Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Marketa14 píše:
ahojky holčinyuž sjem tu pěkně dlouho nebyla
Holky chci se zeptat - jestli jste už některá ptali doktora jestli už poznat pohlaví mimíska- jsem někde četla, že už cca ve 12 až 13 týdnu se to dá poznat když miminko dobře leží ?? nevíte některá
díky
Marketko ja byla v pondeli na screeningu a rekly mi na 80 procent holcicku tak nevim ale asi to jde uz videt.
kkattty píše:
ahoj holciny jsem tady dlouho nebyla takze vas zdravim ,chtela jsem se zeptat zacinam ted 11tt a poboliva me v podbrisku jakoby takovy mirny tlak aobcas pichne, nekdy i vice vpravo ,mely jste to nebo mate to taky??, myslite ze je vse v púoradku?? dekuji.ja jdu na kontrolu ted az 30 ale byla pred tydnem a taky pridavam fotecku uz se tesim na 30 to uz pak budu vedet termin porodu!!.....fotak je ale focena mobilem takze nizka kvalita
Katty ja mela bolesti v podbrisku od zacatku tehu az ted me prestava bolet zacala jsem 12 tyden,brala jsem utrogestan celou dobu.nemusis mit strach ono mimi roste a roztahuje se deloha tak proto ty bolesti.
Ahoj holky, dlouho vás už tady sleduju
a ráda bych se mezi vás přidala
Pořád jsem byla přesvědčená, že mi ten termín vyjde na březen, ale mimčo si o tom myslí své ![]()
Začali jsme se snažit v únoru a v únoru máme termín, takže nám to krásně vyšlo do roka a do dne, jak se říká
Teď už jen, aby to mělo i ten dobrý konec, jak pro mě, tak pro vás všechny
![]()
Tak doufám, že mě mezi sebe ještě vezmete a rychle se zorientuju
![]()
Werusko, vítej
Mně se zase holky na Lednu smějí, že to bude opět Ledňátko
![]()
Fragola děkuji za přivítání
No tak leden je taky fajn, já si taky myslím, že to bude v březnu, ale nechám to rozhodnout toho prcka
![]()
Peti ahoj
Konečně jsem se odhodlala sem napsat
Tak nějak jsem čekala na tu druhou kontrolu, zda to bude ok ![]()
holky diky za odpovedi a vitam nove prichozi.......
jinak mam jeste dotaz jsem dnes asi 10+2 alepodle ms uz 10+5 a dnes me jaksi min boleji prsa je to normalni??, ja jsem hroznej plasan mela bych se prejmenovat!! ![]()
Katy podle me je to normalni, ze je ti kazdy den jinak. Ja treba o prsou vubec nevim. Porad cekam, kdy zacnou bolet, jak skoro vsichni popisuji a zatim nic ![]()
vis je to tezke po tom zamlklem tehu a jeste ted v meme okoli kolegyne z prace ktera sla na neschopenku drive o mesic ted o mimi prisla ve 13 tt prestalo bit
a druhe se zase nevyvinul ani plod,no je toho ted tolik ze ja se asi vice sleduju holky budete to se mnou mit asi tezke
nez budu tak v 20tt
30 jdu na kontrolu a konecen budu vedet termin porodu a dostanu prikazku uz se tesiiimm ![]()
ahojky
Weruška vítám Tě taky ![]()
Venku bude zase pařák, jsme byli už na procházce, páč jít pak to se mi fakt nechce ![]()
Ahoj holky,
Grepiku, jste nějací akční
Jsem se s dětma ven ještě nedohrabala
No, vyrazíme za chvilku, aspoň na chvilku ![]()
Kkatty, hele, nechci tě plašit, ale on tě třeba ani 20.tt neuklidní
Jsme toho názoru, že má člověk o prďolku strach jen co otěhotní a pak se to s člověkem veze celý život
To je má teorie ![]()
zdravím holky ![]()
také vítám novou těhulku a přeji hodně zdraví ![]()
jojo stím strachem je to na prd - ale je fakt že ho budeme mít pořád, takže je asi lepší na to nemyslet ![]()
Já se pro změnu zabavuji výběrem kočárků - čím více vybírám tím více se nemůžu rozhodnout ![]()
me se libi kocarek quinny je super ma to tocicí kolecko vepredu a brzdu na riditku.
Fragol
museli jsme na poštu a pak se mi fakt už nechce, tak jsme prubli rychlou procházku, menší trasu a hurá dom, M. došla dom a hurááá doma, tady je krásně…a teď už mě ven nikdo nedostane ![]()
Markét
no to bude taky zajímavé, já bych ráda prubla balerinu, já su holt na tu klasiku
Ahoj holky,
včera jsem tu sesmolila dlouhou odpověd´a pak se mi to smazalo, tak už jsem neměla sílu to znovu psát.
Nově příchozí taky vítám ![]()
A všem gratuluju k úspěšným kontrolám. ![]()
Kkattty já se taky bojím po tom ZT
ale co se dá dělat, musíme to zvládnout.
Holky máte krásné fotečky
já na ní mám takový rozmazaný flek
Obzvlášt´od Fragoly je krásná, takový človíček ![]()
Terezo co choroba, už je to dobrý?
Vlásky nějak neřeším, Štěpán je po nás obou, máme oba šedé oči a světle hnědé vlasy. Ale ted´se někde čenochům narodilo bílé blond dítě, četly jste to? ![]()
Pohlaví taky ne, hlavně at´je to zdravý ![]()
Mně je už trochu méně
a doufám, že už se to bude jenom lepšit.
Ted´mi končí rodičák a potřebovala bych na toho půl roku někam do práce
mněla jsem smlouvu na určito a ta skončila, takže jsem dost ve stresu.
Přežijte holky ty vedra a mějte se krásně ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat