Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
28.7.10 09:30

Ahoj,

Kaspi, hlavě klíííd, i když tohle by vytočilo i svatýho :zed:

Grepi, taky bych potřebovala, aby mi někdo uklidil, vyžehlil, navařil :wink: Aspoň jednou :lol:

Hromnice, gratuluju, že je vše OK :-D :kytka:

Pet, doplním :wink:

Pěkný den :mavam:

• načítám...
4395
28.7.10 09:36

Kaspi presne hlavne klid. Stehovani ti nezavidim, nas to ceka asi pristi rok s prckem.

• načítám...
13837
28.7.10 09:39

Kaspi :andel: to je hezkýýý.

Fragol Tobě upřímně nezávidím, představa tolika členné rodiny asi by mě odvezli.

• načítám...
12429
28.7.10 09:43

Já se na to stěhování těším:)Bude nám pomáhat tchán takže já se opravdu chystám přenášet jen toaleťák a vatové tampony :mrgreen:
Hlavně už v sobotu budem spát v novém :dance:

• načítám...
24837
28.7.10 10:08

Kaspi, tak to máš dobře zařízeno :palec:
My se stěhovali před narozením Ondry do podnájmu, protože jsme doma přistavovali a bydleli bychom v domku bez střechy a tak :roll: Takže to jistil podnájem a jelikož se s majitelkou podnájmu všechno seklo, stěhovali jsme se do podnájmu 12.5. a 13.5. jsem rodila :lol: A to jsem ani nic netahala :lol: Ale v tu dobu už jsem přenášela, takže to bylo fakt v klidu a ještě jsem si Ondráška porodila na své narozeniny :wink:

• načítám...
12429
28.7.10 10:21

Fragi tak já doufám, že při stěhování ještě rodit nebudu :roll:
Taky se stěhujem do podnájmu, ale je moc hezký a těším se tam:)

• načítám...
1718
28.7.10 10:27

Ahojky holky,tak už mi je mnohem líp.Špinit jsem přestala,ale prášky musím dobrat a odpočívat na lůžku. No být celej den v posteli,to mě fakt nebaví,takže to tak nedodržuji.Ale nic nedělám a je to moc fajn,cítím se jako na dovolené.Přítel včera vysával a dokonce dal prát pračku :-D Dneska mi mamka donesla zákusky,mohla bych se totiž utlouct po sladkým :lol:
Ale zas to nepřeháním,včera jsem si dala na svačinku obložené celozrné bulky ze zeleninou a k tomu hroznový víno.Tomu říkám chutě :lol:
Po prášcích jsem dost unavená,tak to vždycky po obědě zalomím aspoň na hoďku.

• načítám...
Klaaaras
28.7.10 10:30

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nemáte jít taky někdo na odběr plodový vody? Docela se toho bojim :-(

• Upravit
24837
28.7.10 10:39

Kaspi, tak to věřím :wink: My už jsme naštěstí zase skoro dva roku zpátky ve svým, máme domek a ten je náš :wink:

Myspul, tak to je super, že je líp :-D Pěkně odpočívej, dokud můžeš, i když ti to občas leze krkem :wink:

Klaaras, neboj se, to bude dobré :hug: :-) Sice pocity asi nic moc, ale řekla bych, že než se nervit, tak to za to stojí :wink: Moje ségra byla na odběru plodovky a dobrý, všechno v pohodě…

• načítám...
13837
28.7.10 10:42

Myšpul hezky odpočívej.

Klaaar ty máš jít a proč? Není na to ještě brzy :?:

• načítám...
1718
28.7.10 10:44
A
Klaaaras píše:
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nemáte jít taky někdo na odběr plodový vody? Docela se toho bojim :-(

Taky bych se bála a nevím jestli bych šla. Moje tchýně čekala třetí dítě v 39letech a také musela na plodovku,ale odmítla.Dr. jí řekl,že se jí na 90procent narodí postižené dítě. A má zdravou devítiletou slečnu :wink:
Takže vždycky nemusí mít doktoři pravdu.
Držím palce,aby vše dopadlo dobře.

• načítám...
12429
28.7.10 10:45

Klary je vážný důvod pro ten odběr plodovky?Já bych na to teda si nešla, stačí že budu mít ten biochem.test.

• načítám...
Klaaaras
28.7.10 10:54

No mám systémový lupus, nemoc která napadá vnitřní orgány, je to genetická nemoc, teď se mi zhoršila, mám pozitivní protilátky v krvi, takže musíme být s miminkem hodně hlídaný…tu plodovku chce, aby měl jistotu, že je opravdu vše o.k. a že je mimčo v pořádku…

• Upravit
1718
28.7.10 10:58

tak v tomhle případě bych určitě šla,myslím na tebe a prcka,držte se určitě to bude všchno O.K

• načítám...
12429
28.7.10 11:02

Asi bych stejně nešla :roll:
Přemýšlela jsi co bys dělala kdyby to nebylo v pořádku?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+