Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2578
22.7.10 13:34

jojo tak u nás je také pěkné vedro :-?
jinak já bych vždycky po obědě potřebovala tak hodku na odpočinek :think: jsem vždycky hotová a nemůžu ani makat :nevim: (teda né že by se mi chtělo :mrgreen: )

• načítám...
31
22.7.10 13:44

tohle je posledni fotka ze screningu.je to trochu rozmazane protoze to bylo dost zblizka

• načítám...
4395
22.7.10 13:53

Terez to uz mas taky pekne velky mimi.

• načítám...
4395
22.7.10 13:54

A pridavam se k vam, ze nechci zadny vedro, uz je to nesnesitelny.

• načítám...
12982
22.7.10 13:55

Terezko ahoj :mavam: Moc hezká fotečka :potlesk: Koukám, že si taky nemocná, mě nachlazení postihlo minulý týden a ještě teď s tím bojuju. Na druhou stranu toho využívám, protože ještě nikdo moc neví, že jsem těhotná, tak všem říkám, že beru antibiotika a proto nepiju :mrgreen: :lol:

Mě teda to horko taky zabíjí, naštěstí do práce nechodím, to bych umřela :oops: Ale o víkendu máme mít oslavy a to ochlazení se mi tam taky moc nehodí, abych nebyla nachlazená ještě víc, když budem sedět venku do noci :roll: :zed:

• načítám...
2578
22.7.10 14:38

Terezko: jé to už je fakt veliké. Já jse moc zvědavá na naše, jdu na kontrolu 26tého a když jsem ho viděla minule tak skoro nic vidět nebylo :think:

• načítám...
4395
22.7.10 14:41

Holky tak mam vysledek screeningu a je negativni, takze jsem se trochu uklidnila a jsem stastna :lol:

• načítám...
2185
22.7.10 15:12

Tak další gartulace k úspěšným kontrolám (dnešním) :-D :dance:

Terezo to je fajn že je to už lepší a mimi je teda fakt už pěkně velké :-D

Zataženo a bouří huráá

• načítám...
24837
22.7.10 15:13

Nupko, gratulace k výsledkům :-D :kytka:

Myšpulko, na manželovo přání jsem dneska vařiula též pangase a brambory, ale nevím proč, já se v těhotenství nemůžu na rybu ani podívat :roll: Fakt se mi z ní dělá děsně blbě, ryby moc ráda, ale jako těhule neee :wink:

Pet, moc gratuluju k výsledkům :-D :kytka:

Terez, pěkná fotka :-D

Já jsu na UZ v pondělí, tak jsem celkem natěšená, jen zase hlodá červík, co kdyby se tam něco našlo :roll:

A budu za provokatéra, ale mně to vedro až tak neva :wink: Jen pozoruju, že je mi trochu hůř a poslední dny i víc blbě od žaludku :roll: Dneska jsem zase :poblion: jak alík :zed:

• načítám...
24837
22.7.10 15:14

A marodi, uzdravte se :-D :kytka:

• načítám...
4986
22.7.10 15:40

ahojkz devcata :srdce: tak vam vsem gratuluji k miminkam a k dobrym zpravickam. :kytka: a ja se s vami loucim, dnes jsem si sla pro legitku a krasne mi ji vypsali dali darkz brozurky pak jsem sla na ultrazvuk a zjistili zamkli tehu. tak sem vse vratila a zejtra jdu na revizy. :-( :-( :-( :-( :-( tak vam preju stastny tehu a vse nejlepsi :srdce: HOLKY BUDTE NA SEBE MOOOC OPATRNY HLAVNE V TOMHLE POCASI DR TO SVADI NA TY VEDRA :cry:

• načítám...
13837
22.7.10 15:44

Gratuluji k úspěšným kontrolám :kytka:

Potkánku to je mi moc líto :cry: drž se :hug:

• načítám...
12982
22.7.10 15:45

tessy tu bouřku ti závidím …

potkánku to je mi moc líto :roll: A ty jsi měla nějaké problémy, cítila ses nějak jinak? promiň, nemám šanci dočíst všechno, co jte napsaly :roll: :-(

• načítám...
24837
22.7.10 15:46

Potkánku, tak to mě moc mrzí, holka, drž se :hug:

• načítám...
4986
22.7.10 15:50

DEKUJU :nevim: PRAVJE ZE PROBLEMY SEM NEMELA. SPATNE MI NEBYLO PRSA MI NAROSTLI ALE BYLO TO PROSTE JINY ASI JAKO ZENSKA TO VYCEJTI. JA SEM TO TUSILA , ANI SEM NEKRVACELA, PROSTE VSE JAK MA BYT ALE PRECI JINY . PRESTALO SE TO VYVIJET TAK V SEDMIM TYDNU. :-(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+