Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já teď taky můžu skoro všechno ale nesmím se přežrat
Ale já jsem nikdy velký žrout nebyla takže jím pořád stejně.Kila taky moc neřeším, ono to pak nějak půjde ![]()
holky ja zacala dopoledne spinit zniceho nic tak jsem hned volala k doktorovi a ten me rekl at prijdu ze se na me podiva,diky bohu mala je v poradku pekne si tam zas tancovala
rikal ze pry to spineni je od placenty ma tam na ni nejaky odtep maly ale to pry se neudelalo ted ale uz na zacatku tehu,no tak musim zas zacit brat utrogestan tri denne na dva tydny a pak se uvidi,se z toho fakt zblaznim ![]()
aspon ze me nikde nic neboli.jo a podle ultrazvuku jsem o tyden vice takze 13+3 tak ja oficialne zacala ctvrty mesic dneska
a termin porodu me vychazi na 25 ledna,ale ja nepujdu mezi lednacky pekne zustanu u vas me se tu libi
a vam to urcite vadit nebude nebo ![]()
market jojo mala je desne zvidava a hlavne si hned vsechno pamatuje, potvurka, ale je s ni legrace
holky, co chodite do prace - moc vas lituju, ja si neuveritelne uzivam, kdyz jdu po obede uspavat malyho, schrupnu si vzdy chvili s nim a desne mi to pomaha, ale taky si zive pamatuju, jak jsem s prvnim bojovala s klimbajici hlavou v praci, ty mikrospanky ![]()
Kass: já si taky nakoupila meloun a pěkně domů - ten taky můžem a celkem velké množství
![]()
Terez: jasan jen tady pěkně s náma zůstaň, já mám totiž takový pocit že nás co budou mít termín na konec ledna bude víc a možná i já. Podle mého výpočtu mám začátek unora - tak uvidím jak mi to zpočítá DR jestě mi to zatím neříkal ![]()
terez, jasne ze nikam jinam nechod
ja teda mam vzdy mimi o neco mladsi, ale tys pekne poskocila
ono stejne, nekdo z nas bude prenaset, nekdo rodit driv, takze unor je stejne jen orientacni, urcite nakonec nebudes jedina, kdo bude lednovej ![]()
Dahli: jojo takhle přesně vypadám já v práci tak celou hodku po obědě
![]()
Hrozně mě ta klávesnice přihatuje
a pak po práci musím necelý kilák pěšky dom ---a to je moje konečná
![]()
my máme termín po dr. 5.2. ale to je taky dost blízko k lednu ![]()
Marky tak jdu domů pěšky, sice skoro pořád z kopce ale vždycky se plížím kolem baráků jako zloděj abych šla ve stínu ![]()
| Leníííkkk | 17.01.2010 | Lenka | 27 let | vdaná | 1. miminko | Příbram | |
| Pet9 | 29.01.11 | Petra | 27 let | vdaná | 1. miminko | bude to holčička | |
| ŽÁ-BA | 29.01.11 | 24 let | vdaná | 2. miminko | Brno | bude to překvapení Alžběta/Matěj | |
| Anlea | Alena | 01.02.11 | 31 let | vdaná | 4. miminko | Kladno | bude to chlapeček |
| Fragola | 01.02.11 | Martina | 29 let | vdaná | 6.miminko | Vysočina | bude to holčička Katka |
| Klaaras | 01.02.11 | Klára | 23 let | vdaná | 1. miminko | Plzeňsko | bude to chlapeček David |
| Markéta | 01.02.11 | Markéta | 26 let | vdaná | 1.miminko | Dačice | bude to chlapeček Tobiáš |
| Lolly | 03.02.11 | Vlaďka | 26 let | svobodná | 2. miminko | Karlovy Vary | bude to holčička |
| Ropuska | 03.02.11 | Míša | 25 let | vdaná | 2. miminko | Nový Jičín | bude to holčička Kristinka |
| vvvv | 04.02.11 | Veronika | 1. miminko | Ostrava | bude to holčička | ||
| Kaspinka | 05.02.11 | Jana | 28 let | vdaná | 1. miminko | Brno | bude to chlapeček Benjamín |
| Radča | 05.02.11 | Radka | 23let | svobodná | 1. miminko | Nový Jičín | bude to holčička Valinka |
| Dahlia | 07.02.11 | Jiřina | 33 let | vdaná | 3. miminko | Brno | |
| Evik | 07.02.11 | Eva | 26 let | svobodná | 1. miminko | Praha | |
| Hromnice | 08.02.11 | Lenka | 29 let | vdaná | 1. miminko | Praha | bude to chlapeček Petříček |
| Beruškaa82 | 08.02.11 | Radka | 28 let | svobodná | 1.miminko | Brno | bude to chlapeček |
| Al3da | 09.02.11 | Adéla | 28 let | vdaná | 1. miminko | Praha | |
| DP | 09.02.11 | Dáša | 2. miminko | Přerov | |||
| Kikii | 10.02.11 | Kristýna | 25 let | vdaná | 1. miminko | Ostrava | |
| Nosanek | 14.02.11 | Petra | 28 let | vdaná | 1.miminko | Tichá u NJ | bude to chlapeček Daneček |
| Reshberry | 16.02.11 | vdaná | 1. miminko | Praha | bude to chlapeček Tomáš | ||
| Tessy | 20.02.11 | 33 let | svobodná | 2. miminko | Praha | ||
| Grepik | 21.02.11 | Majka | 33 let | vdaná | 2. miminko | J. Morava | |
| Markita | 21.02.2010 | Markéta | 22 let | vdaná | 1. miminko | Brno | bude to chlapeček |
| Rezinka | 23.02.11 | Tereza | 30 let | vdaná | 3. miminko | Poděbrady | bude to chlapeček |
| Weruska | 23.02.11 | Veronika | 21 let | svobodná | 1. miminko | Frýdek - Místek | |
| Rendys | 24.-27.2.11 | 42 let | rozvedená | 4. miminko | Uherské Hradiště | bude to chlapeček Antonio |
Tak, holky, malinko jsem se nudila
a taky jsem chtěla vědět, kolik nás sem vlastn ěchodí, tak jsem si udělala dobrovolně ty práci a vyrobila jsem tabulku s TP
Doufám, že to patřičně oceníte
Pokud tam bude někdo chybět, nebo nebude sedět TP, ozvěte se, ráda opravím, doplním, někde jsem ty termíny fakt tipovala, pokud některé z vás nemají metříky, fakt to neuhodnu a kdo nepsal TP, nějak jsem se dopočítala, ale i tak prosím o kontrolu
Pokud budete chtít, můžeme do tabulky ještě něco přihodit, třeba věk, odkud jsme, jak se jmenujeme, kolik máme dětí apod. Tak pište náměty ![]()
Jo, podotýkám, že třeba Al3da a Romiša nejsou v tab. vůbec, protože TP jsem nenašla ![]()
Příspěvek upraven 14.01.11 v 23:33
No holky, já vám tak závidím, že papáte takové dobroty, snad mě ty nevolnosti už brzy přejdou a já se budu cpát jak bravek. Včera jsem jela extra do jedné hospůdky na smaženého kapra,měla jsem na něho týden chuť, donesli mi to, já si kousla a už letěla na wc, tak jsem si ho nechala zabalit domu pro muže. A tak je to se vším, už mě nebaví ani jíst, nemám z toho ten správný požitek ![]()
Děvčata, kdy se vytváří placenta? pořád mi dr. říká, až budu mít placentu, zvracet bych už neměla.
Tak než jsem to sesmolila, změnily se TP
Terezo, hlavně, že je vše OK ![]()
teda fragoli!!!!klobouk dolu!!!!ty z nas nejvic opravdu nemas co na praci s 5 detmi
mas muj obdiv, je to super
ja tp nemuzu upravovat, sice mam vsechny vysledky, mimi ok, prukazku uz pres mesic, ale myslite ze mi dr. vyplnila termin porodu????nene, takze ja ho budu vedet az 16. tydnu
ale ja se jen smeju
fragolo, krásné, jsi šikulka
Aspoň máme hezký přehled, ale že se nás tu už nashromáždilo
Se to tak nezdá, když si jen tak píšeme.
Teď asi blbá otázka, ale jak se počítá TP? Podle PM mám mít 3.2., ale mimčo je mladší a dr. mi termín ještě podle UTZ neřekl.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat