Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
12429
29.7.10 10:18

Tak to vypadá na zmatenýho doktora:)
Já to mám napsaný podle CRL.

• načítám...
Klaaaras
29.7.10 10:26

Ahoj Kaspi, gratuluju k úspěšné KO…vidíš jak máte hodný miminko, hezky se vám ukázal :-D Já jdu na KO ve středu, tak doufám, že už by se nám mohl prdelka taky hezky natočit, abych se mohla pomalu koukat po krámech :-) Chtěla jsem si objednat ty chůvičky (vysílačky), ale ty co se mi líbí jsou buď růžový nebo modrý, tak nemůžu koupit ani ty :-( Chci tuhle elektroniku už začít pomalu kupovat, protože je to všechno celkem drahý, tak abych to neměla pak najednou…

• Upravit
1718
29.7.10 10:26

No můj dr. je skvělý,dlouho jsem takovýho doktora hledala. Spíš mám pocit,že v tý nemocnici to popletli,ale myslím,že se všechno vyjasní UTZ na genetice.

• načítám...
12429
29.7.10 10:44

Myspuli určo jo, oni ti řeknou jak je velký a podle toho to asi tak bude:)Mě to dneska taky tak říkal:)

A tady máte toho chlapáka:)

• načítám...
758
29.7.10 10:47

Ahoj Kaspinko, moc gratuluju, my chceme prekvapko, ja to chtela vedet jenze pritel to chtel mit jako prekvapeni nakonec na tom vysetreni zadonil at si to nechame rict a ja se rozhodla ze ne, chtel to, ma to mit…bude prekvapenej :-D ale zvedava jsem teda mooooc. Jinak Vsem gratuluju k vysledkum KO.

• načítám...
1718
29.7.10 10:55

Kaspi,to je krásná fotečka.Moc vydařená.

• načítám...
12429
29.7.10 11:00

Jj pan doktor musel být dneska rychlej aby ho vyfotil v normální poloze :mrgreen:

• načítám...
13837
29.7.10 11:03

Kaspi super obr gratulka :dance: :potlesk: :pankac: :pankac:  :pankac:

• načítám...
3221
29.7.10 11:25

Ahoj holky, gratuluji Kaspi, parádní foto…
:palec:
Já byla dneska taky, výsledky negativní… Možnost nějaké vývojové vady je prý 1:7800, takže prý dobrý… :dance: Na kontrolu zase až za 4 týdny…
Každopádně jsem se mudr. ptala jestli nevidí co to bude, a ukazovala mi nožičky a prý mezi nima nic nevidí… takže se přiklonila k holčičce :kytka: V celku je mi to jedno. Hlavně že je mrňous zdravý… :hug:
Ptala jsem se i na dovolenou a říkala že bez problémů - letadlo v pohodě a radši nejet do Egypta. Což se ani nechystáme… :huban:

• načítám...
5542
29.7.10 12:02

Teda jste toho sesmolily :)
Abych řekla pravdu tak jestli jdu na NT nebo NT+ netuším, říkala mi i o krvi a myslím že tím nemyslela skupinu a to co se děla normálně,to už mám za sebou, ale asi se nechám překvapit :-)
Holky všem obr. gratulace ke kontrolám a krásným fotečkám.
Kaspi gratulace ke chlapečkovi :-)

• načítám...
12429
29.7.10 12:02

vvvv super tak to budou samí zdraví miminka :palec:

• načítám...
725
29.7.10 13:06

Ahojte,
Klaaaras já jsem plodovku podstoupila,V ten den mi bylo docela hodně šoufl i jsem zvracela, ale to je normální-zásah do organismu, není se čeho bát, hlavně musíš být v klidu a po zákroku dva dny odpočívat,lenošit. Zákrok jako takový je sice nepříjemný, ale na druhou stranu máš 99,9% že je to zdravé a žádné genetické problémy tam nejsou.Řeknou ti přesně chromozomy a to další, a jaké je pohlaví, když to budeš chtít vědět. Sice na výsledky budeš docela dlouho čekat, ale stojí to za to.
Sice ten screning je šetrnější, ale není 99,9% spolehlivý.A hlavně je to na vývojové vady.
A dělá se od 11 - 14t. těhotenství.

• načítám...
3221
29.7.10 13:06

Děkuji… :huban:
Mám z toho strašlivou radost… :hug:

• načítám...
Klaaaras
29.7.10 13:16

ropuska7

ahoj, děkuji za info…jsem ráda, že je tady někdo kdo to podstoupil a že už zhruba vím o co vlastně jde…hrozně jsem se bála…já jdu příští týden na KO a to budu 14+2, to znamená, že by mě musel poslat hned, pokud se to dělá v tom rozmezí co jsi psala… a jak dlouho jsi musela čekat na výsledky?

• Upravit
725
29.7.10 13:26

Ten screning se dělá v rozmezí 11-14t. těhotenství
A plodovka se dělá mezi 16-20.týdnem těhotenstvím.
Kam na to jdeš? Já byla normálně v okresní nemocnici v Novém Jičíně. Mám i podrobné instrukce jak to probíhá, kdyby jsi to chtěla jen napiš.
Výsledky se dozvíš nejpozději do 4 týdnů.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+