Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky, v první řadě vítám novou příchozí. A v druhé se s vámi podělím o včerejší prohlídce a výsledků z genetiky. Vše dopadlo na jedničku, mám z toho ohromnou radost, ještě mi dr přidala jeden den, takže jsem dnes 12+2. Trochu mě vyplašila, když delší dobu nemohla najít druhou ručičku, ale pak s úsměvem konstatovala, že se prcek drbe za ouškem
Tak sem byla v šoku, že už máme i ouška ![]()
Přijel mi šéf, zatím končim ![]()
Ahoj holky, díky za přivítání ![]()
To horko mě úplně zabíjí. Na druhou stranu jsem zase ráda, že jsem teprve na začátku a netahám se s nějakým obr pupkem, úplně ty holky lituju
Celkově mi to léto dává zabrat … když je takové horko tak se mi ani nic nechce, takže tu na mě akorát koukají resty ze všech stran
![]()
Jinak teda než se zorientuju a začnu si pamatovat která jste která, to bude ještě na dlouho
![]()
werus, z toho si nic nedělej, mám z toho ještě taky bordel
A kdybys viděla ten bordel u nás doma, myslím tu hromadu nevyžehlenýho prádla, tak budeš koukat. Taky se mi nic nechce, jsem strašně líná.
Jo holky, včera sem dostala konečně průkajdu
![]()
papa zatim
nupko tak to u vás to vypadá asi hodně podobně jako u nás
Jinak k průkajdě gratuluju, já ji taky dostala včera a jsem ráda, konečně to mám papírově, tu těhuli
![]()
Weruska - vítám
a gratuluji!
A taky chválím všechny UTZ fotečky, dnes jdu takyyyyy
!
ahoj holky, tady je zas krematorium
těším se na víkend na to brutální ochlazení ![]()
Ahoj holky, tak také vítám novou příchozí a gratuluji k dobrým výsledkům KO. U nás je taky vedro,ale nějak nám zalezlo sluníčko,možná sprchne.O víkendu má být skvěle teda spoň pro mě,žádný vedra a pondělí taky, jdu totiž na KO a asi bych to v tom vedru nedala.
Co se týká kočárku ten ještě neřeším,ale asík budu potřebovat nějakej teréní na ty naše poměry
Nejlepší by byla trojkombinace. Čeká mě také žehlení,ale až tak za půl hoďky,protože jsem se krásně napapkala a teď odpočívám. Měla jsem rybičku,panganius s bram. kaší a rajčatový salát. Mňam ![]()
Kaspinka píše:
ahoj holky, tady je zas krematoriumtěším se na víkend na to brutální ochlazení
Při životě mě drží pouze ta předpověď počasí
.
Tady je taky na padnutí, snad se ochladí, byla bych ráda. Jen teda předpověď že to má pokračovat aj v srpnu mě teda drásá ![]()
Werusko vitej
ja jsem tu taky nova na diskuzi.
Tessy diky za optani,je mi lepe ale ta ryma a kasel mi davaji jeste zabrat beru mucosolvan na hleny a snazim se vykaslavat co muzu a k tomu piju i pres to vedro hermankovy caj s medem tak tri salky denne se do toho fakt nutim,paralen uz neberu.
Vsem co maji kontrolu drzim moc pestiky
at je vse ok.holky ja vam sem taky hodim nejake fotecky z ultravuku jestli muzu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat