Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
4.8.10 13:20

Grepi no mě se taky líbí:)samo že bych si vybrala i dražší ale na co že jo :wink: Ale manža že prvně musím koupit kočár, postýlku, sedačku a takové ty věci a pak na co zbyde.........jak mu mám vysvětlit že to není taková pálka a že ho určitě budem nutně potřebovat :mrgreen:

• načítám...
494
4.8.10 13:31

kaspi, přebalovák je celkem nutnost, já jsem manžela dokonce přesvědčila, že potřebujeme dva, jeden do koupelny, ten z Ikey a jeden vetší ve tvaru komody k postýlce. Využila jsem oba. Ten u postýlky na převlíkání a ze začátku na přebalování v noci a ten v koupelně na přebalování a chystání mimča do vany a z vany :lol:

• načítám...
1718
4.8.10 13:45

Taky si myslím,že je přebalovák nutnost,já budu mít u postýlky dřevěný se šuplíky a na něm přebalovací podložku.Přítel mi ho vyrobí,on pracuje moc rád ze dřevem.Ale koupat budeme v kuchyni ve vaničce,utírat,natírat a připravovat na spinkání na kuch. stole. Takhle se to dělalo i semnou a se sestrou a přežily jsme.

• načítám...
2578
4.8.10 13:49

holky díky mimibazar - znám už skoro na zpamět :mrgreen:

Tak valím juknout na tu Ikeu

JO a jinak je to venku- před chviličkou jsem to oznámila řediteli- už se mě na to ptal po 3. a nakonec to dopadlo dobře. A ještě mi nabídl, že u nás se dává prac. smouva na určito - takže mě pak klidně vezme zpátky :pankac: Takže jsem oficiální tehule i v práci. Jsem moc ráda, že to vzal dobře ikdyž jsem si to myslela, sám má doma malinký děti a je mu 29 tak jsem ráda že spolu vycházíme :palec:

• načítám...
12429
4.8.10 14:07

Marky ale zaručený to nemáš že tě pak vezme? :wink:

Marocko já vím, že je nutnost ale on tvrdí že můžem udělat přebalovák ze stolu :-?

• načítám...
494
4.8.10 14:21

no jo, kdyz oni maji fakt jiny mysleni nez my, ne horsi nebo lepsi, proste jiny:) ja uz ted pomalu zacinam presvedcovat manzela, ze asi budeme muset prodat kocarek a koupit si tandem, protoze mala asi tezko uz bude schopna chodit vedle kocaru, no, mam na to jeste par mesicu, ale myslim, ze se s tim zacina pomalu smirovat, je zlaty :-)

• načítám...
12429
4.8.10 14:26

A nechtěl by tomu mojemu domluvit? :lol:

• načítám...
725
4.8.10 14:44

My už jsme doma ze screnningu, bohužel se nekonal už to nejde udělat, podle obvodu hlavy a páteře je mimi 15+2, takže nám ukázal celé miminko, krásně se tam vrtělo, leží dole úplně vodorovně.
Za pět týdnů jdeme na kontrolu a plus eeg dítka, máme vrozenou vadu v rodině.
Máme i fotečku. Kdo jedete na soukromou polikniku do Olmíku k dr. polákovi, tak se obrňte trpělivostí, opravdu je tam pořádný nával…Dneska ordinovali po dlouhé dovolené, tak to byl mazec, my byli třetí.Ale čekárna byla narvaná…

• načítám...
1718
4.8.10 14:55

Tak to je škoda,že už se screning nekonal,ale bude spousta jiných vyšetření. A proč tě tam neposlali dřiv? Ale je krásný,že mimi roste. Gratuluji,ať ti všechny KO dopadnou dobře.

• načítám...
2578
4.8.10 15:41

Kass: to sice ne (třeba už ředitel nebude :mrgreen: ) ale potěšilo mě to a prý až budu chtít tak si můžu chodit přivydělávat - mají nějaký program pro maminky - tak uvdíme jak to dopadne. :kytka:

• načítám...
13837
4.8.10 19:13

Ropus škoda, to nevěděli při objednávání že byto nemuselo jít?

• načítám...
12429
5.8.10 09:11

dobré ranko holky jak je?
Já jsem přišla do práce a padla na mě taková únava, že vůbec nevím jak to tady přežiju:(Mám pocit, že mě bolí snad všechno:(

• načítám...
4395
5.8.10 09:17

Dobre rano.
Kaspi jsem na tom stejne posledni dobou jsem cim dal casteji unavena.

• načítám...
24837
5.8.10 09:19

Ahoj,
já jsem dneska taky nějaká jetá, ale u mě to trvá už od včerejška :roll:

Jinak gratuluju k KO :-)

Marocko, ty se drž a koukej se opatrovat :hug:
A musím říct, že bez tandemu bych se nehla, máme od Davči - to byly děti od sebe 19 měs. :wink: Oni tohle chlapi moc nechápou, protože nejsou s dětma 24 hod denně, že :wink:

• načítám...
12429
5.8.10 09:40

Já jsem byla ještě ráno v pohodě,ale teď teda sotva držím :-?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+