Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
986
26.7.10 19:18

Karinka-ahojky,to je fajn,to máme kousek.Já jsem z Ostravy-Poruby..Stará ves není daleko.. :mrgreen:
vvvv-stará Bělá je kousíček..a kde v Přívoze přesně děláš? :hug:

• načítám...
3221
26.7.10 19:53

Tak to máme jak tak pozoruju kousek od sebe, Stará Ves je přes kopec, Poruba skoro taky…
:hug:

• načítám...
3221
26.7.10 19:55

jo, a v Přívoze děkám kousek od hlavního nádraží - směr na Bohumín… :palec:

• načítám...
13837
26.7.10 20:01

Lolly gratuluji :kytka: :potlesk: Užijte si zítra 3D.

• načítám...
4354
26.7.10 20:54

Lolly - tak to je dobře, že Ti na pohotovosti potvrdili, že je vše v pořádku, musí to být úleva. A zítra si 3D užijte, ať se mimísek pěkně předvede a když chcete znát pohlaví, tak to ať taky netají :lol: . Dej pak foto!

Myspulka - chápu Tvoje nervy (i když to v Tvém případě vzhledem k minulosti musí být ještě horší), já krvácela (a né málo :roll: ) v 9. tt, počítala jsem už s tou nejhorší variantou… Ani moje dr. ani na pohotovosti nic nezjistili, nasadili Utrogestan a druhý den byl klid. Teď, když už mám 1. trimestr za sebou, jsem zase o něco klidnější. Držím pěsti!!! :hug:

Grepik - :dance: gratuluju!

Fragola - no jóó, my - takový zvědavky zvědavý a vydrželi jsme to, představ si… To je totiž to nejkrásnější překvapení na celým světě a myslím, že u toho porodu je to právě ještě umocněno. U prvního těhu jsme si říkali, že si třeba druhé říct necháme, ale po tom zážitku si to toužíme zopakovat. I když by mě to fáááákt zajímalo :mrgreen: .

• načítám...
1475
26.7.10 21:30

Já už nepracuju no jsem denně v Ov u mamky no často tam sedím :mavam: Jo a v Porubě sem měla pronájem :andel:

• načítám...
3946
26.7.10 22:38

Ahoj holky!!

Všem, co byly dnes na KO, gratuluji!! :kytka:

Žá-ba : tak to my by jsme nevydržely, ve čtvrtek jdu na screening, a počítám s tím, že se pohlaví dozvíme, už se nemůžeme dočkat.

• načítám...
986
27.7.10 00:52

karinka,vvvv-tak to je fajn vědět,že jste tady holky z blízka..já žiju už přes dva roky v Irsku,ale v listopadu až mi tady schválí mateřskou se vracíme natrvalo domů takže se můžeme klidně potom sejít s prckama :dance: :mavam:

• načítám...
1475
27.7.10 07:57

Jasně můžeme se sejít :huban:

• načítám...
2578
27.7.10 08:26

Ahojky holky :mavam:

včera jsem byla na té kontrole máme zatím vše v pořádku :dance: - teda až na to pohlaví - já se tak těšila že to bude vidět ale náš poklad se rozhodl že nic neukáže takže si dal nožičky přes sebe a bylo hotovo :nevim:
na příští kontrole bude dělat další krevni testy tak snad dopadnou jako tyhle dobře a už i uvidím co to bude :palec:

• načítám...
13837
27.7.10 08:32

ahojky

gratuluji ke kontrolám :kytka: jen tak dál :potlesk:

• načítám...
1718
27.7.10 08:52

Ahojky holky, gartuluji k dobrým výsledkům KO.
Na chvilku jsem vstala a šla si sednout k PC,ale dlouho to asi nevydržím,jelikož mě bolí zadek, pravděpodně od těch injekcí,furt si musím přesedávát s půlky na půlku :lol:
Už se nemůžu dočkat 9.8.,jdu genetiku a přítel semnou půjde na UTZ a uvídí našeho mrňouska. Abych pravdu řekla jsem teď klidnější,když jsem ho viděla dva dny za sebou na UTZ a vím,že je všechno v pořádku.

• načítám...
2185
27.7.10 09:36

Všem gratuluju k úspěšným kontrolám :kytka:

Nějak vás moc nestíhám :oops:

Já jdu až 9.8. a mám strach, aby bylo vše v pořádku. Ve čtvrtek jedem na Slovensko a budem tam asi týden, tak doufám, že to přežiju :roll: pořád mi není nic moc, dneska jsem málem :poblion: u mytí zubů :nevim:

• načítám...
12429
27.7.10 10:18

ahoj holky:)
no Marky tak to jsi mě moc nepotěšila, já jdu pozítří a musím do té doby přemlouvat mrňouse, aby byl hodný a ukázal nám co je :lol: jsem zvědavá jak opice :mrgreen:
jinak my jsme pořád v klidu 8-)
a dneska jsem si objednala takové ty těhu pásy co se dávají ke krátkým tričkám :palec:

• načítám...
9469
27.7.10 10:22

Ahoj holky, mohu k vám občas nakouknout :?: :mavam: :kytka:
Jinak vás zdravím a přeji spokojené těhulkování :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí