Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Grepi no mě se taky líbí:)samo že bych si vybrala i dražší ale na co že jo
Ale manža že prvně musím koupit kočár, postýlku, sedačku a takové ty věci a pak na co zbyde.........jak mu mám vysvětlit že to není taková pálka a že ho určitě budem nutně potřebovat ![]()
kaspi, přebalovák je celkem nutnost, já jsem manžela dokonce přesvědčila, že potřebujeme dva, jeden do koupelny, ten z Ikey a jeden vetší ve tvaru komody k postýlce. Využila jsem oba. Ten u postýlky na převlíkání a ze začátku na přebalování v noci a ten v koupelně na přebalování a chystání mimča do vany a z vany ![]()
Taky si myslím,že je přebalovák nutnost,já budu mít u postýlky dřevěný se šuplíky a na něm přebalovací podložku.Přítel mi ho vyrobí,on pracuje moc rád ze dřevem.Ale koupat budeme v kuchyni ve vaničce,utírat,natírat a připravovat na spinkání na kuch. stole. Takhle se to dělalo i semnou a se sestrou a přežily jsme.
holky díky mimibazar - znám už skoro na zpamět ![]()
Tak valím juknout na tu Ikeu
JO a jinak je to venku- před chviličkou jsem to oznámila řediteli- už se mě na to ptal po 3. a nakonec to dopadlo dobře. A ještě mi nabídl, že u nás se dává prac. smouva na určito - takže mě pak klidně vezme zpátky
Takže jsem oficiální tehule i v práci. Jsem moc ráda, že to vzal dobře ikdyž jsem si to myslela, sám má doma malinký děti a je mu 29 tak jsem ráda že spolu vycházíme ![]()
Marky ale zaručený to nemáš že tě pak vezme? ![]()
Marocko já vím, že je nutnost ale on tvrdí že můžem udělat přebalovák ze stolu ![]()
no jo, kdyz oni maji fakt jiny mysleni nez my, ne horsi nebo lepsi, proste jiny:) ja uz ted pomalu zacinam presvedcovat manzela, ze asi budeme muset prodat kocarek a koupit si tandem, protoze mala asi tezko uz bude schopna chodit vedle kocaru, no, mam na to jeste par mesicu, ale myslim, ze se s tim zacina pomalu smirovat, je zlaty ![]()
My už jsme doma ze screnningu, bohužel se nekonal už to nejde udělat, podle obvodu hlavy a páteře je mimi 15+2, takže nám ukázal celé miminko, krásně se tam vrtělo, leží dole úplně vodorovně.
Za pět týdnů jdeme na kontrolu a plus eeg dítka, máme vrozenou vadu v rodině.
Máme i fotečku. Kdo jedete na soukromou polikniku do Olmíku k dr. polákovi, tak se obrňte trpělivostí, opravdu je tam pořádný nával…Dneska ordinovali po dlouhé dovolené, tak to byl mazec, my byli třetí.Ale čekárna byla narvaná…
Tak to je škoda,že už se screning nekonal,ale bude spousta jiných vyšetření. A proč tě tam neposlali dřiv? Ale je krásný,že mimi roste. Gratuluji,ať ti všechny KO dopadnou dobře.
Kass: to sice ne (třeba už ředitel nebude
) ale potěšilo mě to a prý až budu chtít tak si můžu chodit přivydělávat - mají nějaký program pro maminky - tak uvdíme jak to dopadne. ![]()
dobré ranko holky jak je?
Já jsem přišla do práce a padla na mě taková únava, že vůbec nevím jak to tady přežiju:(Mám pocit, že mě bolí snad všechno:(
Dobre rano.
Kaspi jsem na tom stejne posledni dobou jsem cim dal casteji unavena.
Ahoj,
já jsem dneska taky nějaká jetá, ale u mě to trvá už od včerejška ![]()
Jinak gratuluju k KO ![]()
Marocko, ty se drž a koukej se opatrovat ![]()
A musím říct, že bez tandemu bych se nehla, máme od Davči - to byly děti od sebe 19 měs.
Oni tohle chlapi moc nechápou, protože nejsou s dětma 24 hod denně, že ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat