Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to vypadá na zmatenýho doktora:)
Já to mám napsaný podle CRL.
Ahoj Kaspi, gratuluju k úspěšné KO…vidíš jak máte hodný miminko, hezky se vám ukázal
Já jdu na KO ve středu, tak doufám, že už by se nám mohl prdelka taky hezky natočit, abych se mohla pomalu koukat po krámech
Chtěla jsem si objednat ty chůvičky (vysílačky), ale ty co se mi líbí jsou buď růžový nebo modrý, tak nemůžu koupit ani ty
Chci tuhle elektroniku už začít pomalu kupovat, protože je to všechno celkem drahý, tak abych to neměla pak najednou…
No můj dr. je skvělý,dlouho jsem takovýho doktora hledala. Spíš mám pocit,že v tý nemocnici to popletli,ale myslím,že se všechno vyjasní UTZ na genetice.
Myspuli určo jo, oni ti řeknou jak je velký a podle toho to asi tak bude:)Mě to dneska taky tak říkal:)
A tady máte toho chlapáka:)
Ahoj Kaspinko, moc gratuluju, my chceme prekvapko, ja to chtela vedet jenze pritel to chtel mit jako prekvapeni nakonec na tom vysetreni zadonil at si to nechame rict a ja se rozhodla ze ne, chtel to, ma to mit…bude prekvapenej
ale zvedava jsem teda mooooc. Jinak Vsem gratuluju k vysledkum KO.
Jj pan doktor musel být dneska rychlej aby ho vyfotil v normální poloze ![]()
Ahoj holky, gratuluji Kaspi, parádní foto…
![]()
Já byla dneska taky, výsledky negativní… Možnost nějaké vývojové vady je prý 1:7800, takže prý dobrý…
Na kontrolu zase až za 4 týdny…
Každopádně jsem se mudr. ptala jestli nevidí co to bude, a ukazovala mi nožičky a prý mezi nima nic nevidí… takže se přiklonila k holčičce
V celku je mi to jedno. Hlavně že je mrňous zdravý… ![]()
Ptala jsem se i na dovolenou a říkala že bez problémů - letadlo v pohodě a radši nejet do Egypta. Což se ani nechystáme… ![]()
Teda jste toho sesmolily ![]()
Abych řekla pravdu tak jestli jdu na NT nebo NT+ netuším, říkala mi i o krvi a myslím že tím nemyslela skupinu a to co se děla normálně,to už mám za sebou, ale asi se nechám překvapit ![]()
Holky všem obr. gratulace ke kontrolám a krásným fotečkám.
Kaspi gratulace ke chlapečkovi ![]()
Ahojte,
Klaaaras já jsem plodovku podstoupila,V ten den mi bylo docela hodně šoufl i jsem zvracela, ale to je normální-zásah do organismu, není se čeho bát, hlavně musíš být v klidu a po zákroku dva dny odpočívat,lenošit. Zákrok jako takový je sice nepříjemný, ale na druhou stranu máš 99,9% že je to zdravé a žádné genetické problémy tam nejsou.Řeknou ti přesně chromozomy a to další, a jaké je pohlaví, když to budeš chtít vědět. Sice na výsledky budeš docela dlouho čekat, ale stojí to za to.
Sice ten screning je šetrnější, ale není 99,9% spolehlivý.A hlavně je to na vývojové vady.
A dělá se od 11 - 14t. těhotenství.
ahoj, děkuji za info…jsem ráda, že je tady někdo kdo to podstoupil a že už zhruba vím o co vlastně jde…hrozně jsem se bála…já jdu příští týden na KO a to budu 14+2, to znamená, že by mě musel poslat hned, pokud se to dělá v tom rozmezí co jsi psala… a jak dlouho jsi musela čekat na výsledky?
Ten screning se dělá v rozmezí 11-14t. těhotenství
A plodovka se dělá mezi 16-20.týdnem těhotenstvím.
Kam na to jdeš? Já byla normálně v okresní nemocnici v Novém Jičíně. Mám i podrobné instrukce jak to probíhá, kdyby jsi to chtěla jen napiš.
Výsledky se dozvíš nejpozději do 4 týdnů.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat