Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jojo tak u nás je také pěkné vedro ![]()
jinak já bych vždycky po obědě potřebovala tak hodku na odpočinek
jsem vždycky hotová a nemůžu ani makat
(teda né že by se mi chtělo
)
tohle je posledni fotka ze screningu.je to trochu rozmazane protoze to bylo dost zblizka
A pridavam se k vam, ze nechci zadny vedro, uz je to nesnesitelny.
Terezko ahoj
Moc hezká fotečka
Koukám, že si taky nemocná, mě nachlazení postihlo minulý týden a ještě teď s tím bojuju. Na druhou stranu toho využívám, protože ještě nikdo moc neví, že jsem těhotná, tak všem říkám, že beru antibiotika a proto nepiju
![]()
Mě teda to horko taky zabíjí, naštěstí do práce nechodím, to bych umřela
Ale o víkendu máme mít oslavy a to ochlazení se mi tam taky moc nehodí, abych nebyla nachlazená ještě víc, když budem sedět venku do noci
![]()
Terezko: jé to už je fakt veliké. Já jse moc zvědavá na naše, jdu na kontrolu 26tého a když jsem ho viděla minule tak skoro nic vidět nebylo ![]()
Holky tak mam vysledek screeningu a je negativni, takze jsem se trochu uklidnila a jsem stastna ![]()
Tak další gartulace k úspěšným kontrolám (dnešním)
![]()
Terezo to je fajn že je to už lepší a mimi je teda fakt už pěkně velké ![]()
Zataženo a bouří huráá
Nupko, gratulace k výsledkům
![]()
Myšpulko, na manželovo přání jsem dneska vařiula též pangase a brambory, ale nevím proč, já se v těhotenství nemůžu na rybu ani podívat
Fakt se mi z ní dělá děsně blbě, ryby moc ráda, ale jako těhule neee ![]()
Pet, moc gratuluju k výsledkům
![]()
Terez, pěkná fotka ![]()
Já jsu na UZ v pondělí, tak jsem celkem natěšená, jen zase hlodá červík, co kdyby se tam něco našlo ![]()
A budu za provokatéra, ale mně to vedro až tak neva
Jen pozoruju, že je mi trochu hůř a poslední dny i víc blbě od žaludku
Dneska jsem zase
jak alík ![]()
ahojkz devcata
tak vam vsem gratuluji k miminkam a k dobrym zpravickam.
a ja se s vami loucim, dnes jsem si sla pro legitku a krasne mi ji vypsali dali darkz brozurky pak jsem sla na ultrazvuk a zjistili zamkli tehu. tak sem vse vratila a zejtra jdu na revizy.
tak vam preju stastny tehu a vse nejlepsi
HOLKY BUDTE NA SEBE MOOOC OPATRNY HLAVNE V TOMHLE POCASI DR TO SVADI NA TY VEDRA ![]()
Gratuluji k úspěšným kontrolám ![]()
Potkánku to je mi moc líto
drž se ![]()
tessy tu bouřku ti závidím …
potkánku to je mi moc líto
A ty jsi měla nějaké problémy, cítila ses nějak jinak? promiň, nemám šanci dočíst všechno, co jte napsaly
![]()
DEKUJU
PRAVJE ZE PROBLEMY SEM NEMELA. SPATNE MI NEBYLO PRSA MI NAROSTLI ALE BYLO TO PROSTE JINY ASI JAKO ZENSKA TO VYCEJTI. JA SEM TO TUSILA , ANI SEM NEKRVACELA, PROSTE VSE JAK MA BYT ALE PRECI JINY . PRESTALO SE TO VYVIJET TAK V SEDMIM TYDNU. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat