Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Buď v klidu, já byla 10+6 na kontrole, teď v pondělí. a teprve v pondělí jsem tam volala, stejně by ses nedovolala oni mají 3 týdny dovolenou až 4.8 poprvé po dovči ordinují, a nejlepší je volat v pondělí dopoledne.
Stačí říct sestřicče, ať ti dá prospekty, jsou to dva letáky, je tam i kontakt.
Myslím že klidně po kontrole můžeš zavolat, záleží jaký máš týden, aby ti to vyšlo do toho 14.týdne. Mě to totiž vychází úplně taktak… ![]()
No tak to jsem zvědavá, kdy se tam objednám, když mají dovču.pochopila jsem, že jsem tam měla jít 27.7. Já ani pořádně nevím, v jakém týdnu přesně jsem. Podle Valeše bych měla být ted asi v 9tt a podle nemocnice v 10tt. Tak jsem zvědavá, co mi v úterý řekne.A dal ti fotečku z UTZ a průkajdu?
ahojky holky
fragol gratuluji ![]()
Doufám že všechny přežíváte v těchto vedrech. Já už su fakt hotová a chcu déšt, ale ne malej, chtělo by to pořádný slejvák trochu delší, tady sprchlo předevčírem jenom malilinko a vzduch stojí za nic.
ropuska7 píše:
Ano je to u Nového Jičína.
Gratuluji k dobrým výsledkům…
Já jdu 4.8. na ten scerining do Olomouce za 1400,–
Mělo by se předejít odběru plodové vody, je to nejdokonalejší metoda na zjištění vývojových vad, ale stejně tomu nevěřím,…
Já jdu na tu genetiku taky do Olomouce,ale mě můj gyn. dal doporučení a neříkali mi,že bych měla něco platit?! Když jsem byla podruhé těhu,taky jsem nic neplatila,když jsem tam byla. Sice těhu bylo zamlklé,ale i tak si myslím, že bych musela zaplatit. Jdeš do fakultky?
Tak průkazku mám, ale fotky si vezmu až 3D ultrazvuku, on ty fotky má za 100,–
Včera večer šílený slejvák v Ostravě,…Blýskalo se, a ty rány. Křižovatky trochu plavaly, tolik vody že nestíhaly ani kanalizace v obchodech, tak v hornbachu měli takové menší záplavy…
Ne ne to je soukromá poliknika, a zatím jsou na to jen dobré zprávy…Je to nejlepší klinika v okolí, a proto to taky stojí 1400,–
ropusko7, on jako nedá ani fotku zdarma? myslela jsem, že máš nárok na 3 UTZ tak i 3 fotky, to mě překvapilo teda. By mě zajímalo, jestli všechny holky u svých dr. za to platí. A na ten 3D utz jdeš kam?
Ahoj,tak jsem dostala odkaz na vasi diskuzi a rada bych se tu predstavila jako nova tehulka s terminem porodu 1.2.2011.Jsem 11+5 tt.A neco malo ke me jmenuji se Tereza je mi 29 let a s pritelem jsme se snazily o miminko pres dva roky,mam jen jeden pruchodny vejcovod ale i tak se nam zadarilo prirozenou cestou takze nase vymodlene miminko jje pro nas velky zazrak.Jinak ziju uz tri roky v recku muj pritel je taky rek
na podzim planujeme svatbu tady na radnici.tak to by bylo asi tak neco malo ke me,ale kdyby jste chtely klidne neco vedet tak se zeptejte
.Jsem doma od zacatku tehu nepracuji takze mam hooodne moc casu,jsem moc rada ze jsem nasla tuto diskuzi ![]()
** tereza80** vítám Tě a gratuluji.
Jinak zdravím do deštivé neděle, to je krásný vzdoušek ![]()
U mého dr. se neplatí za fotku, dává ji zdarma. Jinak od kamarádky dr. si nechává platit normálně za vystavení těhu knížky 100 kč, nevím přijde mi to prostě na hlavu…
Ahoj holky, zdravím při neděli ![]()
Terezo, tak jsi nás našla
Vítej a gratuluju ![]()
Grepiku, 100Kč za průkazku
Mám pocit, že někteří doktoři fakt neví, co si za co říct
Vždyť má přece povinnost průkajdu těhuli vystavit (to je asi za vypsanou propisku, né
), kurňa, to jsou kšefty ![]()
U nás byla včera bouřka jak hrom, lilo přes noc a dopoledne a je teda pěkná kosa
Myslela jsem, že zaprší a zase bude pěkně, jsou to teda pěkný šupy ![]()
3D utrazvuk jdeš ve 20.týdnu většinou ti krásně ukáže nožičky, ručičky a ksichtíky co mimi zrovna dělá.
Já na to byla v OV kvůli genetiky a podezření na dawnův syndrom.
Tak nevím jak to chodí normálně.
Obhajuje se tím, že je ten papír drahý a nikdo mu to neplatí, takže proto, první bylo 50,–, pak 80,– a teď mají na papíře(ceníku myslím 100,–) což mě celkem mrzí, protože od nikolky máme 4 ultrazvuky a mám to pěkně v albu schované… ![]()
Ale teď když jdu na ten ultrazvuk do Olmíku, tak půjdu ve 20 týdnu i tam na ultrazvuk.
adresa je www.petr-polak.cz kdyby jste se chtěla některá podívat.
U nás je taky hnusně, fučí pořádný vichr.Ale už neprší.
Vitám tě Terezko, blahopřejeme.
Ahoj holky.
Zdravim novou tehulku.
Me se teda doktor ani nepta a na kazde kontrole mi zatim dal alespon 3 fotky miminka a nic za to nechtel. Na tom prvnim byl teda jen cervik, ale ted uz vypada i jako clovek.
Jinak ja bych mela jit na ten screenining zitra, tak jsem zvedava. A taky mi doktor zatim podle UTZ nerikal termin, tak doufam, ze nepujdu moc brzo, protoze jsem si to zarizovala sama u jineho doktora.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat