Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Beruško, to víš, že se místo najde
Už jsi tam a vítej, jsem tě nějak přehlídla ![]()
Terezo, jak je v Řecku? Tipuju tak kolem 40st? Nebo přeháním?
U nás už leje…
Ahoj děvčata,mě teda bylo dneska fakt hrozně celý den v práci..migréna jko hrom a žaludek na vodě,ale bez zvracení..tak nevím co je horší jestli to vyzvracet nebo to udržet,ale trápit se celý den..no..
Fragola-ta tabulka je super..já jsem Kristýna,vdaná,věk 25,prví dítě a TP podle PMS je 10.2,ale podle ultrazvuku se upraví určitě..a bydliště Ostrava
![]()
Ahoj holky, tak já v domění že nic nepíšete, tak tady ani nenakukuji, a mě zase nechodí emaily.
Tabulka se ti povedla! ![]()
Jmenuji se Míša, jsem vdaná,25 let, čekáme druhé dítko, bydliště Vražné(okr.Nový Jičín)
S tím vyprazdňováním zkus studený jablečný 100%, nebo pořádně melounu a na to mléko. Jinak studené kompoty.
Projímadla v žádném případě,…vynechat úplně sladké a solené omezit, Já měla strašné problémy před porodem a pak po porodu, to jsem nebyla i týden, a to jsou pak muka, když si šitá a nejde moc tlačit.
Jinak dneska u nás 30 stupňů, ale odpoledne jsem šla plét mezi krmnou mrkví a pórkem, tak trochu prales, zatím žádný déšť.Ale ochladilo se a někde už sprchlo.
Nikolka mi včera pomáhala obalovat žampiony, já dělala v mouce a vajíčku a ona úplně sama ve strouhance, i se to dalo jíst. ![]()
Potkánku mrzí mě že se nezadařilo, užij si dovolenou a dej se dohromady aby se vám brzo zadařilo.
Dobre ranko
tak dneska ma byt nejteplejsi den z celeho tydne 37 stupnu ve stinu
to me vidim zas celej den doma,protoze venku to se neda je na chcipnuti ![]()
Me rikaly na tu zacpu i olej,jednu lzicku denne rano a to by melo pomoct,jinak ovoce a vubec melouny tech sem jedla kila ale mliko to my moc nejede,jim kazdy den activia jogurty na streva ale i tak mam problem je to hruza ![]()
Ahoj Terez, to ti vůbec nezávidím ty horka. U nás celou noc pršelo a i teď sem tam kápne. A je moc příjemně.Až na to,že jsme dneska chtěly grilovat,no nic přesouvá se to na zítřek.
To já mléko nemusela moc před těhu a teď si skoro každej den dám hrnek mléka, jogurty taky papkám hlavně tu Activii a pak takový ty dětský třeba Pribiňáček ![]()
Dobré ráno, na zácpu je téměř stoprocentní po ránu před jídlem Magnosolv : magnesium v pytlíku. Beru ho od počátku těhu, teda z jiných důvodů.
Nebo teplou vodu nalačno.
Já zas řeším, co na alergii, brát či nebrat léky typu zyrtec, zodac. Co doktor, to jiný názor.
Nevím, co teď kvete, ale jde to se mnou z kopce.
Nejste tu některá taky alergička??
uffff
všem krásný víkend
Vítám nováčka ![]()
Fragol super tabulka, údaje jsem ti poslala do SZ.
Holky třiatřicátničky se řadím k Vám ![]()
omlouvám se, chtěla jsem reagovat na víc věcí, ale nějak mi to všechno vypadlo
Tak hezký víkendík
Berusko,já jsem taky celoroční alergička, dosti silná, brala jsem tabletku každý den, někdy i 2. Teď když jsem těhu, tak se to snažím hodně omezovat a beru si ji jen když už to nijak nejde potlačit, což je tak 1× za týden. Dočetla jsem se, že nejšetrnější je claritine, tak beru ten. K tomu se mi teď zhoršilo dost astma, tak to se už budu muset objednat na alergologii.
Ahoj,
tak u nás je celkem kosa a prší furt
Tajže sedíme doma a asi ještě chvíli sedět budeme ![]()
Grepi, nic mi nedošlo, zkus znova, nebo to napiš sem, já si to nějak přeberu ![]()
Beruško, taky jsem alergik, zatím se teda držím, ale beru léky na astma, bez těch bych být nemohla ![]()
Karinko, vítej a gratuluju
![]()
Grepiku, SZ jsi asi omylem poslala mi, takže jsem ji přeposlala Fragoli ![]()
Fragol já mám dneska špatný den
jak už psala Radča, tak jsem SZ poslala jí omylem
takže pošlu znova, jsem si říkala proč je tam Radča , ale nějak mi to nedocvaklo ![]()
Chjo, kdybych dneska četla všechno pořádně, tak bych SZ nemusela posílat znova, páč Radča byla tak hodná a přeposlala
Děkuji Radu já fakt mám dneska super den
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat