Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
5542
19.7.10 11:48

DP moooc pěkná fotečka :-)

• načítám...
1718
19.7.10 11:51

Ty jo,takže je všechno možný. :-D Mě by vůbec nevadilo,kdyby mimi mělo vlásky po mé mamce tmavý a vlnitý. No sem zvědavá,co se z toho vyklube. Mamka říkala,že jsme obě měly po narození tmavý vlasky,ale pak zesvětlaly. Jen doufám,že nebude mít nosánek po mě,takový protáhlý.Mám ho jak Pinokijo :lol:

• načítám...
13837
19.7.10 12:10

taky jsme ten případ, kdy malá má absolutně barvu asi po babičce nebo prababi, po nás rozhodně ne. jen kudrnatý je má po mě :mrgreen:

• načítám...
725
19.7.10 12:33

Ahojte, tak šup šup z nemocnice.
U nás Nikolka zdědila po tatínkovi vlasy, zatím světlé ale tatínek má špinavý blond, a já mám kaštanové.
A po mojí mamce točivé, vzadu se jí to strašně chumlá, vypadá jako rozcuchaná ovečka.
A předporodní kurz jsem v prvním těhu absolvovala, ale bylo to jako cvičení na baloně a pak půlhodinkové povídaní, stylem něco řekla a pak jsme se ptali co nás zajímá…Takže fajn.
Ale dýchácí metoda mi nepomohla neudýchala jsem to tak, takže jsem dýchala jak jsem stíhala.
Vidíš ty máš neomezené vycházky a u nás ti je nikdo nenapíše! To jsem chtěla moc, když jsem chtěla na celé odpoledne.
A co jsem dělala doma, máme velkou zahradu a velký barák, takže uklízet je vždy co, sekat, atd. ale třeba vyšívat nebo plést, u dítka už na to není tolik času, i když jsme teď kamarádce dovyšívala obrázek pro jejího syna který se před měsícem narodil, tak jsem to stihla za měsíc vyšít.

• načítám...
24837
19.7.10 12:40

NO, děti měly po narození vlasy po manželovi - takové vlnité, světlé, šedé oči :wink: Pak začly oči i vlasy tmavnout a „přebila“ jsem to já :-D Takže máme tmavovlasý, tmavooký 8-) Ale holky mají nos po manželovi, to se nezapře 8-)

• načítám...
12429
19.7.10 12:52

Jj je mi jasný, že pak spíš asi budu dělat co budu moct ale aspoň budu připravená:)teda teoreticky :roll:

• načítám...
853
19.7.10 13:48

ahoj holky k tem vlaskumja mam modre oci tmave hnede vlasy, manzel hnede oci tmave hnede vlasy a co myslite nase dve deti???obe modrooke a blondacci-uplne cisti, kdyz byla afera s vymenenymi detmi, tak me oslovovali lidi na ulici, jestli je taky nemame vymenene, fakt me to dost nastvavalo…
ke kurzum, ja doporucuji, je to prima, ja byla az v 2. tehu a krasne jsem si uzila kurz a pripravila na druhe mimi, protoze kdyz uz jedno mate-male a cekate druhe, tak je nekdy tezke se zastavit a tesit se s briskem atd, v kurzu jsem byla ja a cas jsem mela jen pro sve miminko
jinak kaspija chodila k j. kavarikove - moc se mi tam libiloa ma i nasledny kurz pro maminky s miminky- kde jsou masaze s detmi, psych.mot. vyvoj a info o spravne zdrave vyzive u mimi…parada

• načítám...
12429
19.7.10 14:00

dahli a nevíš kde má ty kurzy?

• načítám...
853
19.7.10 15:01

kaspi ted uz na uvoze, myslim 80, je tam dost naval, takze je treba prihlasit se vcas
jinak jsou tu jeste jiny, jestli chces info o nich

• načítám...
12429
19.7.10 15:19

Já mám vybraný Větrník ale ještě se podívám dokud jsem se nepřihlásila:)

• načítám...
986
20.7.10 00:08

Ahoj holky,vůbec jsem o této diskuzi nevěděla,chodím jen do těhulek 2010..TP bych měla mít na 10.2 tak se k Vám snad můžu přidat?? :srdce: :lol:

• načítám...
725
20.7.10 07:32

Jasně že můžeš, každá je tady vítána…

• načítám...
31
20.7.10 07:49

Dobre ranko holky,koukam ze jsem tu dnes zase mezi prvnima :-D no u nas je o hodinu vice nez v cr tak je to asi tim :lol:
Dnes uz mi je trochu lepe ale noc byla hrozna k ryme a boleni krku jsem dostala i kasel :twisted: takze horsi to snad uz ani nemuze byt,vcera jsem pila cely den hermankovy caj s medem a cpala do sebe paraleny,doktorka mi rekla ze muzu az 6 denne,ja teda si vzala jen tri.
Jinak jsme byly na tom screningu nebo jak se to jmenuje :nevim: ja fakt nevim v cestine tyhle nazvy protoze u nas v recku se tomu rika jinak.Delala nam ultrazvuk asi pul hodiny,male sebou strasne hazelo tancovala nebo co tak ho nemohla poradne zachytit :lol: byla to sranda.videly jsme uplne vsechno uz je to fakt podobne cloveku mohy ruce prstiky hlavicka srdicko byl to krasny pohled dostaly jsme i dvd a par fotecek.jo a rekla nam doktorka jestli chceme vedet co to bude ze pry na 80 procent nam to muze rict tak mi jako ze jo no tak budete mit holcicku :-) nechce se mi tomu verit,ja od zacatku verila ze to bude kluk,rikam doktorce jestli se to muze jeste zmenit a ona rikala ze az pujdu priste v patem mesici takze to uz bude videt na sto procent takze zatim nikomu nic rikat nebudu ani rodine.

• načítám...
12429
20.7.10 08:48

ahoj Terez tak to je super:)Já už se taky těším až budem vědět co to je:)
Já teda s těma paralenama nevím, ale mě dr řekl že můžu tak max 400mg a v 1 tabletě je 500mg takže těch 6 je teda nářez :roll:

• načítám...
24837
20.7.10 09:04

Ahoj :mavam:

Koukám, že máme další přírůstek, Kikii, vítej :-D

Terezo, taky bych šla do těch 3 Paralenů za den, víc ne :wink: Přeju, ať je brzo líp :-D A gratuluju k UZ :-D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+