Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky Já jsem z Ostravy no kousíček z Ostravy ale v OV jsem docela často
![]()
Ahojky, Myspulce a Grepikovi držím zítra palce
Já se chystám ve čtvrtek na NT screening, už se nemůžeme s přítelem dočkat! ![]()
Ahoj holky!
Tak malej mi zalehl s teplotama přes 38 a stěžuje si,že ho bolí pindík a to máme v sobotu odjíždět na tábor ![]()
Ahoj, tak my dneska zabíjeli 15 králíků, odpoledne jsme je kostili, a pak nám přijela babička z frenu tak bylo veselo.
Co se týká kojení, já kojila 11 měsíců, ale možná bych kojila i dál, ale dostali jsme střevní chřipku i malá, tak se sama odstavila.
V porodnici jsem byla dojná kráva, ani mě nechtěli pustit, myslím že bych uživila i trojčata, Když jsem odstříkávala tak 280-300ml z jednoho prsu.
Nikča mi každý měsíc přibrala kilo jen čistě z kojení.
Letadlo, myslím pokud si v poho, tak můžeš, v druhém trimestru se létat může. Dej si pozor na vodu,kupovat balenou, i ovoce oplachovat v balené, a dívat se co jíš. Jinak si myslím že si tu dovču musíš pořádně užít.
Já bych tam jet nemohla, to horko bych nedala, a jsem náchylná na jejich koření, takže bych to proseděla na záchodě. ![]()
Všichni kolem mě chrní, tak to za chvíli taky zalomím.
kojení já kojila pouze 3 měsíce a byl to boj.Malej měl špatnej sací reflex a moc se mu nechtělo a já pak nervama přišla o mlíčko a ořvala jsem to,tak snad to tentokrát bude dýl.
to ti věřím, a hlavně když to dítko je líné že? to člověka mrzí ještě víc, já jsem asi v okolí jediná co tak dlouho kojila…
Ropusko7:ahoj myslím že ne každému je příjemné jak někde napíšeš že ste zabíjeli 15 králíků
Tady se to nehodí není mi to příjemné chápu že z vesnice to berete jinak ale i tak dík čau
![]()
Dobre ranko
jsem si dneska trochu naspala ![]()
Vcera nam tu zaprselo konecne a tak bylo fajn vecer,tenhle tyden zatim hlasi teploty okolo 30 jen tak jsem zvedava.
Vsem co jdou dneska na ultrazvuk tak drzim pestiky nezapomente pak nahlasit novinky.
Ja mela vcera zas na par hodinek ruzovy vytok,a taky jsem si vsimla ze se mi zacina napinat bricho ze vsech stran je to takovy divny pocit tak to asi roste a placenta jak rika doktor jde s mimcem nahoru proto taky ty vytoky,no je to zahul co se to v tom tele vsechno deje
![]()
Ahoj holky, tak se zase po víkendu hlásim. Vítám nové příchozí a gratuluju k těhulkování. Všem co jdete dnes na kontrolu držim palce a nezapomeňte se pochlubit, jak Vám prckové pěkně rostou ![]()
Já zase tvrdnu v tý blbý práci a ještě dlouho budu. Je mi celkem dobře, jen mám pocit pořád na „říhání“, ale moc to nejde ![]()
Jo a ještě doplňuji do tabulky jméno Antonie.
Zatím se mějte fajn a žádné
![]()
Taky držím palce všem, kdo jsou dnes na KO. Já jdu ve čtvrtek. tak jsem zvědavá… ![]()
Jsem z Ostravy - Staré Bělé, takže ne uplně z centra, ale pracuji v Přívoze…
Dneska se mi pěkně zamotala hlava, musela jsem si lehnout v kuchyni na zem, do ložnice bych nedošla…
Doufám, že to nebude nic vážného… Asi nízký tlak… ![]()
jÁ MĚLA PROBLÉMY Z VYSOKÝM TLAKEM ALE UŽ JE TO V POHODĚ TY HORKA MI NEDĚLALY DOBŘE JSEM KOUSEK OD STARÉ VSI NAD ONDŘEJNICÍ ![]()
Ahoj holky, tak ja se vratila po tydenim pobytu od maminky, neskutecne mne tam precpavala jidlem, ale strasne jsem si tam psychicky odpocinula, ta Praha mne proste ubiji. Zitra jdeme na velky UZ a budeme mit vysledky screeningu. Bojim se, ale doufam ze bude vse ok. Jinak ja jsem Evca, jem mi 26, bydlim v Praze, miminko bude nase prvni a svobodna. Fragul ta tabulka je fakt super ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat