Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
23.7.10 21:00

Beruško, to víš, že se místo najde :-D Už jsi tam a vítej, jsem tě nějak přehlídla :wink:

Terezo, jak je v Řecku? Tipuju tak kolem 40st? Nebo přeháním?

U nás už leje…

• načítám...
986
23.7.10 21:35

Ahoj děvčata,mě teda bylo dneska fakt hrozně celý den v práci..migréna jko hrom a žaludek na vodě,ale bez zvracení..tak nevím co je horší jestli to vyzvracet nebo to udržet,ale trápit se celý den..no..
Fragola-ta tabulka je super..já jsem Kristýna,vdaná,věk 25,prví dítě a TP podle PMS je 10.2,ale podle ultrazvuku se upraví určitě..a bydliště Ostrava :dance: :srdce:

• načítám...
725
23.7.10 22:26

Ahoj holky, tak já v domění že nic nepíšete, tak tady ani nenakukuji, a mě zase nechodí emaily.
Tabulka se ti povedla! :potlesk:
Jmenuji se Míša, jsem vdaná,25 let, čekáme druhé dítko, bydliště Vražné(okr.Nový Jičín)

S tím vyprazdňováním zkus studený jablečný 100%, nebo pořádně melounu a na to mléko. Jinak studené kompoty.
Projímadla v žádném případě,…vynechat úplně sladké a solené omezit, Já měla strašné problémy před porodem a pak po porodu, to jsem nebyla i týden, a to jsou pak muka, když si šitá a nejde moc tlačit.
Jinak dneska u nás 30 stupňů, ale odpoledne jsem šla plét mezi krmnou mrkví a pórkem, tak trochu prales, zatím žádný déšť.Ale ochladilo se a někde už sprchlo.

Nikolka mi včera pomáhala obalovat žampiony, já dělala v mouce a vajíčku a ona úplně sama ve strouhance, i se to dalo jíst. :-)
Potkánku mrzí mě že se nezadařilo, užij si dovolenou a dej se dohromady aby se vám brzo zadařilo.

• načítám...
31
24.7.10 08:07

Dobre ranko :huban: tak dneska ma byt nejteplejsi den z celeho tydne 37 stupnu ve stinu :twisted: to me vidim zas celej den doma,protoze venku to se neda je na chcipnuti :jazyk:

Me rikaly na tu zacpu i olej,jednu lzicku denne rano a to by melo pomoct,jinak ovoce a vubec melouny tech sem jedla kila ale mliko to my moc nejede,jim kazdy den activia jogurty na streva ale i tak mam problem je to hruza :cry:

• načítám...
1718
24.7.10 08:43

Ahoj Terez, to ti vůbec nezávidím ty horka. U nás celou noc pršelo a i teď sem tam kápne. A je moc příjemně.Až na to,že jsme dneska chtěly grilovat,no nic přesouvá se to na zítřek.
To já mléko nemusela moc před těhu a teď si skoro každej den dám hrnek mléka, jogurty taky papkám hlavně tu Activii a pak takový ty dětský třeba Pribiňáček :-D

• načítám...
3946
24.7.10 10:07

Dobré ráno, na zácpu je téměř stoprocentní po ránu před jídlem Magnosolv : magnesium v pytlíku. Beru ho od počátku těhu, teda z jiných důvodů. :lol: Nebo teplou vodu nalačno.

Já zas řeším, co na alergii, brát či nebrat léky typu zyrtec, zodac. Co doktor, to jiný názor. :nevim: Nevím, co teď kvete, ale jde to se mnou z kopce. :-( Nejste tu některá taky alergička??

• načítám...
13837
24.7.10 10:22

uffff

všem krásný víkend

Vítám nováčka :mavam:

Fragol super tabulka, údaje jsem ti poslala do SZ.

Holky třiatřicátničky se řadím k Vám :mrgreen:

• načítám...
13837
24.7.10 10:23

omlouvám se, chtěla jsem reagovat na víc věcí, ale nějak mi to všechno vypadlo :-? Tak hezký víkendík

• načítám...
1475
24.7.10 11:25

Ahojky taky mám termín v únoru 24.2 2011 .. :mavam: :srdce: :huban: :kytka:

• načítám...
2149
24.7.10 12:23

Berusko,já jsem taky celoroční alergička, dosti silná, brala jsem tabletku každý den, někdy i 2. Teď když jsem těhu, tak se to snažím hodně omezovat a beru si ji jen když už to nijak nejde potlačit, což je tak 1× za týden. Dočetla jsem se, že nejšetrnější je claritine, tak beru ten. K tomu se mi teď zhoršilo dost astma, tak to se už budu muset objednat na alergologii.

• načítám...
24837
24.7.10 12:35

Ahoj,

tak u nás je celkem kosa a prší furt :roll: Tajže sedíme doma a asi ještě chvíli sedět budeme :-?

Grepi, nic mi nedošlo, zkus znova, nebo to napiš sem, já si to nějak přeberu :wink:

Beruško, taky jsem alergik, zatím se teda držím, ale beru léky na astma, bez těch bych být nemohla :-?

Karinko, vítej a gratuluju :kytka: :-D

• načítám...
2149
24.7.10 13:00

Grepiku, SZ jsi asi omylem poslala mi, takže jsem ji přeposlala Fragoli :-)

• načítám...
13837
24.7.10 14:58

Fragol já mám dneska špatný den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jak už psala Radča, tak jsem SZ poslala jí omylem :zed: :zed: :zed: takže pošlu znova, jsem si říkala proč je tam Radča , ale nějak mi to nedocvaklo :zed:

• načítám...
13837
24.7.10 14:59

a vítám Karinku :kytka:

• načítám...
13837
24.7.10 15:01

Chjo, kdybych dneska četla všechno pořádně, tak bych SZ nemusela posílat znova, páč Radča byla tak hodná a přeposlala :zed: :zed: :zed: Děkuji Radu já fakt mám dneska super den :zed: :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+