Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jé, já řvu taky pořád, ani to nemusí být nic dojemnýho
Už jsem to tu psala, ale řvala jsem třeba, když končila před prázdninama Kouzelná školka a skřítek František se loučil s dětma
Jsem to řekla manželovi a ten se tomu řehnil ještě večer
Fakt někdy na hlavu, ať žijou hormóny ![]()
Ja brecim taky i u reklam
Nedelaji mi dobre kriminalky a podobne zanry, prestoze jsem je jako netehule sledovala…ted jsem tak akorat na pohadky a cervenou knihovnu. U ptaku v trni jsem treba bulela jako zelva.
Eviku, ty jsi z Proseku? Ja teda z Prahy nejsem, ale na Proseku mam kamaradku, taky je tehulka. Ma termin v prosinci. Kdyz byla u nas naposledy, taky byla spatna z tech registraci…holky v Praze, tohle mate fakt blbe.
Tak to me jeste brecici nalady nejak nepostihly. Pred tehu jsem se toho desila, ze budu taky u vseho bulet a zatim nic.
Ahoj holky můžu se k Vám přidat? Čekáme miminko na polovinu února 2011 ![]()
Jasan vítej ![]()
: hm tak to já taky řvu: hlavně u něčeho kde se něco někomu stane - a nemusí to být film, stačí reklama
![]()
Ahoj, všem přeju hezký den a vítám novou příchozí ![]()
k těm emocím, taky si občas téměř bezdůvodně popláču, ale jen vyjímečně
spíš mám tendenci tak co dva dny vyvolávat velkou hádku, vše pak končí velkým usmiřovaním, nemůžu bez toho být ![]()
No tak na ty hádky bych si dávala pozor,miminku a ani tobě to nedělá dobře. Jasně,že někdy potřebuješ vypustit páru,aby se zase pročistil vzduch,ale nesmí to být častý. Když se k něčemu schyluje u nás,tak mávnu rukou a jdu pryč.Přítel se diví,že jsem tak klidná,protože se dokážu hodně rozčepýřit.ale když jsem těhu,tak to nedělám,stejně jsou to vždycky prkotiny.
zdravim vas tu po dlouhe dobe, sice jsem doma na neschopence, ale jak predelavame byt, tak bud bydlime u moji maminy ktery nejde pc, nebo u tchanovcu. V zari tu budu casteji, tenhle tyden tu budu taky ale pristi uz asi zase ne
budeme totiz bydlet u moji mamky a tam ten net proste nejde.
Niki: ahoj - tak jak se ti daří s mimískem? Vidím že jsi byla dnes na KO a dobrý - tak gratuluji
![]()
Koukám že se všichni nějak stěhujete nebo renovujete
tak at to rychle utíká ![]()
ahoj, mozem sa k vam pridat?
Uz nejaky cas vas sem chodim precitavat, lebo sa mi nexcelo registrovat. aj my mame termin v polke unora.
Ahoj všichni „staré“ i nové kolegyňky ![]()
Koukám,řešíte emoce.To znám z prvního těhu,ale potkalo mě to až kolem 6tého měsíce a chvílema to se mnou byla síla (slzavé údolí u každé páté reklamy):mrgreen: .Mě zatím,(asi jak mi přibyly ženský hormony
),všechno docela rychle vytočí a chvílema jsem na chudáka manžela zbytečně prudká
...........A co se týká rozčilování,hádek,stresů těhulky,že to škodí miminku,tak vícero gynekologů to vyvrátilo.Jsou to prý jen „knižní drby“,stejně jako co se smí a nesmí v těhu jíst.Je pravda,že v prvním těhu jsem se hlídala podle knížky co můžu a co ne,ale teď jím na co má tělo chuť.Ale samozřejmě to záleží na každé,jak k tomu bude přistupovat.
Teď jsem si tak vzpoměla na dotaz gynekologovi,kdy se jedna těhulka ptá,jestli neublížila miminku,když nafukovala pusou matraci-pan doktor takovou perlu dlouho neslyšel
![]()
Holky,nejsme nemocný-jsme těhotný
,tak si to užívejme
""""Přijdou tři těhotné ženy ke gynekologovi, nechat si zjistit co se jim narodí. První se lékař ptá:
„Jak souložíte?“
„Já jsem nahoře.“ Odpoví žena.
„Tak to se vám narodí chlapeček.“ Konstatuje lékař.
„A jak souložíte vy?“ Ptá se druhé.
„Já jsem dole.“
„Tak v tom případě se vám narodí holčička.“
Třetí se rozpláče a vzlyká:
„Já nechci mít štěňátko.“ .{color: purple}"
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat