Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
23.7.10 08:16

ahojky holky :mavam:

jé to se nám to pěkně sešlo :mrgreen: :mrgreen:

Terez: tak mě už bříško také trošku vyskočilo :think: sice není vidět že je to těhu ale trošku mě talčí kalhoty :mrgreen:
a já zatím se stolicí problém také nemám - ale četla jsem že v těhu je to dost běžné 8-) jen mi tam nesedí ta bolest - asi bych se také radši zeptala dr. :kytka:

Holky já mám zase problém s tou únavou - kdyby to šlo tak bych spala klidně celý den :nevim:

• načítám...
1718
23.7.10 08:36

Potkánku je mi moc líto,co se ti stalo a myslím na tebe.Drž se. :srdce:

Ahoj holky,tak u nás je dnes pod mrakem a je moc příjemně. Býbám taky hodně unavená,každý den si musím odpoledne chvilku schrupnout a večer stejně usínám kolem plů děsáté a to bych se chtěla v sobotu dívat na film Král škorpion,ale dávají ho myslím až po desáté večer a nevím jestli to vydržím.
Já zatím žádné problémy ze stolicí nemám,takže jsem ráda,ale včera na večer mě spíš potrápila nevolnost.
Někdy se až divím,že se můžu napráskat vším možným a vůbec mi z toho není špatně :lol:
Mě zase rybí maso chutná strašně moc a hlavně teď v těhu,já zase nemůžu vidět salámy hned mi je na zvracení.

• načítám...
13837
23.7.10 08:41

Já jsem taky šíleně unavená, ale spát bohužel nemůžu, dítě po o nespí, takže já si spát dovolit nemůžu

• načítám...
13837
23.7.10 08:54

ale obdivuju Fragol, ta má záhul, před ní fakt smekám :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
1996
23.7.10 09:09

grepik jo já jsem na tom stejně jako ty.já bych spala,ale malej už po obědě spát nechce.To už musí bejt,když vstane brzo ráno,tak ho do postýlky naženu,ale jinak mám smůlu.

• načítám...
24837
23.7.10 09:22

Ahoj holky,

Terezo, tak to je blbý, že jsi na penicilin alergická :-? Nevím, jak je to s jiným ATB, ale nějaké „náhradní řešení“ pro těhule, které nemůžou penicilín, určitě být musí :wink: Tím samo nechci říct, že jsem zastánce, aby se dávala ATB na všechno :-)

Holky, já bych spala, až bych brečela :-? Večer padnu jak podťatá, ale stejně se pořád budím, je to fakt na nic :zed:

Markéto, bříško už mám solidní :wink: No, to už asi nikde neututlám :lol:

• načítám...
1718
23.7.10 09:26

No jo holky, máte to těžší než my,co ještě prcka nemají. Vím,že kdyby už kolem mě pobíhal malej nezbeda,tak bych se taky nemohla odpoledne vyspat a ani nevíte,jak moc bych byla ráda,ale bohužel nám nebylo přáno,tak snad teď se to konečně povede.

• načítám...
24837
23.7.10 09:29

Myspulko, neboj, to přijde, až budeš čekat druhé :wink: Vím, jak to myslíš, tentokrát vám to prostě vyjít musí :hug:

• načítám...
24837
23.7.10 09:35

Myspulko, koukám, že jsi se odhodlala i k vytvoření mětříku :palec: :-D

• načítám...
1718
23.7.10 09:36

Fragol děkuji moc,taky věřím,že to tentokrát bude vše v pořádku.

• načítám...
2578
23.7.10 09:37

jo tak to já jsem ráda že nemám doma ještě jedno - nevim jak bych to zvládla - někdy jsem třeba unavená až tak, že nemůžu ani zvednou ruku nad hlavu :oops: fakt nekecám. Jen doufám že u druhého mimi ta unava nebude taková :think:

• načítám...
24837
23.7.10 09:39

Marketo, ale bude :lol: :wink:

• načítám...
1718
23.7.10 09:40

Odhodlala,ale nevím jestli to mám dobře,protože by se měl asi robrazit s každým mým příspěvkem nebo ne?

• načítám...
12982
23.7.10 09:43

Ahoj holky :mavam: Únava mě taky dost trápí, ale naštěstí jsem pořád doma, takže neni zas tak na obtíž. Horší je to s nevolností, sice ne :poblion: , ale možná by mi bylo líp :mrgreen:

Terezko problémy se stolicí mám taky. Vždycky jsem chodila pravidelně a teď to tak není ani náhodou, ale nebolí mě to. Zkus papat jogurty na zažívání. Mě bohužel trápí i nadýmání, takže jsem navíc jak balon a neustále mě bolí břicho :roll:

Jo a tady na S. Moravě vedro jak sviňa :lol: :lol:

• načítám...
24837
23.7.10 09:44

Myspulko, já ho vidím :wink: Nemáš vypnuté podpisy? A asi máš okopírované něco navíc, u metříku by neměly být vidět ty hranaté závotky a http://lilypie

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+