Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj,
Kaspi, hlavě klíííd, i když tohle by vytočilo i svatýho ![]()
Grepi, taky bych potřebovala, aby mi někdo uklidil, vyžehlil, navařil
Aspoň jednou ![]()
Hromnice, gratuluju, že je vše OK
![]()
Pet, doplním ![]()
Pěkný den ![]()
Kaspi presne hlavne klid. Stehovani ti nezavidim, nas to ceka asi pristi rok s prckem.
Kaspi
to je hezkýýý.
Fragol Tobě upřímně nezávidím, představa tolika členné rodiny asi by mě odvezli.
Já se na to stěhování těším:)Bude nám pomáhat tchán takže já se opravdu chystám přenášet jen toaleťák a vatové tampony ![]()
Hlavně už v sobotu budem spát v novém ![]()
Kaspi, tak to máš dobře zařízeno ![]()
My se stěhovali před narozením Ondry do podnájmu, protože jsme doma přistavovali a bydleli bychom v domku bez střechy a tak
Takže to jistil podnájem a jelikož se s majitelkou podnájmu všechno seklo, stěhovali jsme se do podnájmu 12.5. a 13.5. jsem rodila
A to jsem ani nic netahala
Ale v tu dobu už jsem přenášela, takže to bylo fakt v klidu a ještě jsem si Ondráška porodila na své narozeniny ![]()
Fragi tak já doufám, že při stěhování ještě rodit nebudu ![]()
Taky se stěhujem do podnájmu, ale je moc hezký a těším se tam:)
Ahojky holky,tak už mi je mnohem líp.Špinit jsem přestala,ale prášky musím dobrat a odpočívat na lůžku. No být celej den v posteli,to mě fakt nebaví,takže to tak nedodržuji.Ale nic nedělám a je to moc fajn,cítím se jako na dovolené.Přítel včera vysával a dokonce dal prát pračku
Dneska mi mamka donesla zákusky,mohla bych se totiž utlouct po sladkým ![]()
Ale zas to nepřeháním,včera jsem si dala na svačinku obložené celozrné bulky ze zeleninou a k tomu hroznový víno.Tomu říkám chutě ![]()
Po prášcích jsem dost unavená,tak to vždycky po obědě zalomím aspoň na hoďku.
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nemáte jít taky někdo na odběr plodový vody? Docela se toho bojim ![]()
Kaspi, tak to věřím
My už jsme naštěstí zase skoro dva roku zpátky ve svým, máme domek a ten je náš ![]()
Myspul, tak to je super, že je líp
Pěkně odpočívej, dokud můžeš, i když ti to občas leze krkem ![]()
Klaaras, neboj se, to bude dobré
Sice pocity asi nic moc, ale řekla bych, že než se nervit, tak to za to stojí
Moje ségra byla na odběru plodovky a dobrý, všechno v pohodě…
Myšpul hezky odpočívej.
Klaaar ty máš jít a proč? Není na to ještě brzy ![]()
Klaaaras píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nemáte jít taky někdo na odběr plodový vody? Docela se toho bojim
Taky bych se bála a nevím jestli bych šla. Moje tchýně čekala třetí dítě v 39letech a také musela na plodovku,ale odmítla.Dr. jí řekl,že se jí na 90procent narodí postižené dítě. A má zdravou devítiletou slečnu ![]()
Takže vždycky nemusí mít doktoři pravdu.
Držím palce,aby vše dopadlo dobře.
Klary je vážný důvod pro ten odběr plodovky?Já bych na to teda si nešla, stačí že budu mít ten biochem.test.
No mám systémový lupus, nemoc která napadá vnitřní orgány, je to genetická nemoc, teď se mi zhoršila, mám pozitivní protilátky v krvi, takže musíme být s miminkem hodně hlídaný…tu plodovku chce, aby měl jistotu, že je opravdu vše o.k. a že je mimčo v pořádku…
tak v tomhle případě bych určitě šla,myslím na tebe a prcka,držte se určitě to bude všchno O.K
Asi bych stejně nešla ![]()
Přemýšlela jsi co bys dělala kdyby to nebylo v pořádku?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat