Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1475
25.7.10 08:30

Tady taky pršelo bylo ale super já ty horka nemusím protože nejdu ani do bazénku radši ..Chci se zeptat jak se dělají ty obrázky všichni je máte?děkuji :kytka:

• načítám...
13837
25.7.10 08:50

Myslíš ten metřík?

Třeba tady http://lilypie.com/

vytvoříš si metřík, pak v nastavení jak je podpis tak tam vložíš kod a uložíš a zaškrtneš zobrazovat podpisy.

Omlouvám se, je to jen ve zkratce, musíme valit do brna, zkus to prozkoumat a kdyžtak pak určitě poradím nebo holky dřív :mavam:

• načítám...
1718
25.7.10 09:40

Ahoj holky, vítám Karin a gratuluji k miminku :srdce:
U nás je taky krásně chladné počasíčko. jen si musíme dávat pozor na nachlazení, takový rychlý kolísání teplot je na to jako dělaný.
Mě dnes pobolívá hlava a doufám,že to nebude jako naposled. Zítra jdu na KO a řeším menší problém. Včera,když jsem si čistila zuby všimla jsem si,že mi krvácí z dásní četla jsem,že některé těhule to mají. Myslíte,že bych se s tím měla svěřit dr. ?

• načítám...
1718
25.7.10 09:42
Karinkaaa píše:
Tady taky pršelo bylo ale super já ty horka nemusím protože nejdu ani do bazénku radši ..Chci se zeptat jak se dělají ty obrázky všichni je máte?děkuji :kytka:

Zkus sem do vyhledáváčku hodit slovo metřík a vyjede ti spousta odkazů na diskuze na tohle téma a je to tam popsané, jak si metřík udělat :wink:

• načítám...
1475
25.7.10 09:57

ok díky

• načítám...
1718
25.7.10 13:34

Holky, mám kamarádku,která má 4měsíčního chlapečka. Když jsem se jí ptala jestli kojila,řekla mi,že ne. Prý nemůže kvůli jizvě po císařském řezu.Připadá mi to jen jako výmluva,protože jsem pak dozvěděla,že všude roztrubuje,že přece nemůže kojit,aby prej kvůli děcku měla vytahaný prsa.
No docela mě naštvala :evil:
Já jsem toho názoru,že pokud žena nemá žádný problém s mlékem a nemá nějak nemocná prsa,mlíčko se jí tvoří,tak proč nekojit.Mám spousty známých,co kojí a prsa vytahaný nemají. Navíc tím chráníš své dítě, maminka a mrňousek si vytvoří jestě bližší vztah a ušetří to peníze.

• načítám...
3221
25.7.10 14:29

Ahoj holky.
Nestihla jsem přečíst vše, ale každopádně smekám před Fragolkou a její tabulkou. Pro doplnění - jmenuju se Veronika, jsem z Ostravy, termín mi přesunuli na 4.2 a bude to první mimi… :-)
Jinak za dobu co jsem tady nebyla jsem přešla k jinému doktorovi - ten můj byl o ničem, nic neporadil, neukázal, nevysvětlil, no hnus. Ve čtvrtek jdu na Screening, tak doufám že bude vše v pořádku.
Gratuluji ke všem kontrolám a nově příchozím.. :mavam:

Jo, a za 14 dní máme letět do Bulharska na týden, tak chci poprosit o rady, jestli máte někdo zkušenost s létáním v těhu. čeho se na dovo vyvarovat, a tak… :dance:
Zatím je u mě vše v pořádku, tak doufám, že mi to ten nový doktor nezakáže, a nějak tím miminku neublížím… :zed:

• načítám...
13837
25.7.10 15:33

Tak jsme doma z Brna, byli jsme blbnou aj v parku pro děti, tak to bylo super.

Myspulka určitě to jsou jen výmluvy, já nekojila, obulela jsem to, ale sestřička říkala, že to určitě nepůjde, ale snažila jsem se odsávat ale prostě císař, 40 horečky + další operace s komplikací udělaly své, odála sem pouze 1 - 3 ml a malou jsem vlastně viděla až třetí den po porodu, no co, pak jsem si řekla, že jsou horší věci než se tím trápit…malá nechtěla pít ani mlíko z flašky jedla hrozně málo to mě taky pak trápilo, ale hlavní bylo, že prospívala :andel:

• načítám...
24837
25.7.10 15:37

Ahoj, hlásím, že žiju :wink: U nás je teda taky chladno, ale neprší, tak jsem ráda, aspoň něco :wink:

Myšpulko, krvácení dásní je u těhulí normální jev, je to vlivem hormonů, stejně půjdeš k zubařce na preventivku, tak to neodkládej :wink: A zatím si kup Lacalut nebo Parodontax, dost to pomáhá :-D

Jinak ke kojení, pokud není problém a kojení jde, MM je dost, tak je to pohoda, horší, když je pak problém řeba v přisávání, není dost MM, tak nic moc, to zase není žádný terno ro psychiku matky, obzvlášť, když neustále poslouchá, že kojit prostě musí a jde to :zed: Ale kvůli prsům nekojit, mi přijde divný, ale zase je to věc té matky, že…

vvvv, pokud těhotenství probíhá bez problémů, mělo by být cestování i letadlem v pohodě, nevidím důvod, proč by to nemělo jít :wink: Spíš bych si dávala pak na dovči pozor, aby ses nepřehřála apod., ale jinak bych jela… Doufám, že nový MUDr. bude v pohodě :-D

• načítám...
1718
25.7.10 16:27

Můj šikovný přítel postavil úplně sám minulý víkend krb a teď ho zkoušíme, grilujem. Já sem musela jít na chvilku domů,protože strašně fouká,tak se nechci nachladit.
Už se nemůžu dočkat zítřka,těšm se,ale zároveň jsem vyklepaná jako ratlík,mám strach,aby to bylo všechno v pořádku.Snažím se na to nemyslet. Držte nám palce.

• načítám...
24837
25.7.10 16:39

Myšpul, držíme pěsti :-D :kytka: Já jdu zítra na UZ, tak z toho mám taky takové rozporuplné pocity :-?

• načítám...
986
25.7.10 17:00

Ahoj holky…vítám další těhulku a přeji příjemné a bezproblémové těhulkovství:-))
pro vvvv-Ahoj,no konečně někdo z Ovy,kde přesně žiješ?Já mám termín týden po tobě..už máš vybranou porodnici? :dance: :srdce:

• načítám...
13837
25.7.10 17:17

Myšpul tak ať hezky krbík funguje, namysleli jste si svůj a nebo kupovali stavebnici?
My nakoupili matroš a postavili sami, teda manžel :mrgreen: takže tam máme aj udírnu a dole tyč předělanou na motorek aby byl ořez.

Já jdu na KO taky zítra, těším se a zároveň se bojím 8-)

• načítám...
1718
25.7.10 18:08

Přítel vymyslel svůj vlastní,koupil taky matroš a stavěl. No ještě nám chybí dodělat pergola, no zatím to vypadá jako altán :lol: je to obrovský,ale máme velkou rodinu a hodně přátel. Přítel se věnuje vyřezávání a tak se s tím hodně vyhraje.

No tak to na tebe budu myslet,určo nám to dopadně dobře. Na kolik hodin jdeš? Já na 9:45.

• načítám...
13837
25.7.10 19:16

Jé se máte, my pergolu plánujeme už 2 roky, ale zatím jsme se k tomu nedostali, no příští rok musíme. Bych řekla, že ty vlastně navržený a udělaný jsou lepší :mrgreen: Jé já jdu v 8,40 hod., pak musíme na úřady a pojišťovnu nechat si proplatit očkování apod. na malou. Jen teda to rano bude zajímavé, jestli bude chtít malá spát…a mně bude zle, pak jedeme 30 km k dr. no bude to veselé :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+