Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24837
27.7.10 15:54

Grepi a není náhodou preventivka taky zdarma? :wink:

• načítám...
12429
27.7.10 16:09

Preventivka ano, ale ne dřív než za půl roku. Takže pokud jste byli na preventivce a pak třeba za měsíc na potvrzení těhu tak se to platí.Ale těhule už ne:)

• načítám...
2578
27.7.10 16:10

holky tak já čučím i na ty ceny za fotky :zed: já už dostala druhou fotečku a žadné penízky nechtěl

no a těch 30kč jsem platila jen poprve když se ověřovalo těhu :think:

• načítám...
2578
27.7.10 16:12

fragola: tak mi včera dr. napsal do průkazky ty termíny porodu dle PM 01.02. a dle UTZ 04.02. tak nevím jak jsem ti to nahlásila do té tabulky :nevim: :mrgreen:

• načítám...
24837
27.7.10 16:17

Market, máš tam 1.2. Mám ti to tam nechat nebo chceš toho 4.2.? Nebo, že bychom to zprůměrovaly :lol:

Můj MUDr. třeba fotky z UZ vůbec netiskne :roll: Už jsem se na to ptala v těhu se Simčou a prý nemůže, nemá tam tiskárnu - ona je to společná ordinace pro několik MUDr., tak to tam mají takové divné :zed: takže jediná možnost je, že si UZ vyfotím na mobil :wink: A v nemocnici, kam posílá na všechny 3 screeningové UZ, se za fotky platí :wink:

• načítám...
Klaaaras
27.7.10 16:35

Ahoj holky, já dneska byla neplánovaně u dr. domluvit se, protože v pondělí jedu do Podolí na to vyšetření srdíčka mimča, jestli nemá vrozenou vadu…řekl mi, že je to hrozně brzo, aby mi dělali to vyšetření, ale já jsem radši, jistota je jistota, zvlášť když mě tam revmatoložka poslala…no tak mi dělal UZ, aby se na to srdíčko taky podíval a zdá se mu dobrý…aspoň jsem se podívala na prcka, hrozně se vrtěl prdelka moje, zdá se mi už velký :lol: dnes jsem 13+1. No a říkal, že mě chtěl akorát poslat na genetiku, tak že se mám domluvit v tý Praze, jestli to udělaj oni nebo můj dr. a říkal, že mě chce i poslat na plodovku, tak z toho mám strach :cry: ach jo…Na další kontrolu jdu 4.8. tak si řeknu už o fotku…Jinak já průkazku dostala hned jak mi potvrdil těhu, takže nějaký 5-6 tt.

• Upravit
2578
27.7.10 16:52

fragola: je,to tak klidně nech :mrgreen: ono je to jedno :kytka:

• načítám...
5542
27.7.10 17:22

No u mé doktorky je hrozně plno, jezdí za ní i z dálky tak je asi dobrá, ale nechá si zaplatit všechno. Teď jsem byla na třetí prohlídce a na všech už bylo srdíčko a pokaždé jsem těch 30,– zaplatila a 50,– za vystavení neschopenky a 50,– za fotku a říkala že nějaký ten screning na který jdu ve 14 týdnu nehradí pojišťovna takže to bude stát 250,– taky jste to některá platila? nebo případně budete? No kamarádka zas platí dr. 600 ročně, tak asi si pražský dr. přivydělávají…

• načítám...
13837
27.7.10 17:43

Fragol já chodím na preventivky 2× ročně po půl roce, vždy jednou zaplatím a jednou ne, teď jsem právě platit měla, ale řekl, že když jsem už těhule tak teď už nic po mě nechce. Platím si jen jednorázový zrcadla, teda těma mě teď neprohlíží že :lol: ale vždy si řeknu o ně, 30 kč mě nezabije :wink:

• načítám...
13837
27.7.10 17:44

ale štve mě, že jsem zapomněla na foto :zed: :zed: :zed: jsme probírali dovolenou a povídal zážitky a já pak slezla oblékla a pkračovali jsem v debatě a do toho malá mu vykládala a manža se na něco ptal :lol: :lol:

• načítám...
3946
27.7.10 17:49

Ahojky holky,

tak já mám fotečky zadarmo, za nic jsem nezaplatila, platit budu až za ten screening klasickych 1400

Nevíte kolik se může brát paralenu 500? Mám teď šílené problémy s předními zuby, kde mám provizorní můstek, alespoň dvakrát do týdne mi s tím něco dělají, takže neustále nějaké injekce na umrtvení, klidně i 3 :(( no a aby toho nebylo málo, začalo mě to tam bolet, nikdo netuší proč a z čeho. Na porodnici.cz jsem četla, že klidně 6 paralenů je ok. Mně to přijde moc. :nevim:

• načítám...
5542
27.7.10 18:21

No tak jsem zkoukla pár diskusí a zjistila že alespoň ten NT screening má moje Dr. levnější, některé holky tam psaly že zaplatí až 1500,– a mě to bude stát jen 250, tak to už mi těch třicet korun vůbec nevadí :-))

• načítám...
3968
27.7.10 18:25
al3da píše:
No tak jsem zkoukla pár diskusí a zjistila že alespoň ten NT screening má moje Dr. levnější, některé holky tam psaly že zaplatí až 1500,– a mě to bude stát jen 250, tak to už mi těch třicet korun vůbec nevadí :-))

Aldo a kam na něj jdeš v Praze? já jsem taky z Prahy a měla jsem úplně zdarma a bylo mi řečeno, že vyšetření hradí pojišťovna :-D

• načítám...
5542
27.7.10 18:29

Jdu ke své doktorce a ta mi řekla že to právě pojišťovna nehradí a bude to těch 250,– stát, tak já už teda fakt nevím :-)

• načítám...
3968
27.7.10 18:31

tak to má asi každej fakticky jinak i když já třeba zase platím za fotečky z ultrazvuků 200kč za jednu takže si nevybereš :cert:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+