Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jsem z Ostravy - Staré Bělé,
Tam jsem deset let chodila jezdit na koni
Pocházím taky z Ostravy, mám tam rodiče, prarodiče a ségru ![]()
Všem držím palce na dnešní kontroly ![]()
Ahoj holky!
Já byla dnes u své obvoďačky na EKG.Pak jsem šla k našim pro malýho a spadla ze schodů.Zkutálela jsem se zeshora až dolů.Až přijde chlap domů,tak pro jistotuzajedem do nemocnice na pohotovost.Sice zítra jdeme na 3D UTZ,ale jistota je jistota.
Dnes je den na nic.Aby toho nebylo málo,tak mi dneska ráno umřel strejda.Byl mi hodně blízkej a nesu to dost špatně.My se za ním zítra chystali do nemocnice a už to nestihneme.Pořád jen bulim a bulim
![]()
Ahoj holky,
Lolly, to je mi líto
Někdy se toho semele tolik najednou
Drž se, doufám, že bude všechno v pořádku, jak s tebou a miminkem, tak i se synem ![]()
My máme UZ za sebou, prcek je v pořádku, jen na nás pořád vystrkoval prdelku a zádíčka, tak ho musel MUDr. pozlobit, abychom viděli aspoň ty ručičky a nožičky ![]()
fragol malej už je dá se říct v pořádku.zase krásně krásně zlobínkuje.
Lolly, tak aspoň něco
No jo, zlobení je jasný ukazatel, že se to zlepšuje
I tak, drž se ![]()
Lolly -
Ach jo… Ať to brzo bolí o moc míň. A na pohotovost určitě jeďte, držím pěsti a dej vědět!
Fragola - gratulace k dobrým zprávám
!
My byli na screeningu ve čtvrtek, miminko je úplně v pořádku, měřilo 63 mm (to jsem byla 12+5), riziko Downova a jiných syndromů velmi nízké, tak mám velkou radost. A nám se naopak ukazovalo krásně, sama dr. si libovala, jak je vše pěkně viditelné a měřitelné
(fotka tomu zase ale tolik neodpovídá, byly tam i lepší momenty). Dokonce se ptala, jestli chceme znát pohlaví, že už i to zahlédla…
. Jenže mi chceme zase překvápko
.
Jóóó, ještě bych zapomněla - termín porodu mám podle UTZ 29. 1. a dle PMS 2. 2., tak se necháme překvapit, jestli to bude ledňátko nebo únorňátko (do diskuse leden 2011 se ale nestěhuju
)
No a dnes jdu do poradny, tak se těším, že už snad konečně dostanu těhotenskou průkazku.
Uuuuuuuuuuuuuf, to je dočítání… ![]()
Takže hromadně vítám nové členky - těhule
(se v tom fakt začínám ztrácet
) a díky Fragole za super tabulku (předběhla jsi mě, měla jsem ji taky v plánu
), snad se díky ní budu brzo lépe orientovat.
Moje doplňující údaje: 24 let, vdaná, 2. dítě, Brno.
Se dívám, že lednové termíny tady máme nakonec tři
. Tak to jsem vážně zvědavá, co z toho bude pravda
.
A další Brňanda Beruskaa80
, to budou srazíky… ![]()
ahoj holky tak jsem konečně dočetla víkend, ale dalo to práci ![]()
Pro doplnění -Jana, 28let, Brno, 1.dítě, vdaná, TP 5.2.
Všem co jdou nebo byli na kontrole hodně štěstí ať je vše ok
já jdu ve čt tak se taky těším:)
A vítám nové těhulky ![]()
ahojky, jen zdravím, kontrola ok, vše v poho,
krásně bije.
Fragol gratuluji k super kontrole ![]()
Ahoj holky, včera večer o púl sedmé jsem začala krvácet, okamžitě jsme jely do fakultky Olomouc, strašně jsem se bála,ale zase mě uklidňovalo ,že mě nebolí břicho a bylo to jednorázové krvácení. Ale i tak to bylo hrozné.
Pan doktor přišel až po hodině čekání byl u porodu, vyšetřil mě a pak i udělal UTZ. celou dobu mě uklidňoval,že to nic nebude, našel mi malý polyp,což nic neznamená.Dostala jsem dvě injekce na podporu a pak něco s hormonama. A prášky duphaston a ascorutin, musím mít klid na lůžku. Dnes jsem ještě byla u svého gyn. udělal mi také vyšetření a UTZ,ale přes břicho,protože mě prý nechtěl trápit už vnitřním i tak bylo mimi vidět a jeho srdíčko, mávál ručičkama. V nemocnici na UTZ, když na něj pan dr. najel, byl jako andílek,roztáhlý ručičky a nožičky i dr. se smál. Mám už i těhu průkazku. Jsem šťastná,že je vše v pořádku. Pro prcka udělám cokoliv. Můj dr. mi řekl,že to krvácení mohlo být způsobeno tím polypem a nebo,že někdy placenta zarůstá do dělohy a pak stačí trocha a je vymalováno. Byly to včera nejhorší dvě hodiny mýho života.
Myšpulko, tak aspoň, že tak
Neboj, to bude dobré, i když ty nervy k tomu, no, nezávidím
Tak pěkně odpočívej i s mrňouskem, chlap tě bude muset doma nosit na rukou
Držím pěsti, ať se to neopakuje ![]()
ŽÁ-BO, gratulace ke KO
Vy jste i u prvního měli překvápko až u porodu?
To bych nevydržela
Asi bych to psychicky neunesla
Nejde mi o to, že jedno pohlaví preferovali, ale asi bych to nedala ![]()
Grepi, gratulce ke KO, jen tak dál ![]()
Děkuju holky, jdu si lehnout. No přítel by pro nás udělal cokoliv,takže by mě i na těch rukou nosil ![]()
Tak jsem zpátky.Miminko je v pořádku a dr. říkala,že má jednu hlavu,jedno tělo,dvě ruce,dvě nohy a jedno srdíčko a vystrkovalo na nás zadek.tak si asi říkalo vy mi můžete.Zítra jdeme na 3D UTZ a už se moc těším.Chceme se i zeptat na pohlaví na tom 3Dje to prý dřív vidět.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat