavam:

u nás je zataženo a krásně prší a vypadá že to vydrží na celý den :potlesk: aspon porostou houby :pankac:

: gratuluji ke kontrolám :kytka:

Radča: to je blbý, ale určitě to bude brzy dobrý :wink: - hlavně že mimísek v pořádku a maminka holt musí vydržet vše :kytka:
Vybav se nějakým čtením at se tam nenudíš a brzy ti to uteče :palec:

• načítám...
24837
3.8.10 10:36

Ahoj,

uj nás leje a leje, Už od večera :roll: To budu dneska zase na mrtvici, protože pro mě je za trest sedět s dětma celý den doma :-? No, třeba se to vybere :wink:

Užijte si pěkný den :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí