Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
31
19.7.10 08:05

Dobre ranko :-) a dekuji holky za privitani.Me je uplne hrozne,uz treti den bojuji s chripkou,beru jen paralen kazdy vecer jeden a kloktam na krk,ale ne a ne mi neco z toho pomoct takze dneska uz to budu muset zacit resit,odpoledne mame termin na ten ultrazvuk tak se poptam doktorky co muzu za leky.
je mi fakt uplne hrozne boli me celej clovek :-(

• načítám...
13837
19.7.10 08:44

ahojky

Terez a nezkoušela jsi homeopatika? Mně v prvním těhu hrozně rychle zabrali a v těhu se můžou :wink:

• načítám...
12429
19.7.10 09:02

ahoj holky tak já mám průkazku zadarmo ale fotka se platí 50Kč a video taky, ale to si nepamatuju.Řekla bych že tohle je na dr, protože pojišťovny tohle nehradí.
Jinak i na homeopatika bych si dala pozor, je potřeba mít opravdu zkušeného homeopata, protože jsou to zase jen byliny a ne všechny se v těhu můžou!!!

• načítám...
DP
462
19.7.10 09:38

Ahoj maminy.
Tak ja se konecne hlasim. Nechtela jsem driv, abych tady nevysilovala, tak az ted, kdyz uz je to lepsi. To me slavne spineni se ve ctvrtek vecer zmenilo v krvaceni, tak jsme jeli. Na UTZ nasli hematom, takze lezim v nemocnici. Ale uz zas jen mirne spinim, takze je to snad dobre znameni. Primarka mi na vizite rekla, ze udelaji ultrazvuk a dle vysledku bych mohla ve stredu domu. Coz je supr.
Prukazku, mi u prvniho mimca vystavili zadarmo, fotka se plati 50 Kc. Ted nevim, v patek mam jit ke svemu gyn. tak se to dozvim jak je to ted. Ale souhlasim, ze nekteri doktori na tehotnych pekne vydelavaji. A nejenom doktori. Prijde mi, ze se s nabidkami pro tehule uplne roztrhnul pytel a je hrozne tezke posoudit, kdyz cekate prvni dite a nevite, co vsechno absolvovat a co jsou vyhozene penize. Ja treba uz ted vim, ze predporodni kurz, ktery jsem si vybrala u prvniho ditete, byly vyhozene penize, vyslechla jsem si 3× dokola to co jsem si stejne nasla v knizkach a jeste me tam ta PA vydesila recmi jak to pry tady v nasi porodnici chodi a podobne. Nemela pravdu, chovali se ke me paradne, pani PA se asi snazila prodat sve sluzby jako doprovod k porodu. Takze holky prvorodicky, az na to prijde doba, premyslejte a nechodte do vseho, co se kde pro tehule nabizi.

• načítám...
24837
19.7.10 09:52

DP, krásně jsi to napsala :palec: Já jsem třeba těhotenským kurzem nedotčená a porodila jsem 8-)Ono je hezký něco nacvičovat, ale u porodu je to pak všechno tak jiný :nevim: Ale tím samo nechci odrazovat :-D
A koukej se nám dát do kupy :-D :kytka: A ať jsi brzo doma :-D

Terezo, uzdrav se :-D Jestli máš teplotu, tak Paralen klidně 3× denně, na krk je dobrý Bioparox :wink:

• načítám...
12429
19.7.10 09:59

DP tak ať jste brzy v pořádku a můžete zas být doma :kytka:

Co se porodních kurzů týká tak já určo půjdu.Potřebuju dopředu vědět co se bude dít a co s tím můžu dělat já, takže budu vybírat.

Takže holky Brňandy (nevím jeslti jsem to už nepsala:) ) máte kurz vybraný nebo vybíráte?

• načítám...
4395
19.7.10 10:17

DP snad budes brzo v poradku doma.
Co se tyka predporodnich kurzu, tak nad tim porad premyslim jestli jo nebo ne.

• načítám...
13837
19.7.10 10:19

DP tak hezky odpočívej a ať Tě brzy pustí domů :wink:

• načítám...
13837
19.7.10 10:20

Předporodní kurzy, já nepůjdu to vím.

• načítám...
1718
19.7.10 10:34

Ahojky holky, zdravím novou příchozí a gratuluji k miminku :mavam: :mavam:

Tak si tady čtu,že řešítě předporodní kurz.No já jsem rozhodlá,že nepůjdu. Už jednou jsem rodila normální cestou a myslím,že žádný kurz to nepopíše,tak dobře,jak to ve skutečnosti je. Porod u mě probíhal hladce a učit dýchat jsem se taky nemusela,přišlo to nějak samo.Mám toho spoustu nastudovanýho a dál čtu. A myslím,že to mi stači.Ale každá jsme jiná,možná kdybych bydlela v nějakém větším městě,tak by do něj chodila,ale dojíždět 25km se mi fakt nechce. :-)

• načítám...
3968
19.7.10 10:41

Ahoj holky :-D :-D :-D
tak Vás po dlouhé době zdraqvím. Vedra se mmnou pořádně mávala, bylo mi strašně špatně a já nemohla pomalu ani vylézt z postele :cert: od včerejška už je to trochu lupší.
Vítám nové příchozí a gratuluju k úspěšným kontrolám :-D
Jinak já jdu ve středu taky na ten screening, platit za to nebudu nic-vyšetření hradí pojišťovna :-) ale za každou fotečku z ultrazvuku chce po mně 200kč :cert: člověk si nevybere

• načítám...
1718
19.7.10 11:24

Holky,tak mě napadlo po kom bude mít ten náš prcek asi vlasy. Já mám přírodní špinavej blond a přítel světlejší hnědý. Myslíte,že může mít i tmavý vlasy? Moje mamka měla až skoro do černa a kudrnatý. My se sestrou jsme je zdědily po otci špinavej blond a rovný jako hřebíky i když mě se začaly v dospělosti trochu víc vlnit.Četla jsem si nějaký články a i tady na emiminu něco odědičnosti,že jsou i případy,že mimčo není podobné ani na jednoho z rodičů.Třeba dva hnědovlasý a dítě blonďák.Jsem z toho docela zmatená.

• načítám...
5542
19.7.10 11:34

Taky zdravím nově příchozí a gratuluji ke všem kontrolám.
DP ať už je vše v pořádku a pustí vás domů.
Holky co jste doma a nemáte zatím žádnou ratolest co celý den děláte? Jsem od minulého týdne doma protože nemůžu chodit do laborky a zatím se tu koušu nudou :-)
Jo a k tomu placení já zaplatila 50,– za vystavení neschopenky, což jsem taky ještě v životě neslyšela, ale když mi to sestra řekla zaplatila jsem a šla, pak jsem došla k závěru že to byl asi poplatek za neomezené vycházky :-)

• načítám...
1718
19.7.10 11:37

Já jsem doma,protože jsem skončila na úřadě práce. No rozhodně se nenudím. Máme velký dům a dvě zahrady. Sice nedělám žádné těžké práce,ale vždycky se něco najde. Jinak hodně čtu,protže mě zajímá astrologie a vše kolem ní. Takže se moc nenudím :-D

• načítám...
DP
462
19.7.10 11:40

Myspulko-s temi vlasky mimca jsem se pousmala, u nas je to presne ten pripad, kdy my oba jsme tmavovlasi ( ja si teda delam melir ) a mala je blondynecka s modryma ocima…takze je asi po sousedovi :-) Mrkni na foto.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+