Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Fragol si šikula
moc pěkný. Mě dr řekl,že podle UTZ je to 6.2.2011,ale myslím,že se to ještě upraví na tom UTZ ve 12tt. Jinak já už se nemůžu dočkat pondělka jdu na KO.Těším se,ale zároveň mám i strach,aby bylo vše v pořádku. Přeji všem krásný víkend.
Fragol- no a né? Stejně neporodíme přesně na termín nebo jen malé procento z nás
Schválně si pak dáme vědět. ![]()
Mé údaje můžeš dopsat: bydliště (jako Lucka Bílá) Otvovice, věk 28, dítko čekám první, jsem vdaná
Kdyby ještě něco jste chtěli do tabulky dát, ráda doplním. Sakra já z tý práce neodejdu ![]()
Fragol u mě můžeš taky doplnit info jestli chceš, vlastním jménem jsem Eva,bydlím v Konici na Prostějovsku, je mi 23let ![]()
Fragol vím vím, proto se hned chytám stébla a schvaluju dobrý nápad
![]()
Fragol teda opravdu klobouk dolů že jsi se s tím dělala
TP jsem nepsala dle MS je to 9.2. - na manželovi narozeniny, ale myslím že to bude později v pondělí jdu na kontrolu tak uvidím. A pro doplnění tabulky teď nevím co vlastně napsat
věk 28 Praha a dítko čekám první.
Krásný víkend všem, jsem fakt šťastná že se kapku ochladilo.
Fragol: také se poslušně hlásím
Markéta (kdo by to řekl
a věk 25 a dítko první a jsem vdaná ![]()
Holky všem moooooc krásný víkend
![]()
Tak já teda vůbec nevím, co všechno za údaje mám dát
Veronika, svobodná, 21 let, Frýdek-Místek, první dítko
kdyby ještě něco, tak dejte vědět
![]()
Já bych řekla, že to takhle stačí ![]()
Takže pište věk - jméno - odkud jste a jestli jste vdané paničky či zatím svobodné a kolikáté miminko čekáte ![]()
Jak tak na to koukám, budu tady nejstarší vykopávka, nééé?
To jsem si zase naběhla
To abych si začala přikládat hlínu na prsa
Teda, ne, že by to pomáhlo, ale abych si začala zvykat
![]()
A už letím, jinak doma nic neudělám ![]()
Ahojky, občas to tu pročítám, tak proč se taky nepřidat. Jsem ve 12. týdnu, miminko má přijít na svět podle posledního ultrazvuku 8.2. Všem vám přeji pěkné odpoledne a příjemné těhulkování. ![]()
Dobře tak doplňuji informace ať to máš kompletní
Adéla, 28, Praha, vdaná,čekám první. a ten TP zatím 9.2. ale na tom určitě neskončíme.
Fragol s tou hlínou si mě pobavila
Naopak já jsem tady asi nejmladší, jak to tak pozoruju, takže mám tolik elánu, že ti můžu pomoct ji třeba sypat
Ne, dělám si legraci
Holt na někoho to padnout musí to NEJ
![]()
Já jsem zatím ještě svobodná a dvakrát se to nepovedlo,tak snad na potřetí ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat