Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ty jo,takže je všechno možný.
Mě by vůbec nevadilo,kdyby mimi mělo vlásky po mé mamce tmavý a vlnitý. No sem zvědavá,co se z toho vyklube. Mamka říkala,že jsme obě měly po narození tmavý vlasky,ale pak zesvětlaly. Jen doufám,že nebude mít nosánek po mě,takový protáhlý.Mám ho jak Pinokijo ![]()
taky jsme ten případ, kdy malá má absolutně barvu asi po babičce nebo prababi, po nás rozhodně ne. jen kudrnatý je má po mě ![]()
Ahojte, tak šup šup z nemocnice.
U nás Nikolka zdědila po tatínkovi vlasy, zatím světlé ale tatínek má špinavý blond, a já mám kaštanové.
A po mojí mamce točivé, vzadu se jí to strašně chumlá, vypadá jako rozcuchaná ovečka.
A předporodní kurz jsem v prvním těhu absolvovala, ale bylo to jako cvičení na baloně a pak půlhodinkové povídaní, stylem něco řekla a pak jsme se ptali co nás zajímá…Takže fajn.
Ale dýchácí metoda mi nepomohla neudýchala jsem to tak, takže jsem dýchala jak jsem stíhala.
Vidíš ty máš neomezené vycházky a u nás ti je nikdo nenapíše! To jsem chtěla moc, když jsem chtěla na celé odpoledne.
A co jsem dělala doma, máme velkou zahradu a velký barák, takže uklízet je vždy co, sekat, atd. ale třeba vyšívat nebo plést, u dítka už na to není tolik času, i když jsme teď kamarádce dovyšívala obrázek pro jejího syna který se před měsícem narodil, tak jsem to stihla za měsíc vyšít.
NO, děti měly po narození vlasy po manželovi - takové vlnité, světlé, šedé oči
Pak začly oči i vlasy tmavnout a „přebila“ jsem to já
Takže máme tmavovlasý, tmavooký
Ale holky mají nos po manželovi, to se nezapře ![]()
Jj je mi jasný, že pak spíš asi budu dělat co budu moct ale aspoň budu připravená:)teda teoreticky ![]()
ahoj holky k tem vlaskumja mam modre oci tmave hnede vlasy, manzel hnede oci tmave hnede vlasy a co myslite nase dve deti???obe modrooke a blondacci-uplne cisti, kdyz byla afera s vymenenymi detmi, tak me oslovovali lidi na ulici, jestli je taky nemame vymenene, fakt me to dost nastvavalo…
ke kurzum, ja doporucuji, je to prima, ja byla az v 2. tehu a krasne jsem si uzila kurz a pripravila na druhe mimi, protoze kdyz uz jedno mate-male a cekate druhe, tak je nekdy tezke se zastavit a tesit se s briskem atd, v kurzu jsem byla ja a cas jsem mela jen pro sve miminko
jinak kaspija chodila k j. kavarikove - moc se mi tam libiloa ma i nasledny kurz pro maminky s miminky- kde jsou masaze s detmi, psych.mot. vyvoj a info o spravne zdrave vyzive u mimi…parada
kaspi ted uz na uvoze, myslim 80, je tam dost naval, takze je treba prihlasit se vcas
jinak jsou tu jeste jiny, jestli chces info o nich
Já mám vybraný Větrník ale ještě se podívám dokud jsem se nepřihlásila:)
Ahoj holky,vůbec jsem o této diskuzi nevěděla,chodím jen do těhulek 2010..TP bych měla mít na 10.2 tak se k Vám snad můžu přidat??
![]()
Dobre ranko holky,koukam ze jsem tu dnes zase mezi prvnima
no u nas je o hodinu vice nez v cr tak je to asi tim ![]()
Dnes uz mi je trochu lepe ale noc byla hrozna k ryme a boleni krku jsem dostala i kasel
takze horsi to snad uz ani nemuze byt,vcera jsem pila cely den hermankovy caj s medem a cpala do sebe paraleny,doktorka mi rekla ze muzu az 6 denne,ja teda si vzala jen tri.
Jinak jsme byly na tom screningu nebo jak se to jmenuje
ja fakt nevim v cestine tyhle nazvy protoze u nas v recku se tomu rika jinak.Delala nam ultrazvuk asi pul hodiny,male sebou strasne hazelo tancovala nebo co tak ho nemohla poradne zachytit
byla to sranda.videly jsme uplne vsechno uz je to fakt podobne cloveku mohy ruce prstiky hlavicka srdicko byl to krasny pohled dostaly jsme i dvd a par fotecek.jo a rekla nam doktorka jestli chceme vedet co to bude ze pry na 80 procent nam to muze rict tak mi jako ze jo no tak budete mit holcicku
nechce se mi tomu verit,ja od zacatku verila ze to bude kluk,rikam doktorce jestli se to muze jeste zmenit a ona rikala ze az pujdu priste v patem mesici takze to uz bude videt na sto procent takze zatim nikomu nic rikat nebudu ani rodine.
ahoj Terez tak to je super:)Já už se taky těším až budem vědět co to je:)
Já teda s těma paralenama nevím, ale mě dr řekl že můžu tak max 400mg a v 1 tabletě je 500mg takže těch 6 je teda nářez ![]()
Ahoj ![]()
Koukám, že máme další přírůstek, Kikii, vítej ![]()
Terezo, taky bych šla do těch 3 Paralenů za den, víc ne
Přeju, ať je brzo líp
A gratuluju k UZ ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat