Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Potkánku to je mi líto, drž se a přeju at´to co nejdřív vyjde znovu ![]()
A je po bouřce ![]()
Potkánku, zítra držím pěsti, ať to všechno proběhne v pořádku… Mně přišlo nejhorší to čekání na revizi a pak další 2-3 dny poté
Držím pěsti, ať je vše OK a vy se budete moct snažit znova
![]()
holky dik,ono je uz tak velike ve dvanactem tydnu to u vas bude videt taky
tesim se na vase fotecky.
Pet9 gratuluji k vysledkum ![]()
Werusko at se brzy uzdravis,tohle nachlazeni je fakt priserny hlavne v takovem vedru a hlavne kdyz nemuzem nic brat ani atb ![]()
Marketko v jakem tydnu jsi?
Terez, ATB brát můžeš, penicilinová jsou OK a prckovi neublíží
Já jsem každý těhotenství brala min. jedny, ať už na virózu nebo na zánět močového měchýře ![]()
Potkanku i tak je to hrůza
Člověk sice něco vycítí, ale přesto pořád doufá, že je to jen blbý pocit … ![]()
Terezko - já si myslím, že to nachlazení mám především z klimatizace, naštěstí u mě stačí pár kapesníků a až tolik mě to netrápí. Ty seš na toma si hůř, tak se z toho brzo dostaň
![]()
Ahoj holky,tak když vidím jak Vás trápí ty vedra tak jsem ráda za to počasí co máme tady v Irsku.Máme tady kolem 15 stupňů,no léto nic moc,ale zase se dobře dýchá ![]()
Vítám nové těhulky a přeji zdravé miminka a všem k ultrazvukům a průkazkám gratuluji. ![]()
potkánku-to je mi moc líto co se ti přihodilo..snad tě to brzy přebolí a budeš se moci brzy snažit znova.
![]()
Terez nevím jestli jsi se ptala mě - jsem 12+2
Potkánek: moc držím palečky at je ti brzy lépe a můžete se zase snažit - to prý pomáhá nejvíce ![]()
dekuju moc za podporu
v sobotu jedem do jeseniku na dovcu tak to bude fajn a tak za pet mesicu to budem zkouset znova ![]()
Potkánku, ať se brzy podaří znovu, nevěš hlavu. Držim všechny palce
A užijte si dovču, hlavně si odpočiň a relaxuj.
Marketa14, jsme úplně stejně, koukám. Já taky 12plus2 ![]()
Nupko, taky jsem si dneska všimla, že 12+2 jsme tady ale 4
Pet, Kaspinka, Markéta, ty a moje maličkost ![]()
hi hi, to je super, ještě se tady pořádně neorientuju ![]()
Aspoň si můžeme sdělovat pocity navzájem:-)
Nupko, tak já mám dneska pocit, že asi pojdu
Už abych si šla lehnout ![]()
Dobre ranko ![]()
Fragola:fakt?to me rekly ze pry do pateho mesice by se atb brat nemely.a ja mam na penicilin alergii takze bych stejne musela brat asi neco jineho.no za tyden jdu k doktorovi tak se ho na to zeptam.
Werusko klimatizace je velice nebezpecna,ja diky bohu doma nemam jen vetrak a ten zapinam fakt jen kdyz je hodne teplo.
Marketko jo tebe sem se ptala,tak to jsme na stejno ja jsem dnes 12+3 to utika,pristi tyden v utery budem koncit treti mesic a zacinat ctvrty ![]()
Holky a co briska uz vam rostou? na me to jde uz trochu videt,vcera jsem posilala mamimce fotecku briska a rikala ze ho mam uz pekne ![]()
Jo taky jsem se vas chtela zeptat kdo z vas ma problemy chodit na wc nee na malou
ale vite stydim se to napsat.ja uz asi mesic mam velke problemy chodim jednou za tri dny a velice me to boli,pronajimadla neberu zadna nemelo by se,snazim se jist hodne ovoce ale i tak je to hrozne.
Dobré ráno
tak už se řadím mezi
, večer byl opravdu žůžový ![]()
Terez, problémy se stolicí nemám, chodím pravidelně, ale normální je u někoho že chodí aj 1 za 3 dny to chodí moje kamarádka, akorát jestli to hodně bolí tak bych asi řekla dr. aby se třeba nedělal hemeroid, některý bolí hodně, zíleží kde je, ale určitě bych to probrala s dr.
Ahoj holky!
Potkánku je mi strašně moc líto co se stalo ![]()
My včera byli na výletě v Chomutovském lesoparku a bylo to super.Večer a v noci jsme tu měli bouřku a dneska tu je zatím příjemně pod mrakem.Odpoledne se asi stavíme bď na chatě a nebo půjdeme s dětičkama do města.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat