Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ŽÁ-BO, malá je kouzelná
A jste šikulky, že jste to všechno zvládly ![]()
Myspulko, já se začínám taky zocelovat
Jak bych dřív kvůli pavoukovi řvala, že bych druhý den nemohla mluvit, tak teď ho zabiju, ani hlásku nevydám, hlavně abych nezbudila děti
Ať je mamce i tobě brzo líp
![]()
Tak to já holky pavouky a vosy a včely teda nedávám.Doufám, že až budu „víc“ těhotná že mě nechají na pokoji, protože jinak z toho leknutí porodím ![]()
Ahoj holky, ja byla dnes na UZ kvuli tomu screeningu a doktor mi rekl, ze tam nic zavadneho nevidel, tak ted uz jen pockam na krev, coz by melo byt do konce tydne.
Zabo mala je kouzelna.
Klarko preju ti aby bylo vse v poradku a ta tvoje nemoc ti nezabranila mit zdrave miminko.
Ja pavouky teda taky nemusim, jsem schopna i v noci vzbudit manzela.
Tak já a pavouci, když jsem byla mladší a viděla hajzlového pavouka na záchodě, tak jsem ječela jako blázen. A teď jakákoliv havěť je přímo a neomyslně zabita mnou nebo NIkčou. A včely, no my máme 7 rojů, takže včely neřeším i když jsem na ně docela hodně alergická.
Já jdu na ten screnning 4.8. do olmíku, tak snad dostanu nějakou fotečku,…
ať se můžu taky chlubit.
Všem co mají nějaké zdravotní problémy přejeme brzké uzdravení, aby jste se toho co nejrychleji zbavily, my zatím odoláváme a jsme zdraví.
Venku je příjemných 24,4stupňů.
Ahoj holky, chci se zeptat, nevíte jak je to správně, pokud jsem dnes 11+6 tak jsem v 11tt nebo ve 12tt, i když až zítra budu ve 12tt a ve čtvrtek 12+1 tak se to bere pořád jako 12tt? Nevím, jestli jsem to napsala dost srozumitelně ![]()
No každopádně jdu zítra na výsledky genetiky a UT, ale až v půl pátý, to nevim, jak to v práci vydržim, už dnes nemyslím na nic jinýho. Ale snad tam bude
naše a vše bude ok.
Jinak taky vítám nové kecandy
![]()
Snad nám to tady rychle uteče a brzy se budeme těšit z mimísek
![]()
Zatím se mějte.
Nupko, 11+6 jsi ve 12.tt, zítra ho uknočíš a 12+1 už budeš ve 13.tt
Zítra držím pěsti, ať jsou výsledky v pořádku ![]()
Ahojky,jo kontrola dopadla dobře,sice dr. nic moc neřekl, ale beru to tak, že je to v pořádku. Mám i fotečku a průkajdu
Do Olmíku jdu teda 12.8., snad to nebude pozdě, budu 13+3 (teda doufám, pořád vycházíme z toho, co dr. naměřil před měsícem na UTZ, dneska mimčo nepřeměřoval
)
Jinak dneska mám hrozně spací den,pořád spím ![]()
Vítám novou příchozí ![]()
pokud to tak počítá, tak ti to taky vychází tak tak 14týden.Dovolala jses tam?
Platila jsi za fotku?
Taky mám pořád chaos jaký týden mám, tak vycházím z toho že jsem 12. Takže screnning mi výjde tak tak.
ropusko7, objednala mě tam sestřička, volala na nějaké soukromé číslo.Jo, platila jsem za fotku 100. Tak musíme doufat, že nám to do toho 14.týdne vyjde.
No to snad vyjde, já počkám na ten olmík, jestli tam mi nedají fotku,…už se těším, ale pochybnosti trošku mám.
A pak hned 9.8. jdu na kontrolu k dr.
Tak co jsem pochopila z těch webových stránek, tak se za fotku taky platí 100. Já si nechám nahrát i DVD, to stojí 250, protože přítel se mnou nemůže jet, tak at to aspon vidí takhle.Taky se těším a zároveň bojím, jak to všechno dopadne.
Ropusko7, ještě jsem ti chtěla říct, jak máš tu fotku v ikonce s dcerkou, tak vypadá úplně stejně jako já, když jsem byla malá, ukazovala jsem to mamce a ta nemohla uvěřit, že existuje taková podoba ![]()
Děkujeme, někdy člověk vidí podoby a ani tomu nechce věřit.
Chytrá je po mě a krásná po tatínkovi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat