Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
DP
462
20.7.10 09:27

Ahoj devcata,
jsem zrovna po vysetreni ultrazvukem a musela jsem utirat slzy jak me to dojalo. Hematom uz videt nebyl, takze pokud do zitrka nezakrvacim, pujdu domu. Mimi ma uz 4.5 cm, srdicko bije o zavod a cele sebou pekne sije. Pani doktorka byla tak hodna ze mi udelala i fotecku. Jsou tady bezvadni. At si kdo chce na prerovskou nemocnici nadava, ale na gynde a porodnim jsou uzasni.
Vitam novou tehulku.
Paralen-myslim ze paralen je ok, ja treba v 5 tydnu chytla anginu a musela jsem brat ATB, sice specialni pro tehule, ale myslim, ze ve srovnani s paralenem je to vetsi svinstvo. Takze Kaspi neboj se, myslim ze miminku neublizis. Jinak jestli muzu doporucit na bolavy krk jsou pro tehu vyborne pastilky Propolki.

• načítám...
24837
20.7.10 09:31

DP, tak to jsou super zprávy :-D Tak šup šup domů :-)

• načítám...
DP
462
20.7.10 09:41

Fragolo, vis co by me zajimalo? Jak jste to doma resili s kocarkem, kdyz mate ty deti tak rychle od sebe? Mate jich nekolik nebo jste si poridili pro ty nejmensi tandem kocarek?

• načítám...
24837
20.7.10 09:50

DP, samo máme tandem 8-) Víc kočárků by mi bylo na nic, když jsem s dětma od rána do večera sama doma :wink:

• načítám...
986
20.7.10 09:53

Ahoj holky,od mého prvního ultrazvuku pořád přemýšlím nad jednou věcí..podle poslední ms jsem byla v 9plus5 a na ultrazvuku bylo 8plus5 a v závorce bylo napsáno plus/mínus 5 dní,a když jsem se ptala doktorky jestli je velikost dobrá,tak se mě zeptala jen jestli mám pravidelnou ms a pak řekla,že je to o.k..no nevím,stále nad tím přemýšlím..mohla jsem mít pozdější ovulaci,ale pořád mě to trápí jestli se miminko vyvíjí jako má.Vše bylo o.k a srdíčko krásně bilo..jen mě ten rozdíl děsí..nemáte někdo zkušenost? :nevim:jinak ten její ultrazvuk je dost zastaralý tak je to možná i tém měřením :nevim:

• načítám...
986
20.7.10 09:54

Holky je tady někdo z Ostravy?Já sice žiju v Irsku momentálně,ale jsem z Ovy a v listopadu se vracíme domů :dance:

• načítám...
Klaaaras
20.7.10 09:57

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebylo, ty vedra jsou pro mě hrozný a taky teď nemám net pořád doma…
Vítám nově příchozí a gratuluju všem k dobrým zprávám :-)
Já jsem byla včera v Praze na revmatologii kde se léčim s mojí blbou nemocí a bohužel to nedopadlo tak jak bych chtěla…přes rok jsem měla nemoc v klidu a včera mi dr.řekla, že se to zhoršilo, okamžitě mi musela nasadit kortikoidy a hromadu vitámínů, což není pro mimčo zrovna ideální, hlavně teda ty kortikoidy :-( No a za 14 dní musim do Podolí na vyšetření, jestli nemá miminko kvůli tý nemoci vrozenou srdeční vadu, tak jsem na to zvědavá, hrozně se bojim, ale snad to dobře dopadne… :cry:

• Upravit
24837
20.7.10 09:57

Kikii, s tou velikostí se netrap :-D Mně to taky nikdy nějak extra nevycházelo :wink: Je srdíčko, tak neblázni, užívej si to a buď v pohodě :-D

• načítám...
24837
20.7.10 09:59

Kláro, tak to moc držím pěsti, ať to s prckem dobře dopadne :-D :kytka:

• načítám...
986
20.7.10 10:00

fragola-opravdu?Tak to jsi mě uklidnila,protože vidím,že máš krásných 5 dětí :lol:

• načítám...
14
20.7.10 11:17

Ahoj holky,
dlouho jsem tu nebyla, tak se teď snažím dočítat diskuzi. Absolvovala jsem takovou něco jako dovolenou v Německu a na Šumavě a bylo to moc fajn. Unikla jsem jisté smrti vedrem, jelikož tady v Praze bydlíme v bytě pod střechou a to je pak něco..
Dobrá zpráva je, že už mi není tak špatně jako dřív. Teď je to jen třeba jednou denně hodinu, kdežto předtím to bylo neustále. Jsem v 10 tt, takže doufám, že se to bude ještě zlepšovat :-)
Psaly jste tu o NT screeningu, já na něj jdu příští týden ve středu, tak mi držte palce, aby bylo všechno v pořádku. U svého doktora jsem si to vyžádala, sám mi nic nenabídnul a četla jsem na netu, že obecně se doktorům moc nechce tam bez důvodu posílat, tak se tomu vzpouzí. Můj doktor byla naštěstí ochotný. Nicméně myslím, že ten NT screening je nejlepší možnost, triple testy prý vycházejí dost často falešně pozitivní a pak se musí na plodovku a představa, že se budu nervovat a trápit falešnýma výsledkama a pak strach, že po odběru vody potratím…no, tak jsem si řekla, že ty triple testy odmítnu a půjdu místo toho na NT screening, je prý i mnohem spolehlivější. Jenom mě napadá, co bych dělala, kdyby výsledky nedopadly dobře.. Vůbec si to nechci připouštět, ale musím na to myslet…

• načítám...
4354
20.7.10 12:11

Nazdárek děvčátka,

pár dnů jsem se sem nedostala a zase jste toho sepsaly… :roll: Teď jsem přečetla jen poslední stranu, ale snad se mi podaří dočíst zpětně vše, abych mohla reagovat konkrétně.

Zatím tedy jen moc gratuluji DP k vyšetření, vítám Kikii a Klaaaras držím všechny pěsti, co doma máme, aby bylo mimi v pořádku a Tvá nemoc se zlepšila :hug: !

My jsme byli v sobotu na svatbě mojí kamarádky, šla jsem za svědka, Vendulka za družičku a manžel natáčel, takže jsme měli všichni důležité úkoly :mrgreen: . Nejvíc jsem se bála, abych obřad ustála - bylo to venku na nádvoří, nikde žádný stín, 36´C, nedýchatelno… Ale jsem holka šikovná :wink: . Den předtím jsem totiž málem omdlela v buse, rozdýchala jsem to jen silou vůle, páč jsem měla Vendy sebou, jinak bych asi už dávno ležela… Jsem ráda, že se trošku ochladilo, je mi o mnoho líp, jen mě děsí, že to tady bude za chvilku zpět :twisted: .
No a naše malá družička byla strašně šikovná, všemi obdivovaná a obletovaná a my na ni tááááák hrdí… :oops: :lol: Vkládám fotečku.

No a mě čeká NT ve čtvrtek, resp. jen UTZ, krev mi už brali minulé pondělí a teď by měly být výsledky, tak se na jednu stranu strašně těším, na druhou mám logicky strach, aby bylo vše OK, ale tak nějak věřím, že bude :-D .

Zatím pa…

• načítám...
1718
20.7.10 12:29

Ahojky holky, tak dneska ráno mě probudila mamka s tím,že jí je strašně špatně. No když sem jí viděla,tak jsem si myslela,že se vyvrátím taky.Ale všechno jsme ustály,zašly k dr. a mamka má zablokovaný celý levý bok a skřípnutý sedací sval. Musí chodit na injekce. Tak to snad bude v pořádku. Jinak jsem se dnes v noci probudila ve dvě hodiny,měla jsem žízeň a když jsem si rozsvítila lampičku,tak vedle postela na zdi seděl pavouk a já v tom rozespání automaticky vstala vzala papuč a zamáčkla ho :lol: Musím se tomu smát,protože jindy bych to neudělala mám z pavouků fóbii a ze spousty brouku,komárů atd.

• načítám...
24837
20.7.10 12:38

Holky, já vám sem toho naše mrňouska musím lupnout :-P

• načítám...
1718
20.7.10 12:41

jejda,to je drobeček. Moc krásný,gratuluji,já už se taky moc těším na fotečku. Jdu příští pondělí na kontrolu a budu 10tplus3. Myslíte,že mi můj gyn udělá UTZ? Já bych moc chtěla,protože chci vědět jestli je vše v pořádku.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+