Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak my si s Nikolkou krásně odpoledne dáchly. Nikča spala 3 hoďky a já dvě, takže super, stejně prší a den obce nehrozí…
Grepiku, stanou se i horší věci
Já teda prvně četla tu SZ a koukala jsem jako puk, že Radča a Grepik jsou tatáž osoba či co
Pak jsem dočetla diskuzi a jsem v obraze ![]()
Mě dneska bolí hlava jak střep
Změna počasí zapůsobila a já jsem jak praštěná
Tak to jdu rozchodit u nějaké záslužné práce
![]()
Fragol jj to máš pravdu.
My lítali venku, M. v pláštěnce, holinkách a jezdila na odrážedle kole, hotovo, zítra porčíme do Brna potřebuju pár věcí tak snad bude takhle.
Ahoj holky!
Já byla dneska s dětičkama v bazénu a jela s náma ještě sestra s malou,tak bylo veselo.
Teď jsem nějaká KO a chystám se do pelechu a zítra jdeme opéct buřta.
Tak dneska jen lenošily, ráno jsme zajely do obchodu a pak udělaly oběd a pak chrápaly.
Tatínek nám odpadl, tak se půjdu sprchnout a pak dělat jako že dělám něco ![]()
Taky jsme chtěli jet na bazén, uvidíme zítra. Dneska jsme Nikolce koupili nové gumáky, tak jsme je hned vyzkoušeli!
Odpoledne teda na večer pojezdila na motorce, tak snad usne pěkně.
Děkuji za milé uvitání
Jsou to bezva stránky a tolik milých lidí
![]()
Dobre ranko pri krasne nedeli,u nas zase velice teple ale vcera to bylo o necem jinem,to az sme se zbalily a jely k rodicum pritelovo do vesnice kousek od nas a zustaly sme tam od obeda az do vecere se zaplou klimatizaci doma u televize cely den,vcera jsme tu mely neuveritelnych 42 stupnu
![]()
a dneska udelame to stejne na obed k nim a prijedem domu az na veceri ![]()
Preji vam vsem krasnou nedeli a pa zas zitra ![]()
taky mezi nami vitam Karinku ![]()
krásné ráno
Terez, 42 st., to nezávidím, u nás máme 15 st., krásně se ochladilo a ten vzdoušek, no nádhera
U nás je taky fajn žádné horko a ani včera nebylo
Už aby byla zima
![]()
U nás včera pršelo, ale vůbec nám to nevadilo, malá lítala venku v pláštěnce a holinkách a byla nadmíru spokojená
a já taky, neboť jsem si fotila na makro.
Dneska vyrážíme do Brna, tak uvítám zataženo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat