Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To ti věřím, ale nebuď z toho smutná
Já jsem nad tím přemýšlela a vím co bych dělala, takže i kdyby mi plodovku doporučili tak na ni nejdu......
Ale hlavu vzhůru, třeba bude prcík dobrej ![]()
Klarko v tvem pripade bych radeji na plodovku sla. Doufam, ze ti vyjde dobre a mimi i ty budete v poradku.
Ještě jednou děkuju…Já jen doufám, že mi to nezkazí nebo něco podobnýho, přece jenom riziko tam je…no uvidíme…Ještě dneska jsem nadšená z toho včerejšího UZ, jak se tam mimísek hrozně hejbal a plaval
Bylo to krásný, příští týden si řeknu o fotku, aby z toho měl taky něco i manžel
Příští týden jdu i k zubaři na prohlídku a zrovna dneska mě začal bolet zub, jak kdyby to věděl potvora…
Klari aha, to bych na plodovku asi šla…držím palečky aby bylo vše ok a z genetiky teď ve 12 tt to nejde zjistit?
Ahojky: ![]()
Klárka: hm tak to já bych asi šla -aby mohla mít klid nebo aspon věděla co dál ![]()
Kass: joo některý kolegině bych ![]()
No já jsem dneska 13+2, na kontrolu jdu příští týden, to budu 14+2, ale říkal, že mě akorát na genetiku chtěl poslat a říkal, že by chtěl i tu plodovku…Ale já jedu v pondělí do Podolí na echo plodu, tak mi tu genetiku možná udělají tam…Třeba mi tam řeknou, že je plodovka zbytečná, ale když to chce můj dr. tak si myslím, že mě tam stejně pošle…
Ahoj holky… S tou plodovkou držím palce…
Zítra jdu na screening, ale jak jsem to tady četla, tak ani nevím na jaké vyšetření vlastně jdu…
budu platit cca 800,–, už u toho mého nového doktora… úplně jiný přístup… ![]()
tak jsem zvědavá jak to dopadne… bohužel jsem se dočetla že tyhle screeningy bývají velice často falešně pozitivní. tak mám tak trochu obavu… ![]()
Všem které jdou na KO držím palečky…
Poddle toho,co vím,tak NT screning v prvním trimestru je kvalitnější než triple testy kolem 16tt.Ty prý vychází často falešně.
Ahoj holky.Ráda bych se k vám přidala na pokec a hlásím se mezi únornátka
.Už bych se přidala dřív,vím o svém těhotenství už od začátku června,ale chtěla jsem přečkat těch prvních 12týdnů a genetické vyšetření,abych něco nezakřikla.Zatím to vypadá všechno skvěle a termín porodu našeho druhého potomka je 6.2.2011.Už máme doma holčičku Nelinku,ta se narodila 26.1.2007-tak to asi budeme dělat oslavy obou dětí najednou ![]()
holky, taky už nedopnete pomalu svoje kalhoty ? Mě už docela stahují,takže bych si chtěla nějaké nové koupit,ale nevím jestli už koupit těhu a nebo ještě nějaké normál ve vetší velikosti. Kde budete nakupovat těhu kalhoty? Dívala jsem se na netu,ale spíš bych si je koupila v kamenném obchodě,abych si je mohla vyzkoušet,ale nemám představu kam jít.Máte nějakou radu?
Já zatím ještě s oblečením problémy nemám, ale je to i tím, že jsem před otěhotněním a ze začátku i během něho dost zhubla, takže mi bylo všechno velký, teď je mi to akorát
Ale vim, že těhu kalhoty mají v H&M, kámoška tam kupovala modrý rifle, ale říkala, že měli i černý, a vypadaly celkem dobře
Taky se tam půjdu podívat, ale až dýl, abych si koupila co nejpřesnější velikost…
Myspul, já už těhotenský kalhoty nosím
Jak se ochladila, šla jsem do nich, nemíním se mačkat
Já teda nakupovala na netu, u nás skoro žádný obchody pro těhule nejsou a když, tak stejněv obchodě nic nemají a objednávají to
Takže to si to z netu objednám sama
A jinak musím říct, co jsem si kupovala kalhoty na začátku těhotenství, byly mi v pohodě do porodu ![]()
Janet vítej
taky gratuluju
a všem co jsem ještě nestihla pogratulovat k úspěšným kontrolám tak taky ![]()
No já mám těhugatě ještě z minulého těhotenství, tak doufám že využiju ty. Na léto jsem si koupila dvoje turecké pumpky, ty jsou elastické, tak je ted´nosím nejvíc. ![]()
Minule jsem měla taky normál dvoje kalhoty, jedny myslím ve slevě z terranovy, ty mi byly skoro do konce (no ale Štěpán je letní, tak pak jsem nosila super kvalitní šatky ještě po mamce, retro 70. léta
)a pak mám jedny tříčtvrteční manšestráky s gumou v pase. Tak snad to bude stačit. Ale co budu nosit v zimě nevím
, taky mám věcičky na letní mimi, ale snad něco někde seženu ještě co bude potřeba. ![]()
Břicho mám ted´už jak v pátém měsíci
jsem docela hubená a od minulého porodu mi zůstala vytahaná kůže a rozestup břišních svalů, tak je to ted´děs
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myspulka: děkuju za podporu, já pořád tak nějak tajně doufám a přeju si, aby bylo vše dobrý…ale už to chci mít za sebou

Kaspinka: No abych pravdu řekla, tak nad tím přemýšlím až moc často, ale vůbec nevím co bych dělala