Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, u nás je taky pěkně pod mrakem zatím neprší.
Vím,že ten screning prolácí Metalka. Včera jsem to trošku přehnala,už sem se totiž nemohla dívat na tu kupu prádla a musela jsem s tím něco udělat.No jo otrnulo mi a myslela jsem,že to zvládnu. A dnes ležím,protože jsem začala trochu špinit. Připadám si jako panenka z porcelánu,musím dávat pozor,abych se nerozbila. Teď už vím,že mi nic nestojí za to.
Doufám,že nebudu muset polehávat celý těhu asi bych se z toho zbláznila.
Myspulko, chapu te. Ale zas na druhou stranu si to polehavani a hyckani uzivej. Az budes mit doma prcka, uz to moc nepujde. Ale to spineni je na prd. Mam to podobne. Treba den dva nic a pak zase…ale nic s tim nenadelame, musime akorat verit, ze to dobre dopadne…a ono to dobre dopadne ![]()
Ja dnes zpracovala zeleniku od babicky ze zahrady, mame cukynovo-mrkvovo-porkovou polevku, kure a ratatouille…mnamka, Eliska se olizovala az za ouskama ![]()
Příspěvek upraven 03.08.10 v 13:55
DP děláš mi chutě
polívku bych si dala hned a to kuře taky
Doma ho nedělám ptž manža na něj má alergii ale řekni mi jak děláš ratatuille ![]()
My dnes budeme mít rizoto, dávám do něj hrášek,kukuřici,kuřeecí maso a sýr. K tomu ještě nakládaná okurka od maminky. Je to mňamka.
Snad to bude všechno v pořádku,na mimíska se moc těšíme a až bude venku bude to krásný,já se na to strašně těším až budu přebalovat,krmit, oblékat ty pidi oblečky… ![]()
Myspulko, tak se šetři
Pak to za to nervení nestojí
Určitě se to zlepší a bude jen a jen dobře ![]()
Tak když jsme u kulinářského okénka
Dneska máme hrachovou kaši, na zítřek jsem naplánovala rybí rizoto a na čtvrtek ještě nevím
Ale vypadá to na nějaké maso
Aby manžel neřekl, že je na bezmasé dietě ![]()
Myspulko tak uz to doma s praci neprehanej a setri se. At pak nemas zbytecny stres jako ted.
Myšpulka: jé tak to já bych ležela klído celý den
Taky se už moc těším na to mrně, jak jsi psala - až mu budu chudákovi oblékat ty malinký věci - budu mít strach abych mu něco neudělala
![]()
Jé, co to je ratatuille - to neznám ![]()
ale taky už mám hlad ![]()
jj už na to kašlu,přece mi nějakej bordel nestojí za zdraví mě a mrňouska.
Kaspi-ratatouille delam z rajcat, paprik, cibule, cukyny, lilku , cesneku. Idelani jsou na to rajcata ze zahrady, takze vetsinou jej varim v sezonu, ma to pak tu spravnou chut. Postupu je nekolik, ja to delam tak ze nakrajim cibuli na kolecka, a hodim ji do kastrolu na olivovy olej zaroven s nakrajenou cukynou a lilkem ( lilek obcas vynecham, je to dobre i bez nej) a osmahnu vse pomalu dozlatova. Pak to vyndam a do toho sameho kastrolu dam papriky, necham je na oleji trochu zmeknout a pridam nakrajena rajcata a stroucek cesneku. Trochu podleju vodou a necham chvili dusit. Ta paprika by nemela byt uplne rozvarena, jen pekne mekka. Po vyduseni by smes nemela moc plavat ve vode, takze podlevat s citem a spis vickrat malo, at z toho pak neni omacka.Po zmeknuti a vyduseni vody pridam zpet smes z cukyny, lilku a cibule, pridam jeste jeden stroucek cesneku a uz nevarim, jen promicham, osolim, opeprim a je to…je to fakt doborota, a kdyz jsou dobra rajcata, ma to tu spravnou nakyslou chut…takovou tak akorat.
Příspěvek upraven 03.08.10 v 13:53
DP, to vypadá dobře ![]()
Holky, já se na to taky těším, až budu zase chystat oblečení na mimnko
No, hlavně, aby bylo všechno v pořádku
Zase se začínám nějak plašit ![]()
Ahoj holky zdravim,
jo ta registrace to neni zadny med, ale ja budu snad, kdyz bude vse ok rodit v Neratovivich a tam se registrovat nemusite, bydlim na Proseku, tak to mame kousek, holky ja mam ty hormony nejaky poplaseny posledni dobou porad placu, mate to taky??? nekdy uz si prijdu ze jsem snad na hlavu…uz aby to preslo, mam strach aby to neublizilo mimiskovi…jinak s tim varenim dneska zadny kouzlo sekana a bramborova kase ![]()
DP hned si to píšu a vyzkouším doma:)Vypadá to dooooost mlsně ![]()
Jinak jsem přišla z oběda a měla jsem výborný hovězí gulášek, to já můžu:)
jojo já už také dorazila z oběda - byla jsem pozvána od pana ředitele
tak jsem si dala zapečený kuřecí plátek se sýrem a broskví a opečené brambory
- a ted bych mohla jít tak na 2hodky chrupkat
![]()
Mašpulka: to víž je jo - hezky si to užívej, za celý život se ještě nauklízíme (taky to trošku flákám
)
Fragi: já vždycky pralším když se blíži nějaká kontrola ![]()
Evik001 píše:
Ahoj holky zdravim,
jo ta registrace to neni zadny med, ale ja budu snad, kdyz bude vse ok rodit v Neratovivich a tam se registrovat nemusite, bydlim na Proseku, tak to mame kousek, holky ja mam ty hormony nejaky poplaseny posledni dobou porad placu, mate to taky??? nekdy uz si prijdu ze jsem snad na hlavu…uz aby to preslo, mam strach aby to neublizilo mimiskovi…jinak s tim varenim dneska zadny kouzlo sekana a bramborova kase
Mě taky rozpláče každá prkotina. Hlavně ,když se dívám na nějaký dojemný slaďák,ale stačí fakt málo.
Já mám takový nárazovky - buď brečím i u červeného traktůrku (to je pohádka ráno na nově:) ) nebo jsem úplně v klidu až mě příjde že nějak moc:)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat