Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Máme externí mzdovku a ta nám včera oznámila, že jede na dovolenou a mzdy udělá až v půlce srpna (máme je do 10.dne).Tak jsem jí sjela, že měla říct dřív a bla bla bla.No a ta štět… se jí ještě omluvila že to vlastně vůbec nevadí (jsou totiž kamošky)!!!!Jenže my je potřebujem pro reporty a takové blbosti a já jsem tady teď za blbce, no neflákli byste jí?????? ![]()
A to mě ještě sjela, co jsem si jí dovolila napsat!!!Že můžem být rádi, že nám to vůbec dělá. Tak jsem jí řekla ať to klidně nedělá, že najdem někoho jinýho a rozhodně levnější!!!
Teda ta mě tak nas.....
Asi vytasím tu čokoládu co mám v šuplíku ![]()
Čokoládku jo?Hm si mi asi udělala chuuť
Kdy máš termín porodu ? ![]()
Příspěvek upraven 28.07.10 v 09:11
Zatím 5.2., ale zítra jdu k dr tak se možná změní:)
Nějak to s tou čokoládou souvisí? ![]()
Ne já jen myslela že si mi udělala chuť na čokoládku
Já sem ptala na termín protože taky mám v únoru ![]()
Jo taaak
jsem z té kozy tak najetá, že jsem si to nějak nespojila ![]()
Kaspi to se nedivím, takový bych
![]()
Mně je dneska nějak divně, alě měla bych něco dělat. Malá si hraje tak je to dobré.
Nechcete mi někdo uklidit
![]()
Ale utěšuje mě to, že ještě 5 měsíců a pak mě může políbit záda ![]()
Grepi my se o víkendu stěhujem, takže úklid teď nějak neřeším a podle toho to u nás momentálně vypadá ![]()
hOLKY KDY SE CHODÍ NA screening??jÁ BYLA MINULÝ TÝDEN NA KONTROLE ATO DR ŘEKL ŽE SEM 9TÝDEN A ŽE MÁM DOJÍT 9.8 NA KONTROLU BOJÍM SE TOHO
![]()
Já jsem dostala takový letáček a tam bylo myslím 12-14tt.Já se budu zítra domlouvat kdy to provedem:)
Jé Kaspi tak hlavně ať Vám neprší a není velké vedro. Hezky stěhování koriduj a dohlížej a nic netahej ![]()
Karin, chodí se mezi 11 - 13 tt
Grepi to mě manža ani nenechá
včera jsem koupila meloun a volala mu ať se staví za mnou v obchodě a vynadal mi že jsem ho vůbec nesla k pokladně:)
Je to legrace, on mě fakt nenechá nic dělat ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat