Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
FRAGOL-díky za odpověď. Dneska mi neni zrovna nejlíp, pořád pocit na
, ale snažim se to ustát. Tak se zatim všechny mějte, písnu večer, jak dopadly výsledky.
Ahoj holky!
Konečně trochu klidu.V poslední době nestíhám psát a jen jsem vás četla.
Včera jsem byla u sestry abyli jsme na borůvkách tak jsem si právě upekla koláč a zítra se chystáme do Chomutova do ZOO.Holky bolí vás taky některou kostrč?Kolikrát je to taková bolest,že se to nedá vydržet.Včera jsem potřebovala vysadit malýho na židlu,abych ho mohla ostříhat a normálně mě to chytlo a nechla jsem s ním ani o milimetr. ![]()
ahojky těhulky
vítám Kikii a jak píše fragol, s velikostí se netrap ![]()
DP super zprávička
![]()
Klaaaras to je mi líto, držím palečky aby mimouš byl v pořádku, ono se říká že v těhu se všechno většinou horší, já se bojím zimy, páč moje imunita je totál v p…a léčbu zahájit v těhu nemůžu. Tak držím palečky
musíme věřit, že to bude dobré.
ŽÁ-BO Vendulce to moc sluší, byla krásná drůžička.
Fragol krásná fotečka
![]()
ahoj holciny jsem tady dlouho nebyla takze vas zdravim ,chtela jsem se zeptat zacinam ted 11tt a poboliva me v podbrisku jakoby takovy mirny tlak aobcas pichne, nekdy i vice vpravo ,mely jste to nebo mate to taky??, myslite ze je vse v púoradku?? dekuji.ja jdu na kontrolu ted az 30 ale byla pred tydnem a taky pridavam fotecku uz se tesim na 30 to uz pak budu vedet termin porodu!!.....fotak je ale focena mobilem takze nizka kvalita
Ahojky holky, tak dnes jsem celé dopoledne uklízela a prala.Prala za mě teda pračka,ale prádlo už jsem musela pověsit sama.Všude utřenej prach,ale teď mi ještě zbývá vysát a to se mi fakt už nechce,takže odpočívám a nechám to nejspíš na miláčkovi až příjde z práce. ![]()
Jinak už se nemůžu dočkat pondělka,čeká mě kontrola a snad mi dr. udělá i UTZ a já budu mít klid,že je vše v pořádku.A taky bych moc chtěla fotečku, zavidím vám,že už máte obrázky svých drobečků a já ještě nic. Včera mě na večer začala strašně bolet hlava a vystřelovalo mi to nad levým okem a strašně zle mi dělalo světlo,takže jsem šla brzo spát,ale ta bolest byla nesnesitelná,nikdy před jsem nic takového nezažila. A dnes je mi fajn.
ahoj holky tak tady je zas horko jak v krematoriu:(To jsem ještě dopo musela na úřady tak jsem si užila i MHD ![]()
ahojky holčiny ![]()
už sjem tu pěkně dlouho nebyla ![]()
Holky chci se zeptat - jestli jste už některá ptali doktora jestli už poznat pohlaví mimíska
- jsem někde četla, že už cca ve 12 až 13 týdnu se to dá poznat když miminko dobře leží ?? nevíte některá
díky
ahoj Marky poznat by to teoreticky prý šlo, ale v téhle době jsou ještě genitálie holek i kluků stejně velké tak je to i pro dr dost sázka do loterie:)Takže i když bude miminko hezky ležet bude to spíš ještě odhad:)
Ale zeptám se taky ![]()
Kass
tak to jsi mi udělala radost, že nejsem jediná nedočkavá - když já jsem hrozně zvědavá jestli se Lukymu splní to -že je to holka
![]()
Ahoj holky-Kass a Markét-taky se hned na příštím ultrazvuku zeptám..asi ve 14tt..jsem nedočkavá jak vy..já bych zase klučíka i manžel,ale š´tastni budeme i za holčičku samozřejmě.. ![]()
katty-ta bolest je prý normální jak se stále roztahuje děloha dvojnásobně…takže buď v klidu a nemyslí na to a užívej si to hezky a netrap se ![]()
Holky, já si myslím, že odhalení pohlaví miminka je ve 12.tt vtyloženě tipovačka
Záleží i na UZ a na x dalších věcech ![]()
Kkatty, to píchání a pobolívání je fakt v pořádku, ač se ti to třeba nezdá a máš strach, ale ono těhotenství je jedno velké pobolívání, dloubání a píchání v bříšku, zádech a bůh ví, kde ještě a bude se to se zvětšujícím bříškem zhoršovat
Tím nechci stašit, jen, že to k tomu prostě patří ![]()
Myspulko, mě vždycky v začátcích těhu chytají klasické migrény
Brrr! Fakt hnus, ale hlavně, že jsi to zaspala
Taky mám dneska x praček
Už se „těším“ na žehlení ![]()
Taky si to myslím, že je to tipovačka, jen genetika ve 12 tt určí s přesností pohlaví, můj názor ![]()
To pobolívání je fakt
Co já, já bych to přežila ale manža hned volá záchranku jak se blbě zaksichtím
Každé píchnutí si musím napsat a zeptat se na to příští týden dr, bych se na to vyprdla ale jde se mnou ![]()
Katty- to píchání v podbříšku, nejvíce na pravé straně mám taky, každý den i několikrát, stačí i špatný pohyb, ktřeba kýchnutí, škytnutí, otočení v posteli apod. Ale je to normál, buď v klídku. ![]()
S tím určením pohlaví si taky myslím, že jeto sázka do loterie, ale jsem taky strašně nedočkavá, přáli by jsme si chlapečka, ale i za holčičku budeme šťastný, asi jako každý rodič. Jak už sem dneska psala, ze chvilku mažu na výsledky genetiky, tak si držíme palce a určitě mi udělá i ultrazvuk, tak uvidím prcka
dám vědět, jak jsme dopadli
Nupko, přesně, jak píšeš, kýchnu, prudce vstanu z křesla a je vymalováno ![]()
Držím pěsti, ať dobře dopadnete
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat