Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ahojky holky ![]()
jé to se nám to pěkně sešlo
![]()
Terez: tak mě už bříško také trošku vyskočilo
sice není vidět že je to těhu ale trošku mě talčí kalhoty ![]()
a já zatím se stolicí problém také nemám - ale četla jsem že v těhu je to dost běžné
jen mi tam nesedí ta bolest - asi bych se také radši zeptala dr. ![]()
Holky já mám zase problém s tou únavou - kdyby to šlo tak bych spala klidně celý den ![]()
Potkánku je mi moc líto,co se ti stalo a myslím na tebe.Drž se. ![]()
Ahoj holky,tak u nás je dnes pod mrakem a je moc příjemně. Býbám taky hodně unavená,každý den si musím odpoledne chvilku schrupnout a večer stejně usínám kolem plů děsáté a to bych se chtěla v sobotu dívat na film Král škorpion,ale dávají ho myslím až po desáté večer a nevím jestli to vydržím.
Já zatím žádné problémy ze stolicí nemám,takže jsem ráda,ale včera na večer mě spíš potrápila nevolnost.
Někdy se až divím,že se můžu napráskat vším možným a vůbec mi z toho není špatně ![]()
Mě zase rybí maso chutná strašně moc a hlavně teď v těhu,já zase nemůžu vidět salámy hned mi je na zvracení.
Já jsem taky šíleně unavená, ale spát bohužel nemůžu, dítě po o nespí, takže já si spát dovolit nemůžu
grepik jo já jsem na tom stejně jako ty.já bych spala,ale malej už po obědě spát nechce.To už musí bejt,když vstane brzo ráno,tak ho do postýlky naženu,ale jinak mám smůlu.
Ahoj holky,
Terezo, tak to je blbý, že jsi na penicilin alergická
Nevím, jak je to s jiným ATB, ale nějaké „náhradní řešení“ pro těhule, které nemůžou penicilín, určitě být musí
Tím samo nechci říct, že jsem zastánce, aby se dávala ATB na všechno ![]()
Holky, já bych spala, až bych brečela
Večer padnu jak podťatá, ale stejně se pořád budím, je to fakt na nic ![]()
Markéto, bříško už mám solidní
No, to už asi nikde neututlám ![]()
No jo holky, máte to těžší než my,co ještě prcka nemají. Vím,že kdyby už kolem mě pobíhal malej nezbeda,tak bych se taky nemohla odpoledne vyspat a ani nevíte,jak moc bych byla ráda,ale bohužel nám nebylo přáno,tak snad teď se to konečně povede.
Myspulko, neboj, to přijde, až budeš čekat druhé
Vím, jak to myslíš, tentokrát vám to prostě vyjít musí ![]()
Fragol děkuji moc,taky věřím,že to tentokrát bude vše v pořádku.
jo tak to já jsem ráda že nemám doma ještě jedno - nevim jak bych to zvládla - někdy jsem třeba unavená až tak, že nemůžu ani zvednou ruku nad hlavu
fakt nekecám. Jen doufám že u druhého mimi ta unava nebude taková ![]()
Odhodlala,ale nevím jestli to mám dobře,protože by se měl asi robrazit s každým mým příspěvkem nebo ne?
Ahoj holky
Únava mě taky dost trápí, ale naštěstí jsem pořád doma, takže neni zas tak na obtíž. Horší je to s nevolností, sice ne
, ale možná by mi bylo líp ![]()
Terezko problémy se stolicí mám taky. Vždycky jsem chodila pravidelně a teď to tak není ani náhodou, ale nebolí mě to. Zkus papat jogurty na zažívání. Mě bohužel trápí i nadýmání, takže jsem navíc jak balon a neustále mě bolí břicho ![]()
Jo a tady na S. Moravě vedro jak sviňa
![]()
Myspulko, já ho vidím
Nemáš vypnuté podpisy? A asi máš okopírované něco navíc, u metříku by neměly být vidět ty hranaté závotky a http://lilypie
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat