Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
28.7.10 18:40

Tessy, ani nevíš, jak jsem si gratulovala, že jsem si loni koupila těhotentský zimní kabát :wink: Loni jsem váhala, ale nakonec jsem do něj šla a letos budu mít vyřešeno 8-) Do bundy jsem se narvala tak do října - listopadu a šmytec :roll:

• načítám...
758
28.7.10 19:49

Ahoj holky, zdravim, my jsme po NT+screeningu. Brali mi krev a pak po tydnu jsme sli na UTZ, byla to nadhera, mimisek porad hybal rucickama, docela jsme se nasmali, ukazovala nam :srdce: , kde ma nosni kustku, chodidlo, pater a taky krevni obeh, co ty vecicky dneska vsechno umi, pekne si ho premerila a rekla nam ze testy jsou pro tento trimestr v poradku. vysetreni v Gennetu v Praze mne stalo 1100,– + 150 fotka. Milacek byl semnou a nejak ho to rozhodilo jeste po pul hodine nejak nemohl mluvit a byl cely roznezneny…je to hezky… jinak prukazku mam uz od 7. tydne tehu a porad platim 20,– za zrcadlo tot vse. tak hezky den papapa

• načítám...
1943
28.7.10 20:10

Evík001:My jsme taky byli s manžou a dcerkou v Gennetu v Praze-dneska.Akorát fotku mi musela poslat na e-mail,protože jim to nešlo vytisknout :-(
Jinak mě už normální kalhoty taky vadí,začínají mě škrtit,tak jsem si zatím koupila v Alpinu kalhoty na gumu.Zatím to vypadá,že by mi mohly vydržet tak do 6měsíce.Ještě si chci pak koupit rifle,slyšela jsem,že mají i v některých C&A.Hlavně nechci lacláče-ty jsem si zkoušela při prvním těhu a vypadala jsem v nich jak medvěd,takže lacláče pro mě nikdy :-D
Jinak už mám chutě jak v prvním těhu.To jsem jedla jablka a mandarinky snad na kila :mrgreen: .Teď zatím se mi rozjíždí znova chutě na jablka a láduju se meruňkama ze zahrady.Máte taky něco oblíbenýho co byste mohly baštit pořád?Co má šťávu,tím nepohrdnu :lol:

• načítám...
1996
28.7.10 21:02

Ahoj holky!
Já byla ráno s výsledkama z genetiky u své dr. a pak jsem jela k našim.Teď jsem dobalila věci na tábor na který jedeme v sobotu.
Jinak dneska jsem cítila první pohyby. :lol: Když jsem ležela a mazala si bříško.Bylo to krásný.

• načítám...
13837
28.7.10 21:03

Vítám Janet a gratuluji :kytka:

Myšpul zkus C&A tam někdy mají pěkný těhu oblečení, ale musí se fakt natrefit, já nosila skoro furt to samé oblečení,, jak si kupuju volné věci tak to v těhu se užilo, těhu kalhoty jsem kupovala dvoje, jedny na doma a pak si nechala ušít lacláče, jen jsem to přehnala s velikostí takžebych se do nic vešla asi třikrát :mrgreen: ale nevadí

• načítám...
1943
28.7.10 21:32

Lolly:Pohyby jo???Já chci takýýýý.To je na tom to nejkrásnější :palec: .Už se jich nemůžu dočkat.V kolikátým jseš týdnu?Mě se to zdá nějak brzo na pohyby :nevim:

• načítám...
24837
28.7.10 21:38

Já jsem taky něco takového „jiného“ cítila, ale co to je, netuším… Prostě takové „bublinky“, ale na pohyby mi to přijde brzo, tak nevím :nevim: Každopádně se těším an ty správné kopance :-P , kdy už to bude cítit i manžel

• načítám...
2578
29.7.10 08:25

Hezký čtvrtek holčiny :mavam:

jé tak pohyby bych už taky chtěla cítit :think: ale to si ještě počkám ale prý v dalších těhu je to cítit dříve :palec:

Taky už se těším až nás pošle někam na genetiku, aby mohl semnou Lukáš a taky ho viděl :pankac: :kytka:

• načítám...
12429
29.7.10 09:09

Ahoj holky tak dneska radost největší :dance:
Byli jsme u dr a NT+biochem.testu, krev bude až v pondělí ale NT naprosto v pořádku takže velké vývojové vady jsou vyloučeny!!!!!!!!! :pankac: Mrňous má 6,54cm, má ruce nohy 5 prstů, ledviny, játra, oči uši (sice ještě vypadá jak ufonek :lol: ) a má pinďourka!!!!!!!!! :mrgreen: Holky je to borec!!!!!!!!!! :dance:

• načítám...
24837
29.7.10 09:15

Ahoj,

Kaspi, tak to gratuluju :-D

• načítám...
4395
29.7.10 09:29

Kaspi blahopreju. A vsem ostatnim co jim dopadly dobre KO taky.

• načítám...
1718
29.7.10 09:44
Kaspinka píše:
Ahoj holky tak dneska radost největší :dance:
Byli jsme u dr a NT+biochem.testu, krev bude až v pondělí ale NT naprosto v pořádku takže velké vývojové vady jsou vyloučeny!!!!!!!!! :pankac: Mrňous má 6,54cm, má ruce nohy 5 prstů, ledviny, játra, oči uši (sice ještě vypadá jak ufonek :lol: ) a má pinďourka!!!!!!!!! :mrgreen: Holky je to borec!!!!!!!!!! :dance:

Velká gratulace :potlesk: taky doufám,že nám mrňous 9.8. na screningu ukáže,co je zač :wink:

• načítám...
2578
29.7.10 09:45

Kass: tak to je super :kytka: :pankac: :pankac: je dobře že jste v pořádku…no a k chlapečkovi také gratuluji :dance: no a já si musím počkat do 16tého - snad mi to ten náš darebák už taky ukáže :think: doufám že už nezlobit hned takhle z kraje - to by asi hráblo :mrgreen:

• načítám...
3946
29.7.10 09:55

Ahoj

Kaspince mooc gratuluji :kytka: .

Já jsem dneska byla taky na KO a screeningu, bžel měl můj doktor dovolenou, tak tam měl na zástup nějakou doktorku, byla jsem dost zklamaná. Podle UTZ to vypadá moc dobře, ještě si ale počkáme na krev. Nechtěla nám říct pohlaví :cry: Jsme ji přemlouvali, at aspoň tipne, tak že to vypadá spíš na holčičku. :dance: Musíme si počkat ještě měsíc.
Miminko bylo ze začátku aktivní, dokonce na nás mávalo :lol: Ke konci měření se rozhodlo jít spát, tak jsme ho museli dlouho budit. :srdce:

Měřilo 5,6 cm = 12+0 tt, takže TP nakonec vypadá na 10.2.

• načítám...
1718
29.7.10 10:08

Holky,když mám ve správě z nemocnice napsáno,že podle CRL plod odpovída 11plus4, podle PM 12plus1 a stejně mi dr. v pondělí do průkazky napsal 10plus3.Jsem z toho zmatená. Ale myslím,že se to ustálí tím UTZ ve 12tt na genetice.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+