Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tessy píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám ještě přidat? Dneska jsem byla poprvé na KO, kde byl fazůlek i se srdíčkem, dřív jsem se ani nikam nechtěla hlásit, protože v únoru jsem bohužel měla afetální ZT. Takže ted´se bojím, aby bylo vše O.K. Mám už tříletého raubíře, který mi dává zabrat. Momentálně je mi děsivě zle, neustále. Jen vejít do kuchyně znamená běžet pak na záchod. Přemýšlím jak to udělat, abychom neumřeli hlady
Nemůžu cítit vůbec nic. Doufám, že vám je všem líp.
Tessy
Ahojky,taky tě u nás vítám a gratuluji k mimi.
Bojíme se všechny,aby miminka byly v pořádku a je moc fajn,že se o tom strachu můžeme někomu vypovídat a navzájem se uklidňovat. Mě KO čeká 26.7. a neúprosně se to blíží,z jedné strany mám velkou radost a z druhé strašný strach,aby mimi bylo v pořádku. Nevolnosti mě taky trápily,teď už se objeví jen občas,ale v tomhle horku se mi pořád motá hlava.
vítám nově příchozí
to je sper.
Myspul my znát pohlaví nechtěli, ale dr. to viděl krásně v 16tt a ptal se mě, zda chcu znát pohlaví, ale my chtěli překvápko. A to hcceme aj teď:o)
Ještě mám dotázek, máte nějaké tušení,že byste mohly mít chlapečka či holčičku? Já v prvním těhu měla pocity,že čekám chlapečka,takovou intuici a také,že to byl chlapeček. No a teď cítím,že to bude holčička. jsem zvědavá jestli to cítím správně ![]()
Myspul, tak na tohle intuici fakt nemám
Vždycky tvrdím pravý opak
Zato manžel na to „má nos“, ten se sekl jen jednou, což z 5 pokusů není zas tak špatný
Tentokrát tvrdí, že to bude holčička, tak nevím, to se nám ještě nepovedlo, 2 holčičky po sobě
Ale upřímně je nám to fuk, hlavně, když budeme oba OK ![]()
Ja teda zadny tuseni nemam a je mi to uprimne jedno, nejak nemam predstavu co bych chtela radeji, ale prekvapko nechci ![]()
Já chci kluka a všichni říkají že to tak bude ale spíš proto že v rodině jsou všude samí holky:)
Hlavně je to hodnej broučínek, protože maminku nezlobí ![]()
Děkuju za přivítání ![]()
Mně se u prvního intuice vyplnila, ted´ka nevím ![]()
Fragol obdivuju tvoji domácí školku, musíte mít doma opravdu veselo ![]()
Ahoj holky, všechny vás zdravím
Před chvíli jsem se vrátila z mini dovči, byla jsem na Šumavě, sice 7hodinová cesta byla náročná, ale stálo to za to, aspoň jsem si pořádně odpočinula, téměř celou dobu jsem tam prospala, ale vůbec mi to nevadilo, protože i změna postele byla příjemná změna
Doufala jsem, že jsem aspoň něco přibrala, ale nic
Pořád je mi špatně a
, ale uklidňuje mě představa, že by to po 3 měsících mělo přestat ![]()
Jinak vám blahopřeji k úpěšným kontrolám a vítám nové příchozí ![]()
Ahojte, tak my dneska příjemně zmokly, přehnala se tady bouřka a pořádný vítr. Ale už je zase nedýchatelno…
26,7 máme doma a i venku je stejná teplota.
Zítra se chystáme za kámoškou má měsíc starého klučíka.
Taky doufám že to bude kluk jako buk…Aby nám mohl pomáhat na baráku, neříkám že nikolka nepomáhá. Seče se mnou trávu, poklízí králiky, hrabe, no prostě vše co jí baví…
Taky bych brala jen tak lenošit, ale v srpnu si to pořádně užijem já, manžel a nikolka a prďolka v bříšku.
ropusko7
všimla jsem si, že jsi z Vražného, je to to u Nového Jičína nebo někde jinde?
ahoj holky. Zítra jdu na kontrolu, tak se těším i bojím…
doufám že bude vše jak má být…
Gratuluji k úspěšným KO, potvrzeným těhu i nově příchozím…
Jinak je mi pořád dobře, neustále jím - mám hlad a břicho se mi pěkně nafukuje…
Uvažuju, jestli z jídla, nebo mimíska…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat