Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
31
21.7.10 19:40
Marketa14 píše:
ahojky holčiny :mavam:už sjem tu pěkně dlouho nebyla :think:
Holky chci se zeptat - jestli jste už některá ptali doktora jestli už poznat pohlaví mimíska :think: - jsem někde četla, že už cca ve 12 až 13 týdnu se to dá poznat když miminko dobře leží ?? nevíte některá :kytka: díky

Marketko ja byla v pondeli na screeningu a rekly mi na 80 procent holcicku tak nevim ale asi to jde uz videt.

• načítám...
31
21.7.10 19:43
kkattty píše:
ahoj holciny jsem tady dlouho nebyla takze vas zdravim ,chtela jsem se zeptat zacinam ted 11tt a poboliva me v podbrisku jakoby takovy mirny tlak aobcas pichne, nekdy i vice vpravo ,mely jste to nebo mate to taky??, myslite ze je vse v púoradku?? dekuji.ja jdu na kontrolu ted az 30 ale byla pred tydnem a taky pridavam fotecku uz se tesim na 30 to uz pak budu vedet termin porodu!!.....fotak je ale focena mobilem takze nizka kvalita

Katty ja mela bolesti v podbrisku od zacatku tehu az ted me prestava bolet zacala jsem 12 tyden,brala jsem utrogestan celou dobu.nemusis mit strach ono mimi roste a roztahuje se deloha tak proto ty bolesti.

• načítám...
12982
21.7.10 19:46

Ahoj holky, dlouho vás už tady sleduju :oops: a ráda bych se mezi vás přidala 8-) Pořád jsem byla přesvědčená, že mi ten termín vyjde na březen, ale mimčo si o tom myslí své :mrgreen:
Začali jsme se snažit v únoru a v únoru máme termín, takže nám to krásně vyšlo do roka a do dne, jak se říká :lol: Teď už jen, aby to mělo i ten dobrý konec, jak pro mě, tak pro vás všechny :kytka: :kytka:

Tak doufám, že mě mezi sebe ještě vezmete a rychle se zorientuju :wink: :mavam:

• načítám...
24837
21.7.10 20:51

Werusko, vítej :-D :kytka: Mně se zase holky na Lednu smějí, že to bude opět Ledňátko :lol: :lol: :lol:

• načítám...
4395
21.7.10 20:57

Weru vitej :kytka:

• načítám...
12982
21.7.10 21:00

Fragola děkuji za přivítání :kytka: No tak leden je taky fajn, já si taky myslím, že to bude v březnu, ale nechám to rozhodnout toho prcka :lol: :mrgreen:

Peti ahoj :mavam: Konečně jsem se odhodlala sem napsat :mrgreen: Tak nějak jsem čekala na tu druhou kontrolu, zda to bude ok 8-)

• načítám...
3138
22.7.10 08:19

holky diky za odpovedi a vitam nove prichozi....... :dance: jinak mam jeste dotaz jsem dnes asi 10+2 alepodle ms uz 10+5 a dnes me jaksi min boleji prsa je to normalni??, ja jsem hroznej plasan mela bych se prejmenovat!! :lol:

• načítám...
4395
22.7.10 08:27

Katy podle me je to normalni, ze je ti kazdy den jinak. Ja treba o prsou vubec nevim. Porad cekam, kdy zacnou bolet, jak skoro vsichni popisuji a zatim nic :-)

• načítám...
3138
22.7.10 08:47

vis je to tezke po tom zamlklem tehu a jeste ted v meme okoli kolegyne z prace ktera sla na neschopenku drive o mesic ted o mimi prisla ve 13 tt prestalo bit :srdce: a druhe se zase nevyvinul ani plod,no je toho ted tolik ze ja se asi vice sleduju holky budete to se mnou mit asi tezke :dance: nez budu tak v 20tt :lol: :lol: 30 jdu na kontrolu a konecen budu vedet termin porodu a dostanu prikazku uz se tesiiimm :dance:

• načítám...
13837
22.7.10 08:52

ahojky

Weruška vítám Tě taky :kytka:

Venku bude zase pařák, jsme byli už na procházce, páč jít pak to se mi fakt nechce :mrgreen:

• načítám...
24837
22.7.10 09:27

Ahoj holky,

Grepiku, jste nějací akční :-D Jsem se s dětma ven ještě nedohrabala :oops: No, vyrazíme za chvilku, aspoň na chvilku :wink:

Kkatty, hele, nechci tě plašit, ale on tě třeba ani 20.tt neuklidní :zed: Jsme toho názoru, že má člověk o prďolku strach jen co otěhotní a pak se to s člověkem veze celý život :wink: To je má teorie 8-)

• načítám...
2578
22.7.10 09:41

zdravím holky :mavam:
také vítám novou těhulku a přeji hodně zdraví :kytka:

jojo stím strachem je to na prd - ale je fakt že ho budeme mít pořád, takže je asi lepší na to nemyslet :think:
Já se pro změnu zabavuji výběrem kočárků - čím více vybírám tím více se nemůžu rozhodnout :zed:

• načítám...
3138
22.7.10 09:45

me se libi kocarek quinny je super ma to tocicí kolecko vepredu a brzdu na riditku.

• načítám...
13837
22.7.10 09:45

Fragol :mrgreen: museli jsme na poštu a pak se mi fakt už nechce, tak jsme prubli rychlou procházku, menší trasu a hurá dom, M. došla dom a hurááá doma, tady je krásně…a teď už mě ven nikdo nedostane :mrgreen:

Markét :mrgreen: no to bude taky zajímavé, já bych ráda prubla balerinu, já su holt na tu klasiku

• načítám...
2185
22.7.10 10:23

Ahoj holky,

včera jsem tu sesmolila dlouhou odpověd´a pak se mi to smazalo, tak už jsem neměla sílu to znovu psát.
Nově příchozí taky vítám :mavam:
A všem gratuluju k úspěšným kontrolám. :dance:

Kkattty já se taky bojím po tom ZT :-? ale co se dá dělat, musíme to zvládnout.

Holky máte krásné fotečky :palec: já na ní mám takový rozmazaný flek :twisted: Obzvlášt´od Fragoly je krásná, takový človíček :srdce:

Terezo co choroba, už je to dobrý?

Vlásky nějak neřeším, Štěpán je po nás obou, máme oba šedé oči a světle hnědé vlasy. Ale ted´se někde čenochům narodilo bílé blond dítě, četly jste to? :lol:
Pohlaví taky ne, hlavně at´je to zdravý :wink:

Mně je už trochu méně :poblion: a doufám, že už se to bude jenom lepšit.
Ted´mi končí rodičák a potřebovala bych na toho půl roku někam do práce :-? mněla jsem smlouvu na určito a ta skončila, takže jsem dost ve stresu.
Přežijte holky ty vedra a mějte se krásně :srdce:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí