Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
88
22.7.10 11:07

Ahojky, v první řadě vítám novou příchozí. A v druhé se s vámi podělím o včerejší prohlídce a výsledků z genetiky. Vše dopadlo na jedničku, mám z toho ohromnou radost, ještě mi dr přidala jeden den, takže jsem dnes 12+2. Trochu mě vyplašila, když delší dobu nemohla najít druhou ručičku, ale pak s úsměvem konstatovala, že se prcek drbe za ouškem :lol: :lol: :lol: Tak sem byla v šoku, že už máme i ouška :lol:
Přijel mi šéf, zatím končim :cry:

• načítám...
12982
22.7.10 11:33

Ahoj holky, díky za přivítání :mavam:

To horko mě úplně zabíjí. Na druhou stranu jsem zase ráda, že jsem teprve na začátku a netahám se s nějakým obr pupkem, úplně ty holky lituju :roll: Celkově mi to léto dává zabrat … když je takové horko tak se mi ani nic nechce, takže tu na mě akorát koukají resty ze všech stran :-x :-?

Jinak teda než se zorientuju a začnu si pamatovat která jste která, to bude ještě na dlouho :mrgreen: :lol:

• načítám...
88
22.7.10 11:42

werus, z toho si nic nedělej, mám z toho ještě taky bordel :lol: A kdybys viděla ten bordel u nás doma, myslím tu hromadu nevyžehlenýho prádla, tak budeš koukat. Taky se mi nic nechce, jsem strašně líná.
Jo holky, včera sem dostala konečně průkajdu :lol: :lol:
papa zatim

• načítám...
12982
22.7.10 11:52

nupko tak to u vás to vypadá asi hodně podobně jako u nás :mrgreen: :lol: Jinak k průkajdě gratuluju, já ji taky dostala včera a jsem ráda, konečně to mám papírově, tu těhuli :mrgreen: :lol:

• načítám...
4354
22.7.10 11:52

Weruska - vítám :mavam: a gratuluji!

A taky chválím všechny UTZ fotečky, dnes jdu takyyyyy :dance: !

• načítám...
4354
22.7.10 11:54

Nupka - supééééér :palec: :pankac: !

• načítám...
12982
22.7.10 11:54

Žábo děkuji :mavam: Jinak teda dneska mnoho štěstí :kytka:

• načítám...
13837
22.7.10 11:58

Nupka gratuluji :pankac: :kytka:

to je samá kontrola :-P

• načítám...
13837
22.7.10 11:59

Žabi tak pěknou kontrolu a fotečku :wink:

• načítám...
12429
22.7.10 12:29

ahoj holky, tady je zas krematorium :poblion: těším se na víkend na to brutální ochlazení :dance:

• načítám...
1718
22.7.10 12:30

Ahoj holky, tak také vítám novou příchozí a gratuluji k dobrým výsledkům KO. U nás je taky vedro,ale nějak nám zalezlo sluníčko,možná sprchne.O víkendu má být skvěle teda spoň pro mě,žádný vedra a pondělí taky, jdu totiž na KO a asi bych to v tom vedru nedala.
Co se týká kočárku ten ještě neřeším,ale asík budu potřebovat nějakej teréní na ty naše poměry :-D Nejlepší by byla trojkombinace. Čeká mě také žehlení,ale až tak za půl hoďky,protože jsem se krásně napapkala a teď odpočívám. Měla jsem rybičku,panganius s bram. kaší a rajčatový salát. Mňam :lol:

• načítám...
4354
22.7.10 12:31
Kaspinka píše:
ahoj holky, tady je zas krematorium :poblion: těším se na víkend na to brutální ochlazení :dance:

Při životě mě drží pouze ta předpověď počasí :mrgreen: .

• načítám...
13837
22.7.10 12:43

Tady je taky na padnutí, snad se ochladí, byla bych ráda. Jen teda předpověď že to má pokračovat aj v srpnu mě teda drásá :poblion:

• načítám...
12429
22.7.10 13:18

V srpnu už neeeeeeeeeeeeeee :zed:

• načítám...
31
22.7.10 13:21

Werusko vitej :kytka: ja jsem tu taky nova na diskuzi.
Tessy diky za optani,je mi lepe ale ta ryma a kasel mi davaji jeste zabrat beru mucosolvan na hleny a snazim se vykaslavat co muzu a k tomu piju i pres to vedro hermankovy caj s medem tak tri salky denne se do toho fakt nutim,paralen uz neberu.
Vsem co maji kontrolu drzim moc pestiky :-) at je vse ok.holky ja vam sem taky hodim nejake fotecky z ultravuku jestli muzu :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+