Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
88
21.7.10 09:14

FRAGOL-díky za odpověď. Dneska mi neni zrovna nejlíp, pořád pocit na :poblion: , ale snažim se to ustát. Tak se zatim všechny mějte, písnu večer, jak dopadly výsledky.

• načítám...
1996
21.7.10 09:49

Ahoj holky!

Konečně trochu klidu.V poslední době nestíhám psát a jen jsem vás četla. :oops: Včera jsem byla u sestry abyli jsme na borůvkách tak jsem si právě upekla koláč a zítra se chystáme do Chomutova do ZOO.Holky bolí vás taky některou kostrč?Kolikrát je to taková bolest,že se to nedá vydržet.Včera jsem potřebovala vysadit malýho na židlu,abych ho mohla ostříhat a normálně mě to chytlo a nechla jsem s ním ani o milimetr. :-?

• načítám...
13837
21.7.10 10:23

ahojky těhulky

vítám Kikii a jak píše fragol, s velikostí se netrap :wink:

DP super zprávička :dance: :pankac:

Klaaaras to je mi líto, držím palečky aby mimouš byl v pořádku, ono se říká že v těhu se všechno většinou horší, já se bojím zimy, páč moje imunita je totál v p…a léčbu zahájit v těhu nemůžu. Tak držím palečky :wink: musíme věřit, že to bude dobré.

ŽÁ-BO Vendulce to moc sluší, byla krásná drůžička.

Fragol krásná fotečka :palec: :potlesk:

• načítám...
3138
21.7.10 11:35

ahoj holciny jsem tady dlouho nebyla takze vas zdravim ,chtela jsem se zeptat zacinam ted 11tt a poboliva me v podbrisku jakoby takovy mirny tlak aobcas pichne, nekdy i vice vpravo ,mely jste to nebo mate to taky??, myslite ze je vse v púoradku?? dekuji.ja jdu na kontrolu ted az 30 ale byla pred tydnem a taky pridavam fotecku uz se tesim na 30 to uz pak budu vedet termin porodu!!.....fotak je ale focena mobilem takze nizka kvalita

• načítám...
1718
21.7.10 12:53

Ahojky holky, tak dnes jsem celé dopoledne uklízela a prala.Prala za mě teda pračka,ale prádlo už jsem musela pověsit sama.Všude utřenej prach,ale teď mi ještě zbývá vysát a to se mi fakt už nechce,takže odpočívám a nechám to nejspíš na miláčkovi až příjde z práce. :-)
Jinak už se nemůžu dočkat pondělka,čeká mě kontrola a snad mi dr. udělá i UTZ a já budu mít klid,že je vše v pořádku.A taky bych moc chtěla fotečku, zavidím vám,že už máte obrázky svých drobečků a já ještě nic. Včera mě na večer začala strašně bolet hlava a vystřelovalo mi to nad levým okem a strašně zle mi dělalo světlo,takže jsem šla brzo spát,ale ta bolest byla nesnesitelná,nikdy před jsem nic takového nezažila. A dnes je mi fajn.

• načítám...
12429
21.7.10 13:03

ahoj holky tak tady je zas horko jak v krematoriu:(To jsem ještě dopo musela na úřady tak jsem si užila i MHD :poblion:

• načítám...
2578
21.7.10 13:34

ahojky holčiny :mavam:

už sjem tu pěkně dlouho nebyla :think:
Holky chci se zeptat - jestli jste už některá ptali doktora jestli už poznat pohlaví mimíska :think: - jsem někde četla, že už cca ve 12 až 13 týdnu se to dá poznat když miminko dobře leží ?? nevíte některá :kytka: díky

• načítám...
12429
21.7.10 13:40

ahoj Marky poznat by to teoreticky prý šlo, ale v téhle době jsou ještě genitálie holek i kluků stejně velké tak je to i pro dr dost sázka do loterie:)Takže i když bude miminko hezky ležet bude to spíš ještě odhad:)
Ale zeptám se taky :lol:

• načítám...
2578
21.7.10 13:45

Kass :mrgreen: tak to jsi mi udělala radost, že nejsem jediná nedočkavá - když já jsem hrozně zvědavá jestli se Lukymu splní to -že je to holka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
986
21.7.10 14:04

Ahoj holky-Kass a Markét-taky se hned na příštím ultrazvuku zeptám..asi ve 14tt..jsem nedočkavá jak vy..já bych zase klučíka i manžel,ale š´tastni budeme i za holčičku samozřejmě.. :mrgreen:
katty-ta bolest je prý normální jak se stále roztahuje děloha dvojnásobně…takže buď v klidu a nemyslí na to a užívej si to hezky a netrap se :palec:

• načítám...
24837
21.7.10 14:20

Holky, já si myslím, že odhalení pohlaví miminka je ve 12.tt vtyloženě tipovačka :wink: Záleží i na UZ a na x dalších věcech :wink:

Kkatty, to píchání a pobolívání je fakt v pořádku, ač se ti to třeba nezdá a máš strach, ale ono těhotenství je jedno velké pobolívání, dloubání a píchání v bříšku, zádech a bůh ví, kde ještě a bude se to se zvětšujícím bříškem zhoršovat :wink: Tím nechci stašit, jen, že to k tomu prostě patří :-D

Myspulko, mě vždycky v začátcích těhu chytají klasické migrény :roll: Brrr! Fakt hnus, ale hlavně, že jsi to zaspala :-) Taky mám dneska x praček :roll: Už se „těším“ na žehlení :wink:

• načítám...
13837
21.7.10 14:29

Taky si to myslím, že je to tipovačka, jen genetika ve 12 tt určí s přesností pohlaví, můj názor :wink:

• načítám...
12429
21.7.10 14:50

To pobolívání je fakt :zed: Co já, já bych to přežila ale manža hned volá záchranku jak se blbě zaksichtím :mrgreen: Každé píchnutí si musím napsat a zeptat se na to příští týden dr, bych se na to vyprdla ale jde se mnou :lol:

• načítám...
88
21.7.10 15:09

Katty- to píchání v podbříšku, nejvíce na pravé straně mám taky, každý den i několikrát, stačí i špatný pohyb, ktřeba kýchnutí, škytnutí, otočení v posteli apod. Ale je to normál, buď v klídku. :-)
S tím určením pohlaví si taky myslím, že jeto sázka do loterie, ale jsem taky strašně nedočkavá, přáli by jsme si chlapečka, ale i za holčičku budeme šťastný, asi jako každý rodič. Jak už sem dneska psala, ze chvilku mažu na výsledky genetiky, tak si držíme palce a určitě mi udělá i ultrazvuk, tak uvidím prcka :dance: :dance: dám vědět, jak jsme dopadli

• načítám...
24837
21.7.10 15:24

Nupko, přesně, jak píšeš, kýchnu, prudce vstanu z křesla a je vymalováno :wink:
Držím pěsti, ať dobře dopadnete :-D :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí