Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Myspulko, přímo pod nadpisem diskuze je Zobrazovat podpisy, klikni na to ![]()
Lolly
malá s příchodem nového roku tj. hnedka 1.1.2010 si řekla asi dost, a po o spala od té doby všeho všudy asi tak 10× ![]()
Myspul neboj u druhého se taky dočkáš
Jen si to teď hezky užívej dokud čekáš první a určitě to dobře dopadne ![]()
Markét, já za sebe to mám u druhého zatím horší
a můžu říct, že jsem opravdu ráda za to, že mám tak hodnou a trpělivou berušku, mít neposedu co má kámoška, tak bych si to šla snad hodit
![]()
Ahoj holky, zdravím všechny. Já myslela, že když jsem 12+3, tak už jsem začala 4 měsíc a ty obávaný tři mám za sebou??? ![]()
Děkuji werusko, sakra a já už byla v klidu
No týden, se dá ještě zvládnout bez větších obav, snad
Ale když mám po středečních výsledcích a prohlídce a vše dopadlo ok, taky bych mihla být v klidu.tak zatím papa
ahoj holky, jich Moravy taky na padnutí
je sice pod mrakem, ale vzduch fakt ![]()
Potkanku, nevěš hlavu, zase brzy se k nám přidáš ![]()
Mě dneska jaksi bolí břicho tak snad se tam nic neděje ![]()
Ahoj děvčata, všechny vás zdravím ![]()
Potkanku, je mi to moc líto, myslím na tebe ![]()
Werusko a odkud jsi, že jsi ze s.moravy?
Jinak já jsem pořád jak praštěná pytlem, to počasí mě opravdu ubíjí. Zvracení mě stále ještě nepřešlo, sice z 8krát za den se to snížilo na 5 krát, ale i tak je to hnus. Už nevím, co si mám vymýšlet na jídlo, abych na to vůbec měla chuť ![]()
Kaspinko mě od večera taky bolí nějak podbříšek, snad se nám to tam jen roztahuje a není to nic špatného.
Radčo já jsem z Frýdku-Místku ![]()
Nebojte holky, určitě ta bolest bříška je v pořádku ![]()
Přidávám se k vám holky,taky mě pobolívá v podbříšku a myslím,že to nic vážnýho není pokud to nejsou křeče. Mimísek si dělá místo ![]()
Werusko, tak to máme od sebe kousíček, už jsme 3 z okolí NJ, tak to budeme moci taky dělat srazy jak holky z Brna nebo Prahy
Čekáš první miminko?
Já se taky přidávám,dneska mě dosti pobolívá podbřišek a občas tam i píchne,ale to je určitě OK.
Jinak my na západě čech máme zataženo,sem tam déšť a 25stupňů.
Radčo to je dobře, že i menšina S. Moravy se tu našla
Jo, jo, je to moje první, takže se neustále pozoruju a jsem přilepená na internetu, zda se mi neděje něco neobvyklého
![]()
Werusko, myslím, že takových je nás tu více ![]()
Už bych taky přívítala menší ochlazení, aspoň by se v noci dalo lépe spát.
Holky, taky vás to pořád nutí na malou a přitom nic moc nevyčuráte? Já v noci vstávám i každou hodinu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat