Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
pozor na černý čaj, nepřeháněj to!
zkus vynechat a dej si čistou vodu, nejsi v tom sama, je taky pořád zle…tak divně od žaludku, někdy mi pomůže ovoce,…ale někdy nic…
dahlia2 píše:
holky zdravim a chci se zeptat, jestli je vam taky tak zle od zaludku jak meuz ani nevim, co mam delat, nezvracim, ale je mi zle od 11 h do noci ach jo, dnes jsem uz jen na cernym caji a rohlikach
Ty piješ černý čaj v těhu,to já bych nemohla a ani kafe nepiju,to jsem ani moc nepila před těhu,tak možná jednou za týden. V kolikátým týdnu jsi? mě bývalo taky takhle špatně,vždycky to začalo po obědě a večer už jsem se jen ploužila,jako nějaká lemra,nutkání na zvracení jsem měla,ale nějak to nešlo ven. ťeď už mi je špatně jen někdy,ale strašně mě bolí prsa,mám je citliví.Vždycky,když si sundám podprdu,tak mám pocit,že mi snad upadnou ![]()
dahlio taky mi je špatně od žaludku ale nezvracím, mě pomáhá ucucávat kolu, hlavně nesmím začít mít hlad, to je pak nejhorší takže pořád něco malého jíst. Ať se to zlepší.
Ahoj holky mne to taky tlaci ale pomaha mi studeny ovoce a zmrzka a pak jidlo ale maly porce…drzim Vam palce ja mam ted horsi stavy, v noci se budim jak mne tlaci bricho, jako kdyby mne tam nekdo tlacil kamen na bricho - to roste deloha ale mne to budi…pozor na ty vedra hodne pijte!!!ja jednu zitra na odbery na screening pres celou Prahu, doufam, ze mne to nekde v tramvaji nezkoli, jeste ze nemusim byt na lacno…a pak hura na chatu…
ahojky
hlásíme se, že žijeme, furt jsme skoro venku, krom posledních dvou dnů, kdy mi je opravdu blbě a nemám na nic náladu.
Všem kdo byl na ko gratuluji, super jen tak dál ![]()
Vítám nupku krásně Vám to vyšlo ![]()
Jinak tady po bouřkách, kapkách deště ani památky, už víc jak 12 dní bych řekla hrůza, vzduch šílenej, tak se opatrujte ![]()
Dobré ráno holky!
Tak mi tu máme dneska zatím příjemně pod mrakem.Sice už je skoro 27,ale je to příjemný.
ahoj holky tak tady je zase pařák jak blázen
čekám že se to zlepší ale prej to má být už do půlky srpna tak fakt nevím kdy.....
No zatím se nám tu ty mraky drží,aleje asi jen otázka času kdy se sluníčko prodere skrz,ale je to příjemná změna.
A já slyšela,že by to počasí mělo vydržet až do konce srpna.A to 31.7 odjíždim s dětma na skautský tábor a v těhle vedrech ve stanu umřu. ![]()
Zdravím všechny a děkuji za vstřícné přivítání
Dneska mi neni dvakrát nejlíp, pořád jako by se mi chtělo
, ale ven to nejde
. Už aby to bylo holky za námi a mohli jsme se krásně radovat z mimíska
Aspoň, že to sluníčko nepaří. No, jdu si koupit colu a uvidím. Holky, kolik bych jí mohla za den vypít a bylo to v pořádku, když kafe ani černý čaj nepiju? Aby to neublížilo mimískovi. Díky dyštak za reakce ![]()
No myslím že jsem na tom skoro všechny stejně, rychle jsem ráno podělala venku, a teď jsme zalezené doma, je tu příjemných 26,3 a venku je hrozných 33,1 stup.
Nikča už chrní a já si taky dáchnu…
Colu taky s mírou, ať nejsi nafouklá,…jednou za den to neuškodí,…a dobře zchladí,…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat