Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1475
1.8.10 11:05

Dobré ránko :huban:

• načítám...
1718
1.8.10 14:57

Ahoj holky, tak jaký jste měly víkend? Já pohodový, byla u nás sestřenka s malou. A já jsem se nad ní jen rozplývala. A druhá sestřenka bude rodit v září. Takže v rodině bude kupa dětiček :-D
Byla jsem na obědě u tchýně a přítelova 9letá sestra se mě vyptávala na všechno možné,jestli už jsem miminko viděla na UTZ, jestli je v pořádku a hlavně zdraví. Prý jesttli nečekám dvojčátka,no nestačila jsem jí odpovídat.Strašně se těší,že bude teta.
Doufám,že ten týden uteče,jako voda. Moc se těším na 9.8, na genetiku.přítel konečně uvidí prcka. Věřím tomu,že je mimísek zdravý a dobře prospívá,nepřipouštím si,že by ten NT screning dopadl nějak blbě.Můj dr. mi řekl,že mimi krásně roste a je v pořádku,takže nemám důvod se stresovat,ale obavy tam nějaké jsou. Toho se už nezbavím.

• načítám...
1718
1.8.10 15:11

Chtěla jsem se zeptat,máte doma holky nějaké dom. zvířátku kromě kočky nebo pejska? My máme doma dva psy,ti jsou venku, dva kocourky ti jsou taky venku. Ale doma máme osmáka degu,je to takový můj dareba,je hodně inteligentní. Od toho,co jsem se dozvěděla,že čekám mimi,tak mu akvárko nečistím,abych něco nechytla.Ale občas podrbu a pohraju si s ním. On má toriž rád jen mě,jelikož ostatní kouše a piští na ně.Takže by bez mého pohlazení byl úplně sám. Samozřejmě si umývám pečlivě ruce a dbám na hygienu.Takže si myslím,že by to vadit nemělo,co myslíte?

• načítám...
22585
1.8.10 18:19
myspulka píše:
Chtěla jsem se zeptat,máte doma holky nějaké dom. zvířátku kromě kočky nebo pejska? My máme doma dva psy,ti jsou venku, dva kocourky ti jsou taky venku. Ale doma máme osmáka degu,je to takový můj dareba,je hodně inteligentní. Od toho,co jsem se dozvěděla,že čekám mimi,tak mu akvárko nečistím,abych něco nechytla.Ale občas podrbu a pohraju si s ním. On má toriž rád jen mě,jelikož ostatní kouše a piští na ně.Takže by bez mého pohlazení byl úplně sám. Samozřejmě si umývám pečlivě ruce a dbám na hygienu.Takže si myslím,že by to vadit nemělo,co myslíte?

my teda osobně mimo kočky, psa a rybiček žádné jiné zvířátko nemáme :lol: ale ze zkušenosti kamarádky, která má stejně jako ty osmáka by to mělo být v poho.. má rok a půl starého syna a teď je opět v očekávání. Jak řikáš pokud je tam dodržující hygiena - neměl by být problém :lol:

• načítám...
24837
1.8.10 18:24

Ahoj,

Nastys, vítej :-D :kytka:

Myspulko, my jsme pořídili dětem morče, nijak se nebojím, když je zvíře chované doma :wink: Horší by byla nějaká toulavá kočka :wink:

My máme za sebou pracovní víkend, ale zvládli jsme hodně práce, tak jsem spokojená :wink: Pěkný zbytek neděle :mavam:

• načítám...
22585
1.8.10 18:29

fragola, díky a taky tě zdravim :kytka: :lol:

• načítám...
1475
1.8.10 19:58

Tak já mám fenečku pitbulla a ta spí s náma :huban: osmáka mame taky ale tomu sem už čistila akvárko,Jinak mamka má kočičku a my na baráku máme dvě a narodily se koťátka ..Bez pohlazení zvířátek si nedokážu představit žít :srdce: :huban: Takže se neboj

• načítám...
758
1.8.10 21:06

ahoj holky,moc vam dekuji, jste moc hodne,mam z toho trochu stres..Nastys vitej mezi nami. My jsme dneska delali novy strop a malovali jsme, aby mimisek prisel do cistyho, takze jsme si pekne makli, uz se tesim do postylky, ve stredu jedu vybirat saticky…

• načítám...
725
1.8.10 21:50

Dobrý večer, my dneska dospávali oslavu narozenin, a odpoledne jsme měli výlet, takže paráda.
Co se týká zvířátek, no máme kokra zlatého, pak teta která bydlí s náma má 3 kočky, ty totálně nemusím, protože škrábou okna a sítě. V králikárně 20 králíků, a 5 morčat, slepice a včely, pašíka už jsem hodili do mražáku, jinak by zdechl.A to mi chtěli ještě pořídit krávu abych se s Nikčou nenudila :lol:
Na oběd jsme dělali langoše, tak jsme si dali do nosu.

• načítám...
2578
2.8.10 08:30

Také vítám a gratuluji :kytka: :mavam:

Evi: gratuluji a přeji moooc stěstíčka a zdravíčka :kytka:

Holky na tu genetiku vás posílá dr.? nebo si o to požádáte…já bych tam taky ráda ale dr. zatím nic neříkal :nevim:

• načítám...
22585
2.8.10 08:45

Marketa14

Mě se dr. na nic neptala a oznámila mi, že na genetiku mám přijít v srpnu :lol:

• načítám...
12429
2.8.10 08:51

ahoj holky tak jsme konečně přestěhovaní, ale teď pro změnu nemůžem doma nic najít :lol: Akorát bych si teda dala ještě jeden víkend na odpočívání:)

My máme doma hotový zvěřinec, všechno čistím a zatím v pohodě, ale příští odběry mám domluvenou i toxoplazmozu, jen pro jistotu :wink:

• načítám...
2578
2.8.10 08:53

aha tak uvidíme, třeba je ještě čas a na ten 3D ultrazvuk se ale nějak musím objědnat sama? ne, slyšela jsem že to je navíc a dr. stím nemá nic společného a dělají to jen ve větších městech ? nevíte někdo? :think:

• načítám...
12982
2.8.10 09:16

Marketa záleží, zda to dělá tvůj Dr. či ne, můj to třeba nedělal, tak mě poslal k jinému s žádankou. Určitě si to zařizuje každý sám, možná, že kdybys Dr. řekla, tak ti někoho doporučí a napíše ti tu žádanku, ale stoprocentně si můžeš něco zařídit sama. Je to vyšetření navíc, většinou se za něj platí. Ale podle metříku seš 14tt, tak to je krajní hranice u mého Dr. pro tento test, tak snad tě tak narychlo někde vemou :nevim: :nevim:

• načítám...
12982
2.8.10 09:18

A teď koukám, že reaguju na něco trošku jiného :mrgreen: :mrgreen: Ten 3D je určitě mimo klasické vyšetření. Zkus se zeptat buď někoho z okolí, zda neví, který doktor u vás dělá 3D či snad na netu :wink: A nebo založit diskuzi tady, to je zaručené :palec: :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+