Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
3.8.10 13:57

Jé, já řvu taky pořád, ani to nemusí být nic dojemnýho :roll: Už jsem to tu psala, ale řvala jsem třeba, když končila před prázdninama Kouzelná školka a skřítek František se loučil s dětma :zed: Jsem to řekla manželovi a ten se tomu řehnil ještě večer :lol: Fakt někdy na hlavu, ať žijou hormóny :wink:

• načítám...
DP
462
3.8.10 14:01

Ja brecim taky i u reklam :-) Nedelaji mi dobre kriminalky a podobne zanry, prestoze jsem je jako netehule sledovala…ted jsem tak akorat na pohadky a cervenou knihovnu. U ptaku v trni jsem treba bulela jako zelva.
Eviku, ty jsi z Proseku? Ja teda z Prahy nejsem, ale na Proseku mam kamaradku, taky je tehulka. Ma termin v prosinci. Kdyz byla u nas naposledy, taky byla spatna z tech registraci…holky v Praze, tohle mate fakt blbe.

• načítám...
4395
3.8.10 14:09

Tak to me jeste brecici nalady nejak nepostihly. Pred tehu jsem se toho desila, ze budu taky u vseho bulet a zatim nic.

• načítám...
749
3.8.10 14:10

Ahoj holky můžu se k Vám přidat? Čekáme miminko na polovinu února 2011 :kytka:

• načítám...
2578
3.8.10 14:18

Jasan vítej :kytka:

: hm tak to já taky řvu: hlavně u něčeho kde se něco někomu stane - a nemusí to být film, stačí reklama :think: :pankac:

• načítám...
24837
3.8.10 14:19

Arien, vítej a gratuluju :-D :kytka:

• načítám...
3946
3.8.10 14:49

Ahoj, všem přeju hezký den a vítám novou příchozí  :kytka:

k těm emocím, taky si občas téměř bezdůvodně popláču, ale jen vyjímečně :-P spíš mám tendenci tak co dva dny vyvolávat velkou hádku, vše pak končí velkým usmiřovaním, nemůžu bez toho být :nevim:

• načítám...
1718
3.8.10 15:04

No tak na ty hádky bych si dávala pozor,miminku a ani tobě to nedělá dobře. Jasně,že někdy potřebuješ vypustit páru,aby se zase pročistil vzduch,ale nesmí to být častý. Když se k něčemu schyluje u nás,tak mávnu rukou a jdu pryč.Přítel se diví,že jsem tak klidná,protože se dokážu hodně rozčepýřit.ale když jsem těhu,tak to nedělám,stejně jsou to vždycky prkotiny.

• načítám...
10949
3.8.10 15:24

zdravim vas tu po dlouhe dobe, sice jsem doma na neschopence, ale jak predelavame byt, tak bud bydlime u moji maminy ktery nejde pc, nebo u tchanovcu. V zari tu budu casteji, tenhle tyden tu budu taky ale pristi uz asi zase ne :-( budeme totiz bydlet u moji mamky a tam ten net proste nejde.

• načítám...
2578
3.8.10 16:05

Niki: ahoj - tak jak se ti daří s mimískem? Vidím že jsi byla dnes na KO a dobrý - tak gratuluji :kytka: :mavam:

Koukám že se všichni nějak stěhujete nebo renovujete :mrgreen: tak at to rychle utíká :dance:

• načítám...
zuzuna
3.8.10 16:45

ahoj, mozem sa k vam pridat?
Uz nejaky cas vas sem chodim precitavat, lebo sa mi nexcelo registrovat. aj my mame termin v polke unora.

• Upravit
1718
3.8.10 17:04

Zuzo,jasně,že můžeš.Vítám tě a gratuluji :srdce:

• načítám...
1943
3.8.10 17:12

Ahoj všichni „staré“ i nové kolegyňky :kytka:
Koukám,řešíte emoce.To znám z prvního těhu,ale potkalo mě to až kolem 6tého měsíce a chvílema to se mnou byla síla (slzavé údolí u každé páté reklamy):mrgreen: .Mě zatím,(asi jak mi přibyly ženský hormony :lol: ),všechno docela rychle vytočí a chvílema jsem na chudáka manžela zbytečně prudká :oops: ...........A co se týká rozčilování,hádek,stresů těhulky,že to škodí miminku,tak vícero gynekologů to vyvrátilo.Jsou to prý jen „knižní drby“,stejně jako co se smí a nesmí v těhu jíst.Je pravda,že v prvním těhu jsem se hlídala podle knížky co můžu a co ne,ale teď jím na co má tělo chuť.Ale samozřejmě to záleží na každé,jak k tomu bude přistupovat.
Teď jsem si tak vzpoměla na dotaz gynekologovi,kdy se jedna těhulka ptá,jestli neublížila miminku,když nafukovala pusou matraci-pan doktor takovou perlu dlouho neslyšel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Holky,nejsme nemocný-jsme těhotný :palec: ,tak si to užívejme

• načítám...
1718
3.8.10 17:16

Tak s tou matraci jsem to četla taky :lol:

• načítám...
1943
3.8.10 17:24

""""Přijdou tři těhotné ženy ke gynekologovi, nechat si zjistit co se jim narodí. První se lékař ptá:
„Jak souložíte?“

„Já jsem nahoře.“ Odpoví žena.

„Tak to se vám narodí chlapeček.“ Konstatuje lékař.

„A jak souložíte vy?“ Ptá se druhé.

„Já jsem dole.“

„Tak v tom případě se vám narodí holčička.“

Třetí se rozpláče a vzlyká:
„Já nechci mít štěňátko.“ .{color: purple}" :wink: :lol: :lol: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí